10.000 de profesori protestează: „Vrem salarii cât telefoanele elevilor!”

de Marcel Viorel , 01 iunie 2016
Credit foto: fb/Elena Ghioc

Peste 10.000 de profesori au ieșit astăzi la protest pentru a cere salarii mai mari. Aceștia sunt nemulțumiți că elevii cheltuie într-o singură săptămână în cluburi cât salariul lor pe o lună de zile. Profesorii propun ca salariul unui profesor să fie compus din bani de la părinți, mai exact 10% din venitul fiecărei familii să se transforme în salariu pentru profesori.

Nu este posibil așa ceva! Vin în fiecare zi la școală cu autobuzul și văd cum elevii coboară din limuzine. Apoi le zic să scrie pe caiete și ei spun că fac poză și salvează în cloud. Într-un final, când le zic să citească o carte peste weekend îmi spun că n-au timp că se anunță concert mare în Mamaia și party-uri în Loft”, a declarat un profesor.

Mai multe cadre didactice au spus că nu se simt motivate să performeze și dacă nu le cresc salariile vor aplica și mai mult vechea metodă de educare din comunism:îi vor bate pe elevi, îi vor tunde și le vor spune că planeta are 6.000 de ani vechime și că ne tragem toți din doi frați vasluieni, Adam și Eva.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+