ACADEMIA CAŢAVENCU ARE DOVEZI: Vadim a fost asasinat!

de Nestor , 18 septembrie 2015

 

Am ştiut din primul moment că, atunci când sicriul n-a încăput în cavou, a fost un semn din partea spiritului Corneliu Vadim Tudor, în starea lui cea mai pură. Confirmarea ne-a venit pe timpul nopţii, când am fost vizitaţi de duhul Tribunului şi care ne-a vorbit clar, răspicat - aşa cum numai oratorul Vadim ştia s-o facă:

"Măi căcănarilor, m-aţi băgat în mormânt nu doar figurativ, cu indolenţa voastră în faţa duşmanilor ţării, ci şi la propriu. Când aţi văzut că mă opun aţi lărgit imediat groapa; altfel nici dracul nu v-ar convinge pe voi, românii, să puneţi mâna pe lopată, însă atunci aţi făcut-o cu hărnicie. Am venit să vă spun Adevărul, pe voi nu vă duce mintea nici măcar cât pe mine mort: m-a lichidat oculta iudeo-masonică prin uneltele ei din România şi imediat o să vă explic toată tărăşenia. Păi băi, capete de curcan, cum aţi crezut că Vadim piere de infarct, la fizicul şi puterea lui de urs?! Eu am aruncat discul pentru Naţionala României, mamelucilor! Dar să vă povestesc acum, să nu mă enervez şi să mă scol din morţi, că vă cetepopesc pe toţi:

În dimineaţa zilei fatale am primit un colet suspect. Spun suspect fiindcă eu suspectez, prevăzător, pe oricine şi orice, altfel pachetul arăta normal. Curierul arăta şi el ca un om normal, ba chiar i-am mai şi dat cinci lei bacşiş, fără bon fiscal, să moară poponarul de Ponta înaintea mea. Înăuntru, nici gând de vreo bombă cu ceas sau plic cu viruşi fabricaţi în laboratoarele CIA. Doar o cutie de ceai rusesc, negru şi tare, cum îmi place mie de mic copil. Era şi un bileţel, scria aşa: «Domnule Corneliu Vadim Tudor, mult stimate şi iubite Alcibiade. Sunteţi un mare om de cultură, o uriaşă personalitate publică şi iubiţi Ţara Românească precum nimeni altul, de când domnul Păunescu a plecat să-şi reîntâlnească Voievodul iubit. Eu şi colectivul Băncii Naţionale ne-am gândit să vă aducem omagiul binemeritat prin acest mic cadou. Vă rugăm să ne înţelegeţi că, în actualele condiţii de criză, nu ne-am putut permite mai mult decât o cutie cu ceai, de calitate medie. Sperăm să vă facă plăcere şi să vă gândiţi la noi când îl beţi, iar noi vă promitem pentru viitor un ceai Whitting­ton, atunci când situaţia financiară se va îmbunătăţi. Mugur Isărescu, Guvernator al Băncii Naţionale a României, membru (organ) în pantalonii Grupului Bilderberg - cum inspirat aţi formulat dvs, dle Vadim, într-un recent şi inegalabil pamflet.»

Mă cunoaşteţi cât sunt eu de precaut - la un moment dat, acum nişte ani, n-am participat la înmormântarea unui marcant peremist deoarece eram convins că urma să fiu asasinat acolo. Dar se vede treaba c-am îmbătrânit, iar veghea asta la căpătâiul Patriei în timp ce voi dormiţi pe mădular m-a epuizat şi pe mine. Aşa că, în loc să-i expediez masonului ceaiul înapoi, şi să-i zic încă vreo cinzeci despre viţelul lui de aur, m-am apucat să-mi fac imediat un ceai. Adică mi-am făcut-o cu mâna mea, eu care visam să sfârşesc de gât cu evreimea mondială, nu înghiţind un ceai ca ultimul pămpălău. Satana mi-a răsucit minţile, chiar bănuiesc că mi-o fi executat Zăvoranca aia tânără vreo meştereală cu găini negre pe lună plină, de-am fost aşa orbit şi iresponsabil. 

Cum am băut ceaiul m-a şi cuprins o stare de rău, nu mai puteam să respir şi inima mi-a luat-o la galop ca bidiviul lui Mihai la Călugăreni. Restul îl ştiţi cu toţii, minus unele amănunte percepute numai de mine, în starea dintre două lumi: medicul cardiolog era un strănepot al doctorului Şuţu, în stabilimentul căruia a fost asasinat de către evrei Eminescu, iar cei care mi-au făcut masajul cardiac timp de de două ore mi-au masat, de fapt şi intenţionat, ficatul, de parcă l-ar fi avut pacient pe Băsescu. 

Când n-am încăput în groapă a fost pentru c-am vrut să dau un semn despre asasinarea mea şi voi v-aţi dovedit, până acum, singurii care au înţeles. De-asta am venit să vă aduc vouă Revelaţia şi vă ia mama dracului dacă n-o publicaţi urgent. Hai sictir acum, am o grămadă de treabă pe lumea cealaltă, iar umflatul ăla de Păunescu mi-a luat-o înainte şi în Iad, aşa cum a făcut-o bulangiul pe Pământ. Şi să nu-l uitaţi niciodată pe Vadim, el o să stea mereu în capul ţării, nu la ţintirim!"

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • un roman mai prost

  18 septembrie 2015 18:05

  iar pe Sasu sus pe-un ciot de brad invelit intr-un steag cel fluturau adepti din ala cu multe stele si dungi rosi cu alb.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  18 septembrie 2015 18:04

  pe Tonta in picioare atirnat de o panglicuta a marilor realizari fanariot-mafiote.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  18 septembrie 2015 18:03

  la Trainel Razboinicul ,Marele Patri-Hot postcomunist Capitanul ai fac romanii ritualul marinaresc, tricou albastru sapca de Capitan o fluerice flacara olimpica sa cade la funul Mari Negre, petrolierele lui Nea Nicu si Flota Romaniei.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  18 septembrie 2015 17:54

  la noi in colonia Romanica este la moda tradarea, asasinatele celor ce deranjeaza pe cei de sus,acelasi sistem tehnica si securisti si neosecuristi.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  18 septembrie 2015 17:50

  Le sau patrioti prea extremisti caimacul lui Vadim sa-l bea.sa-si mestece singuri soricioaica.lLE DAM SI LINGURITA SI ZAHAR SA SI-O INDULCEASCA SINGURI PATRI-HOTI,TRADATORI TERORISTI TICALOSII MAFIOTI NEAMULUI. NUMAI DE PE CAIMACUL LUI VADIM SCAPAM DE VREO SUTA RIND PE RIND SI SORICIOICA.RIDEM SI GLUMIM , DAR ASA O SA SE INTIMPLE.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  18 septembrie 2015 17:46

  va dati seama dragi cetateni ai statului, pardon colonia Romania, citi greierasi acoperiti iscoade ticalosi acoperiti infiltranti de-ai sistemului au fost la inmormintare au varsat si ei lacrimi de crocodil .toti securisti neosecuristi agenti spioni straini sa fie siguri ca nu mai este viu.Circ ca la romani,sau mai bine zis circ pe bani prostilor romani.LE TREMURA CHILOTI LA TOTI GREIERASI CU STELE CAZUTE PE UMERI DE TRADATORI.VORBA ROMINEASCA DE CE LE E FRICA NU SCAPA.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  18 septembrie 2015 14:24

  nu-ti fie teama o sa-i intilnesti ,la fiecare ai vine rindul mai repede sau mai tirziu sa astepte Sus la Poarta acolo sus, la Sf, PETRU ACOLO NU MAI TINE CU FARISEIZMUL SARLATANIA, MISTICHIZMUL NEVINOVATIA LOR.P.S DECIT CU TICALOSII, TRADATORI, TERORISTI NOSTRI IN RAI MAI BINE IN IAD. DECIT CU CEI CARE SE UNG DIN CAP PINA-N PICIOARE CU MIR SI ACATISURI MATANI SI LACRIMI DE CROCODIL LA O MICA JUDECATA AICI PE PLANETA TERRA.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  18 septembrie 2015 14:19

  a uitat sa va scrie la sfirsitul poeziei, Va las prosti la minte saraciti al suflet pe toti tradatori, ticalosii tradatori carer ati distrus o tara un popor. Sa va fereasca cel de sus de judecata poprului roman ,mai bine v-ati amesteca singuri soricioaica, decit linsajul poprului roman ,dar nu aveti demnitate sunteti niste Farisei, Sarlatani cu frica fata de moarte.Un popor prost la minte, saracit la suflet fara discermanint, fara credinta, fata de Patria muma, un popor dezbinat de mainstremul sistemului un popor ipocrit individualist creatie a glovbalizmului materialist, asa veti merge toti sus fara averi si bogatiile pamintului fara credinta fara Tara.

  raspunde comentariului
+