Academia Caţavencu a ajuns la British Museum

de Academia Caţavencu , 15 septembrie 2015
Academia Caţavencu a ajuns la British Museum

Nu ca exponat, să nu fim greşit înţeleşi, ci ca vizitator. Şi prin intermediul unui fidel cititor, domnul Ştefan Sas, căruia îi mulțumim și care s-a gândit că n-ar fi rău să viziteze faimosul muzeu britanic având asupra sa şi o “Academie”, să vadă englezii că e om serios, cult, cititor mai deştept decât cititorii altora. Doar nu era să vină cu “Click” sau “Libertatea”, pentru că nu l-ar fi primit britanicii nici în Soho! Din câte am înţeles, curatorii muzeului au fost foarte interesaţi să afle ce se mai întâmplă prin România din paginile revistei noastre, ba chiar au fost invidioşi când au văzut că avem încă, printre oamenii politici, unii mai vechi decât mumiile lor egiptene.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • anita

  15 septembrie 2015 21:21

  da mai IOA....ce cauti tu la NEW YORK ???De ce nu stai tu la Romanica aici sa vezi ce fain e!!! mai...Sau poate faci tu o treaba la care gandesti-de a feri buzunarele ..Si invata sa scrii rumaneste mai daca te bagi la comentarii !!!

  raspunde comentariului
 • ion

  15 septembrie 2015 18:21

  Ce sa spun ,mare realizare ,mare........!Dupa mutra individual,privindu-l ,te face sa-ti feresti buzunarele! Poate vii sa vizitezi si METROPOLITANUL din NEW YORK? Aici chiar te umfla politia cu fituica ta cu tot!

  raspunde comentariului
  • cristina

   15 septembrie 2015 21:01

   Extraordinar domnul ion-MARE EXPONENT AL TARANIMII ROMANESTI- Ce treaba ai tu cu "mutra" oamenilor?...n-aveti soare la New York???Fii tu sigur, mai desteptule, ca unul de care te feresti tu NU citeste Academia Catavencu-pentru asta iti trebuie creier mai ioane totusi iti recomand lectura placuta in continuareClick!,Cancan, Libertatea, s.a.m.d. si de specimene ca tine sa nu mai auzim....

   raspunde comentariului
+