10 lucruri pe care nu le ştiai despre lansarea candidaturii lui Ponta la prezidenţiale

de Spartakus , 29 iulie 2014
10 lucruri pe care nu le ştiai despre lansarea candidaturii lui Ponta la prezidenţiale

Astăzi, la Craiova, câteva mii de membrii PSD aduşi cu maşina, autocarul, microbuzul şi, după unele surse, chiar cu dricul, se reunesc la Sala Polivalentă spre a aplauda lansarea candidaturii lui Victor Ponta la prezidenţiale în cadrul unui Consiliu Naţional. Evenimentul are toate elementele unui şou de şou, din cele cu care craiovenii sunt obişnuiţi de la concertele lui Salam şi Romeo Fantastik, pentru că gazda, Olguţa Vasilescu, e o foarte bună organizatoare. Data nu este întâmpător aleasă, dacă ţinem cont că exact acum doi ani a fost organizat referendumul pentru demiterea lui Băsescu. În cele ce urmează vă vom dezvălui câteva lucruri mai puţin ştiute despre această paranghelie.

*Olguţa Vasilescu spune că oltenii nu-l suportă pe Iohannis din cauza modului în care vorbeşte: „Când vorbeşti cu oltenii, trebuie să li te adresezi cu „Gutuvă-n tag, bă!” sau cu „Făi, frau, probleme?”, altfel se simt jigniţi”, a precizat ea.

*la Consiliu trebuie să fie prezenţi cel mult o sută de pesedişti din fiecare judeţ, pentru că dacă vin mai mulţi nu mai ajung zahărul şi uleiul pentru fiecare.

*deşi la Craiova plouă, în Sala Polivalentă instalaţiile de aer condiţionat funcţionează la capacitatea maximă, ca să nu se se împută unii dintre delegaţii din Teleorman.

*o fetiţă îmbrăcată în costum popular PSD (adică roşu şi alb) va cânta imnul de stat, în care versul celebru cu „un nume de Traian” va fi înlocuit, evident, cu „triumfător în lupte un nume de Jian”, ca să fie clar pentru toţi că se află acasă la Iancu Jianu.

*participanţii vor primi sandviciuri gratuite, de la bufetul Antenei 3, adus special pentru eveniment.

*de asemenea, invitaţii la Consiliu vor avea posibilitatea să-şi verifice tensiunea şi glicemia, ca să ştie din timp dacă pot suporta regimul de detenţie.

*delegaţii din Caracal au plecat spre Craiova pe jos, acum două zile, de teamă să nu se răstoarne căruţa cu ei, pe drum.

*tot Olguţa Vasilescu a dat dispoziţie ca pixurile, stilourile şi creioanele să fie legate de pupitre, ca să nu cadă pe sub birouri, fiindcă ea nu rezistă tentaţiei de a se apleca după ele.

*Valeriu Zgonea a anunţat că Mihai Viteazul, colegul său, va fi prezent la ceremonie, ca să-l aplaude pe Ponta. Ar fi venit şi Ştefan cel Mare, dar tocmai filma un clip cu Mazăre, pe Litoral.

*Pentru că în Oltenia sunt inundaţii catastrofale, zeci de bărcuţe, colace şi răţuşte gonflabile au fost parcate în faţa Sălii Polivalente, spre a-i transporta pe înalţii oaspeţi spre Bucureşti.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Olteanu

  29 iulie 2014 20:35

  Ce s-a intamplat azi la Craiova este o rusine pentru acest oras.Masinile Politiei erau la fiecare colt de strada pentru a-i proteja pe PSDistiAu pazit hotii care au venit la chiolhan si pe plagiatorul care NU va fi presedintele Romaniei.Rusinos, foarte rusinos!

  raspunde comentariului
 • iulian

  29 iulie 2014 18:49

  vai de capul lor saracii olteni.cu inundatiile peste acareturile lor,cu un primar care mai ieri era tarfulita lui vadim,cu un oras Craiova,asa zisa capitala a baniei,plina de interlopi,tigani si manelisti,si astazi vine mascariciul asta gorjean,sa-si lanseze candidatura.tonta asta cred ca si dupa ce basescu va muri el se va mai afla luptandu-se sa scape tara de el.multe succesuri dragi olteni.sper ca marele MIHAI VITEAZUL va va trezi orgoliul intr-o buna zi si sper de-asemeni sa nu fie prea tarziu.

  raspunde comentariului
  • radus

   29 iulie 2014 19:44

   Mai degraba cred ca fie tatal biologic al lui Mihai a fost doar in trecere pe mealeagurile noastre sau sangele s-a subtiat dupa aceea de la prea multa pleava adusa fie din serai sau din cartierele Fanarului ca e moale rau de prea mult timp

   raspunde comentariului
+