HomeActualitateAC vă prezintă noile manuale școlare

AC vă prezintă noile manuale școlare

Anul școlar 2013-2014 începe oficial pe 16 septembrie. Revista Academia Cațavencu, în colaborare cu autori și edituri de renume, vă prezintă oferta de manuale școlare acreditate. Manualele sunt adaptate la noile cerințe și capacități ale profesorilor și elevilor din România.

 

Manualul de Muzică

 

Cu o prefaţă semnată de un pretenar al lui Jean de la Craiova care ştia să scrie, manualul este o carte fundamentală pentru cei ce vor să îmbrăţişeze o carieră muzicală şi nu numai. Micuţii vor avea prilejul să înveţe alfabetul notelor mai înainte de acela al literelor – pe care, oricum, mulţi n-o să ajungă să-l stăpânească vreodată, da’ asta nici nu mai contează când ezistă talent! Capitolele manualului abordează teme cruciale pentru devenirea artistică a viitorilor ţambalagii, viorişti sau gurişti: „Gamele muzicale: de la sol major la fă, minoro!“, „N-ai găsit cheia sol? Foloseşte pontoarca!“, „Muzica incultă – varianta modernă a muzicii culte“ sau „Maneaua de jale: cum să faci bani frumoşi la înmormântări de boşi“. În fine, nu lipseşte capitolul dedicat istoriei muzicii şi care este intitulat: „Copiii-minune: de la Mozart la Adi de Vito“.

 

Vrei să afli mai multe despre noile manuale școlare? !* De luni, la toate punctele de presă, chioșcurile, benzinăriile și unitățile de învățământ din țară!

 *mai ieftină decât un manual

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare