HomeActualitate10 motive pentru care divorțează cuplul Lis

10 motive pentru care divorțează cuplul Lis

1. Separat și-au dat seama că sunt mai penibili decât dacă-și unesc forțele. Așa că-și doresc să fie de tot râsul pe cont propriu, așa făcând mai mulți bani.

2. Sânii Oanei au ajuns să fie mai lăsați decât ai lui Viorel, motiv pentru care soțul acesteia nu mai dorește să o vadă goală.

3. Oana îl acuză zilnic pe Viorel că pierde toți banii din casă la păcănele și nu este în stare să aducă-n casă nici măcar o pâine-portocală-prună.

4. Tabloidele l-au prins pe Viorel când o înșela pe Oana. Fotografiile au fost foarte explicite, fostul primar fiind surprins când mângâia un copan de pui fără os.

5. Oana a descoperit că Viorel îi ascunde foarte multe, mai ales din trecutul lui tumultuos. „De exemplu, nu mi-a spus niciodată câte iubite a avut pe vremea lui Ștefan cel Mare, cum se descurca cu banii în criza din ’23 și ce făcea la Revoluție”, a declarat Oana.

6. Oana a fost auzită în anturaj declarând că Viorel nu mai este căpcăunul de care s-a îndrăgostit. Îl acuză că a început să fie mai îngrijit și-și pune cârlige de rufe la ceafă ca să-și întindă pielea când iese afară.

7. Viorel este acuzat că din cauza lui și-au pierdut toți prietenii buni: Măruță și Capatos. „De câte ori mergeam în vizită la ei se-ntindea pe canapea și nimic nu-l mai ridica de acolo. După două promouri lungi reușeam să-l dezlipim de pe canapea”, a menționat Oana.

8. Viagra-i scumpă.

9. Într-o seară, Viorel s-a întors acasă mirosind a piramidă și având pielea alteia pe gulerul de la cămașă.

10. Oana nu știe să gătească și Viorel o acuză pentru asta. „De când sunt cu ea am ajuns piele și os!”.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare