Ponta are soluţia: "Staţi liniştiţi, după caniculă vor veni inundaţii!"

de Nestor , 12 august 2015


Imediat după ce a postat pe Facebook impresiile de la Supercupa superspaniolă, Premierul Ponta a abordat în mod responsabil şi situaţia din ţară creată de secetă. El i-a asigurat pe toţi alegătorii fideli că problema va fi rezolvată tot în mod natural, în ciuda opoziţiei naturale a lui Băsescu. Canicula va fi urmată de ploi îmbelşugate, cu inundaţii binefăcătoare, prilej numai bun ca oamenii să-şi primească porţia anuală constând în materiale pentru construcţii şi termopane de băut.

Cu acest prilej, Prim-Ministrul a acuzat încă o dată provocări din partea Ungariei, care a propus, prin lideri UDMR, achiziţia de diguri mobile în România pe model unguresc şi firme neaparţinătoare PSD. Victor Ponta a etichetat propunerea drept amestec nepermis în afacerile interne replicând, în stilul caracteristic, cu varianta construirii unor plute din lemn de către exploatatorii udemerişti ai pădurilor româneşti. Cu eventual ajutor din partea austriecilor având trecere la Cotroceni, unde copacul Iohannis vegetează contra intereselor României.

Aşadar, să aşteptăm cu încredere sfârşitul perioadei de secetă şi sosirea anotimpului aluvionar, conform promisiunilor personale ale dlui Ponta. Pneumatica e pregătită, termopanul precomandat şi buzunarul bugetar (al şmecherilor particulari şi neinundaţi) scuturat. Paparudă-rudă, vino, fa, de ne udă!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+