HomeActualitateAC vă prezintă noile manuale școlare

AC vă prezintă noile manuale școlare

Anul școlar 2013-2014 începe oficial pe 16 septembrie. Revista Academia Cațavencu, în colaborare cu autori și edituri de renume, vă prezintă oferta de manuale școlare acreditate. Manualele sunt adaptate la noile cerințe și capacități ale profesorilor și elevilor din România.

 

Manualul de istorie

Dată fiind tradiția liberală a autorului, domnul Crin Antonescu, unul dintre cei mai influenți oameni politici ai momentului și profesor emerit de istorie la Tulcea, manualul de față se concentrează pe istoria și mai ales importanța regalității în Spațiul Carpato-Danubiano-Pontic. Manualul tratează in extenso tradiția monarhică începând cu Burebista, Regele Internațional al Dacilor, continuând cu Decebal, voievozi, domni, domnitori, bastarzi, regi și prinți ai fotbalului românesc, precum și împărați și alte capete încoronate ale romilor. De pildă, o bună parte din manual este concentrată pe Regele Fotbalului Românesc, Gică Hagi și perioada de Mărire și Decădere a fotbalului românesc. Se vorbește, de asemenea și despre regii șoselelor, gunoaielor, manelelor și preoților. Ideal pentru clasele 1-12.

Vezi și

Vrei să afli mai multe despre noile manuale școlare? !* De luni, la toate punctele de presă, chioșcurile, benzinăriile și unitățile de învățământ din țară!

 *mai ieftină decât un manual

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare