HomeActualitate10 lucruri pe care le-ar putea face Copănika în...

10 lucruri pe care le-ar putea face Copănika în viață

După ce presa a mediatizat cazul elevei agresoare din Brăila, cunoscută cu numele de Copănika, cariera tinerei a atins o pantă ascendentă, fiind considerată demnă pentru mai multe domenii de activitate, precum:

1. Asistentă TV – Capatos, Măruță, Simona Gherghe și Mădălin Ionescu sunt mereu în căutare de asistente penale. Unde mai pui că Intactul are și școală de media, o pot antrena pe Copănika să fie cea mai cuier-asistentă de pe planetă.

2. Prietenă de fotbalist – cu o astfel de atitudine, eleva din Brăila sigur a intrat în colimatorul fotbaliștilor care nu-și caută partenerele de viață pe la biblioteci și serate literare. Se aude că frații Costea și-au dat la gioale care s-o aștepte primul să facă 18 ani.

3. Soție de tenismen – Copănika are ceva din Brigitte Sfăt. Nu știm dacă banii, atitudinea de divă interlopă ori istericalele, dar cele două vibrează pe aceeași undă. În viitorul îndepărtat vom afla dacă vreun tenismen cu păr pe ceafă din tânăra generație o va împușca în aripă la o partidă de vânătoare.

4. Paznic la metrou – Legendarii pensionari care păzeau oxigenul în metroul bucureștean nu mai există, în locul lor fiind tineri care după fizic arată că în toată viața lor au tras de un singur fier: șlițul. Copănika îi poate dovedi pe toți.

5. Călugăriță – Fiind aproape de vârsta când calendaristic își va pierde inocența, Copănika va realiza grozăvia pe care a făcut-o în liceu și se va călugări. Dar, fiind atât de geloasă, va ajunge din această postură să se bată cu alte femei, pentru dragostea Domnului.

6. Lesbiana – Poate-i place să tragă fetele de păr și are vreun fetiş violent de a le pune să-i pupe picioarele, gelozia fiind un pretext. Își va da arama pe față, va participa la Gay Parade și-i va bate pe toți contestatarii în cămăși verzi și pachete de mușchi.

7. Box – Precum Nikita, altă vedetă care pare c-o inspiră pe Copănika, se va apuca de box, va mânca bătaie mereu, se va căsători, va face un copil, își va bate soțul cu masa de călcat și apoi va pleca în Spania.

8. Muzică – Nu-i exclus ca vreun „creator” de talente precum Costi Ioniță să-i descopere vocația și s-o lanseze pe piață cu hitul verii viitoare, „Kiss my legs”.

9. Vânzătoare – Nu de alta, dar e amuzant să te servească la KFC tocmai Copănika.

10. Politician – USL, PDL, PP-DD, toate partidele se vor bate pentru candidatura tinerei. Promite. Are ceva mai mult din toți oamenii politici mari ai vremurilor noastre: inteligența lui Gigi, diplomația lui Băse, modestia Elenei Udrea, privirea lui Ponta și fizicul lui Ungureanu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare