10 exerciții pentru mușchii fesieri by Monica Tatoiu

de George Bonea , 21 septembrie 2012
tatoiu

Auzind că știrea despre mușchii ei fesieri a rupt gura târgului, Monica Tatoiu a declarat că va scoate un DVD cu zece exerciții de fitness, numai bune pentru un șezut ferm, mare și, de ce nu, independent. Specialiștii televiziunilor pe unde a mai fost invitată au declarat că Monica Tatoiu a atins perfecțiunea dorsală, depășind vedete ca J. López, Beyoncé și Kim Kardashian.

1. Primul exercițiu pe care îl face Monica Tatoiu pentru a avea un fund tonifiat este joggingul. Aceasta aleargă 20 de minute, în fiecare dimineață, în jurul propriului fund. Se oprește atunci când se prinde de el.

2. Tatoiu n-a refuzat niciodată tratamentele mai dure, așa că nu se dă în lături de la o serie de mușcături primite de la Ciuvică și alții. Acestea ajută la rezistența derierului.

3. Având o gură slobodă, strânge din fund la fiecare emisiune ca să nu spună mai multe prostii.

4. Merge la același frizer pe care-l frecventează și Băsescu și cere mereu o frecție.

5. Folosește cele mai bune produse pentru fesieri de la Oriflame: crema cu zeamă de guacamole și alifia chinezească cu gălbenele și tătăneasă.

6. Nu mai mănâncă nimic după ora 18 când știe că are de alergat între televiziuni.

7. Trage zilnic, folosind doar fundul, ratingul unor posturi precum RTV și Realitatea TV.

8. Când se-ntâmplă, în zilele cu lună albastră, să nu fie invitată la niciun post de televiziune, se-ncordează atât de tare încât rupe canapeaua sub ea.

9. Ridică zilnic greutăți la piept cu fesele. A ajuns să-mpingă și 100 kg.

10. Stă zilnic în șpagat între cele două fese, timp de 10 minute, exercițiu învățat de la Sensei Badea.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+