Academia Cațavencu nr. NR. 1 (1219) 30 Ianuarie - 12 Februarie 2017: STĂPÂNUL LICHELELOR

de Academia Caţavencu , 29 ianuarie 2017
Academia Cațavencu nr. NR. 1 (1219) 30 Ianuarie - 12 Februarie 2017: STĂPÂNUL LICHELELOR

După ce a promis, în campanie, că o să ne înmulțească pâinile și peștii din farfurie, abia ajuns la putere, acest pitic Gollum de orice conținut s-a răzgândit și cere grațierea urgentă a plevuștii din pușcărie, deși, de fapt, el vrea să-i scape doar pe rechini.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • UE va da MuieUE=MUIE

  06 februarie 2017 15:23

  As vrea sa vad cum sumele respective, investitiile, obtinujterealizate fraudulos, sunt recuperate imediat si sunt constituite venituripatrimoniu la bugetul local sau de stat, dupa cum au fost impuse de acest hot. As vrea sa vad si sume recuperate reprezentand daune la buget, precum si penalizari, ori amenzi. Pentru cetateanul de rand, pentru orice "neglijenta" fara intentie, se dau amenzi de catre ANAF instantaneu 5000 lei ca nu s-a depus la timp o declaratie, chiar daca plata a fost realizata, 5000 lei pentru ca, nu stiu cum, comunicarile transmise prin posta, niciodata nu sunt conforme, 5oo lei pentru ca...... si tot asa. iAR PT PORCUL PEDOFIL TRAFICANT DE COPII SI ORGANE DROGURI jOHANNIS NAZISTULLL PT MEDITATI DIN 1990 PANA AZI DE A CUMPAERAT 6 CASE DECI AVERE DE 3 MILIOANE DE EURO UNDE TB SA PLATEASCA IMPOZIT 1,5 MILIOANE DE EURO, PLUS PENALITATI ACTUALIZARI SI AMENTA EGALA CU PREJUDICIU DECI 9 MILIOANE DE EURO A FACUT PREJUDICIUL STATULUI ROMAN PRIN NEACHITAREA IMPOZITULUI PE PROFIT, MEDITATI FICTIVE INREALIATE EREAU POSTURI VANDUTE LA SCOLI SI LICEEE DE DIRECTORI AJUNTI PROFESORI ANGAJATI APOI LA PRIMARIE PLUS CONTRACTE PAGUBOASE PT SCOLI SI PRIMARIE SI BINENTELES TRAFICUL CU COPII ORGANE DROGURI, COPII II VINDEA LA SATANISTI AFARA SI LA RETELE DE PEDOFILIE SI LA BANCI DE ORGANE IN ALEA 6 CASE ACOLO II TRANSA IARNA CAND EREAU DRUMURILE BLOCAT, FARA II EXPEDIA DIRECT, DEAIA II SI SPUNE VAMPIRUL DIN CARPATI SE STIE CA FACEA BAIE IN SANGE DE VIRGINE SI VIRGINI SI LE BEA SANGELE SA AIBE TENUL FRUMOS. ACEST MONSTRU ZIS SI FRANCKENSCHTAN

  raspunde comentariului
  • fan

   10 februarie 2017 3:16

   ASA ESTE. CONFIRM. PE TIMPUL COMUNISTILOR NU AVEAI VOIE SA AI 6 CASE.

   raspunde comentariului
 • VICTORIA HAIDUC

  03 februarie 2017 11:51

  La 30 ianuarie 1933, Adolf Hitler si-a vazut implinit visul fiind ales cancelar prim-ministru al Germaniei de atunci. In urma alegerilor parlamentare, partidul lui a obtinut majoritatea in parlament. Asa ca, in 1934, i s-a votat "Legea imputernicirii" care ii permitea lui Hitler sa adopte legi fara acordul parlamentului. In felul acesta, cancelarul a dobandit putere absoluta in stat.Va suna cunoscut????Oare asta are de gand si Dragnea?Nu stiu daca el cunoaste istoria de mai sus ca nu prea i-a placut cartea. Apropo, ce meserie are asta? Dar felul cum se comporta ma duce inevitabil cu gandul spre aceasta poveste.Eu nu l-as biciui. L-as condamna sa lucreze vreo 10 ani in folosul comunitar sa mature strazile cu tarnul de nuiele, ca pe vremuri, si sa primeasca 3 mesezi de la cantina saracilor. Ca si asa il doare la basca de ceilalti. Idem pentru Tariceanu care s-a cocotat in politica precum Dandanache pe renumele lui Amedeo Lazarescu.HUUUOOOO si de la mine!

  raspunde comentariului
 • dan

  31 ianuarie 2017 2:06

  ...biciuiti-l in fata Casei Poporului...cati vrea sa gratieze???...100-150???...atatea biciuri pa spinare...ca Isus...daca vrea sa-i salveze atunci sa le ia pedepsele lor pe pielea lui...HUUUOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!

  raspunde comentariului
+