5 motive pentru care Oprea mai stă o săptămână la Palat

de Academia Caţavencu , 27 septembrie 2016
5 motive pentru care Oprea mai stă o săptămână la Palat

Săptămâna trecută, Tovarăşul Generalul - Excelenţa Sa - Doctor în drept Gabriel Oprea a luat la cunoştintă că ni s-a făcut atât de silă de el încât, ca să oprească răzmeriţa pulimii, a anunţat că ne scuteşte de chinurile reprezentării în Parlament a intereselor poporului.

Pulimea s-a bucurat, a simţit că nu s-a răsculat degeaba.

Săptămâna aceasta, cel mai umil slujitor al intereselor naţiei, cel mai patriot dintre patrioţii Armatei Române, cel mai crescut cu icoana în tâmplă inimă dintre români, sfioşenia şi pioşenia întruchipată a făcut-o. A înţeles?! să demisioneze… începând de săptămâna viitoare.

E clar că trimisul lui Dumnezeu pe Pământ întru salvarea României are cel puţin vreo 2 milioane de euro motive pentru care ne mai bucură cu prezenţa încă o săptămână. Ne-am pus puţin în bocancii lui de lac, să ne imaginăm cum se vede situaţia de sub umbra marilor sprâncene.

Mai întâi a fost competiţia:

1. Domnul Oprea îşi aminteşte ca prin vis de niste poveşti de groază auzite la un spriţ cu nişte oameni din popor. Cică se plângeau unii că românii de peste 55 de ani rămaşi fără loc de muncă, nu numai că nu mai găsesc alt loc de muncă, dar ajung să fie şi umiliţi de angajatori şi autorităţi şi priviţi ca rebuturile societăţii. A zis să le demonstreze că sunt niste luzeri şi că pe el nu îl dă nimeni afară când vrea, pleacă doar dacă când i se scoală lui şi îşi găseşte şi alt loc de muncă la o vârstă respectabilă.

2. Şi ca să nu rişte totuşi prea mult, a făcut şi un plan de urgenţă (că tot a fost el boss la ISU). Dacă nu găseşte şi nu găseşte alt prost într-o săptămână care să îi pună o ţară întreagă la picioare, iese la pensie. Doar şi-a riscat toată viaţa în Armata României, s-a târât prin tranşee şi a pus la cale strategii militare demne de un film de Oscar ca să îşi merite stelele. Ce e prostia aia că după o viaţă întreagă de cotizat la stat, românii nu ar avea bani nici de pastile?! Românii lui Oprea au pensii speciale, plătite cu sânge din sângele lui pe banchetele din spate ale limuzinelor de protocol.

După a fost raţiunea şi datoria, promisese atât de multe în campania electorală şi el nu lasă lucruri neterminate:

3. Să finalizeze o tranzacţie de retrocedare, să mai voteze o lege specială, să mai stabilească nişte relaţii cum numai cei care se spală unii pe alţii de sânge pot avea între ei. Ce, credeai că mă refer la promisiunile către ăia care l-au votat?

L-a apucat chiar şi responsabilitatea paternă:

4. Postarea lui Gabiţă Junior de pe Facebook a devenit atât de virală cu ajutorul aparatului de partid, încât a ajuns până şi la Excelenţa Sa, care şi-a amintit din poza de profil a juniorului că are un copil şi tocmai a început şcoala. Indemnizaţia pe care o primeşte pentru încă o săptămână de mandat va fi investită în rechizite pentru ăla micu’.

5. În plus, tânăra cu care tot apare pe la mondenisme şi despre care tot vorbeşte lumea rea că i-ar fi amantă, parcă s-a mai împlinit în ultimul timp. Dacă Doamne-fereşte o fi gravidă? Clar nevasta îl dă afară din casă, amanta ar trebui să păstreze funcţia în care el a pus-o că na, cineva din casă trebuie să fie influent şi să aibă nişte beneficii fără să plătească. Rămâne doar el să intre în concediu de creştere a plodului. Cum doamna de la resurse (in)umane de la firma lui, e în vacanţă în Bulgaria în extrasezon (de bine ce o plăteşte, că ea nu îşi iubeşte ţara asa, ca el), mai stă o săptămână în Parlament, să aibă continuitate în muncă până revine inumana din vacanţă.

Şi o sugestie de la noi:

6. Să îşi amintească să se penseze. E normal că a uitat, la câte are pe cap, cu ONG-iştii plătiţi de Soros, cu extremiştii din nu-spunem-care-nou-partid, cu nebuna aia de Codruţa care îi tot răsuflă în ceafă ca o  leoaică, cu pulimea care îl scuipă pe strada… Pentru că nu a reuşit să pună niciun ban de-o parte în ultima perioadă – a tot aruncat cu ei în stânga şi dreapta ca să închidă guri, dosare, etc, ne-am dori ca indemnizaţia pe care o va primi pentru încă o săptămână de mandat să fie investită într-o zi la salon, all inclusive. Poate scapă şi de copitele cu care calcă pe oameni!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+