HomeActualitate10 moduri în care să îți ajuți nevasta la...

10 moduri în care să îți ajuți nevasta la treburile zilnice, fără să depui prea mult efort

Să-ți ajuți soția, iubita, jumătatea în general, la treburile gospodărești, mai ales acum, în perioada premergătoare Sfintelor Paști, este fără îndoială cheia unei căsnicii sănătoase și fericite. În plus, cu puțin creier, nici nu trebuie să depui prea mult efort muscular. Practici, cum suntem, ne-am inspirat din decenii de experiență în căsătorie pentru a compila și compune, în cele ce urmează, un top 10 al celor mai ușoare modalități pentru bărbați de a-și ajuta partenerele la treburile zilnice, fără să depună prea mult efort:

1. Clătește o farfurie și las-o lângă chiuvetă: soția ta te va lăuda când va vedea cât de atent ești! Pentru puncte bonus, așeză farfuria, totuși, în chiuvetă, astfel încât jumătatea ta să o poată pune cu ușurință în mașina de spălat vase mai târziu.

2. Fiindcă drumul către tomberon e prea mult pentru tine, așează gunoiul în exces într-un teanc bine echilibrat, lângă coșul de gunoi, până când nevastă-ta decide să îl scoată. Explică-i apoi că lucruri mici pe care le faci care să-i ușureze viața sunt în ochii ei în fiecare zi!

3. Evită scandalul scaunului de toaletă stropit cu urină făcând pipi în chiuvetă. Viața îți poate oferi întotdeauna o mulțime de soluții!

4. Renunță să mai faci duș în fiecare zi. O dată pe săptămână e suficient, în felul ăsta ai mai puține prosoape de împrăștierea cărora prin baie să fii acuzat, evident, pe nedrept.De asemenea, e primăvară, gata, treci la sandale, musai încălțate pe piciorul gol. Astfel, vei fi scutit în totalitate de celebrele probleme legate de aruncarea șosetelor la coșul cu lucruri murade.

5. Adună-ți toate hainele murdare și pune-le pasiv-agresiv în fața mașinii de spălat: orice s-ar întâmpla, NU le băga în mașină. Cu siguranță că ai face-o, ca întotdeauna, într-un mod total eronat.

6. Atunci când face curățenie, uită de expresiile alea, pe care tu le credeai utile, de genul „mama nu făcea niciodată așa”. Chiar dacă tu crezi că soțiile adoră să învețe lucruri noi de la soacrele lor, ba chiar să le și urmeze exemplul, la capitolul ăsta s-ar putea să fii complet depășit.

7. Fii generos și trimite-i fotografii cu mizeria din casă în timp ce ea este plecată, astfel încât să se poată pregăti pentru ce va avea de făcut atunci când va ajunge acasă. Acest act altruist o va ajuta să rămână organizată mental și, cu siguranță, îți va fi recunoscătoare.

8. Chiar dacă ți-e silă să dai cu aspiratorul, pornește-i măcar utilajul electrocasnic, astfel încât ea să aibă mai multă energie pentru a plimba ustensila prin toată casa. Dacă vrei cu adevărat să o înnebunești, suflecă-ți mânecile, astfel încât să-ți vadă brațele mari și puternice în timp ce apeși viril butonul aspiratorului.

9. Ridică-ți picioarele în timp ce fumezi pe balcon, astfel încât ea să poată da cu mopul în liniște și pe sub tălpile tale. Investește în căsătoria făcând lucruri mici, dar importante, fără să aștepți să ți se ceară!

10. Mănâncă-ți cina la restaurant, în oraș. Știm, s-ar putea lăsa cu o imensă gaură în bugetul familiei, dar nu există catalism mai traumatizant decât certurile legate de frimiturile lăsate, seară de seară, pe masa din bucătărie.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare