Robbie Williams le promite românilor: "Data viitoare aduc eu berea!"

de Nestor , 19 iulie 2015

Pe contul de Facebook, Robbie Williams a scris despre concertul său din România: "Îmi cer încă o dată scuze pentru că, anterior evenimentului, am confundat capitala României cu Belgradul. Nu mai fusesem niciodată la Sofia şi nici măcar n-am dat şi eu un search elementar cu Google. Atmosfera făcută de fanii mei români a fost senzaţională şi le mulţumesc pentru tot. Habar n-aveam că în România se cunoaşte limba engleză şi nu rusa.

Din ce aud, au fost probleme organizatorice mari cu băutura şi asta mă întristează. Promit că la următorul concert în România aduc eu personal berea şi voi face tuturor cinste. Consilierii m-au informat că românilor le place mult să primească berea gratis, la alegerile lor, cu fasole alături. Din păcate, nu pot aduce şi atâta fasole în România, dar promit să aranjez cu Rowan un show Mr. Bean în deschidere. Şi aşa mi s-a părut deschiderea făcută de organizatori un fel de fasole cu cârnaţi, fără berea necesară. Deci, deviza următorului show în România va fi: Let me pay you a beer! Cheers to all my Romanian fans!"

Avem informaţii că promotorii intenţionează ca, la următorul concert al lui Robbie la Bucureşti, să-l reunească pe star cu fosta lui trupă, Take That. Robbie şi-a dat acordul preliminar, formulând chiar deviza potrivită unui asemenea spectacol: "Romania - hot like an Owen! Take That, it's real beer with real English Barlow! Orange juice is shit, only Robbie makes the hit!"

Desigur, Mark Owen şi Gary Barlow s-au arătat interesaţi de proiect, Jason Orange rămânând la convingerea lui că Robbie ar trebui s-o lase mai moale cu băutura şi drogurile, adică şlagărele pentru care a fost dat afară din trupă.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Erwin

    20 iulie 2015 15:32

    Nu stiu cine-i tipul, dar ca sa-l suporti pe asta mai trebuie si sa platesti ? Autoflagelare in grup !!!

    raspunde comentariului
+