HomeActualitateDecebal își va revendica la CEDO caltaboșii confiscați de...

Decebal își va revendica la CEDO caltaboșii confiscați de Traian

Justiția băsistă se simte în plină Putere după alegerile prezidențiale și lovește constant în oamenii de valoare adăugată ai acestei țări. Decebal Traian Remeș a pierdut procesul prin care chemase în judecată DNA, SRTv, pe Traian Băsescu și Rodica Culcer. Toți aceștia au trecut prin mașina de tocat a TVR "dreptul la demnitate, cinste, onoare, bună reputaţie, prestigiul şi dreptul la viaţă privată" ale dlui Remeș, prin divulgarea publică a probelor în caltaboși din procesul său.
 
"Sunt o personalitate a scenei politice și nu accept să mi se arate la televizor viața privată, indiferent că mănânc caltaboși sau lebăr. Din păcate, România rămâne sub dictatura DNA instituită personal de Băsescu și dreptatea mi-a fost călcată în picioare. Voi merge însă la CEDO, unde Statul Român și, de-acum, cetățeanul simplu Băsescu își vor plăti mârșăviile. Cer să mi se returneze caltaboșii confiscați neautorizat și pentru care eu am făcut pușcărie. Am informații că denunțătorul Ciorbă mi-i expediase deja, dar copoii DNA i-au interceptat și, probabil, i-au mâncat ei. Eu am plătit scump pentru caltaboși, cu o treime din pedeapsă, și vreau să-mi fie restituiți, plus dobânda aferentă. Tot vin sărbătorile și nu mai am ce pune pe masă, mulțumită dictaturii băsiste.

Iau în calcul să-i cer lui Băsescu despăgubiri de 1.000.000 de euro, cât a împrumutat el pentru moșie. Ia să vedem, îi mai dă CEC-ul bani acuma, când nu mai e Președinte? N-ajunge el să facă profit pe caltaboșii mei! Să nu uite că eu, înainte de a fi Traian, sunt mândru Decebal și n-am mâncat în țara mea, ca strămoșii lui, ghiudem de cal!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare