Adi Mutu, după ultima captură a DIICOT: Nici cafeaua din America de Sud nu mai e ce a fost!

de Laurenţiu Muşoiu , 12 iulie 2022
Adi Mutu, după ultima captură a DIICOT: Nici cafeaua din America de Sud nu mai e ce a fost!

Criza economică globală își pune amprenta până și pe industriile consacrate, după cum remarcă specialiștii.

Antrenorul formației FC Rapid București, fostul internațional Adrian Mutu, și-a exprimat profunda dezamăgire că nici pe piața sudamericană nu te mai poți baza.

Aceasta după ce DIICOT și Poliția Română au reușit să destructureze o rețea de traficanți de cocaină ce se baza chiar pe grupări cu mari experiență în domeniu, din Columbia.

Adrian Mutu a ajuns să înțeleagă că, de la o vârstă, nu mai e indicat să “tragi” prea multe cafele.

Fostul internațional regretă că nu va mai avea ocazia să-și procure cafeaua cu aroma preferată de la comercianții sudamericani care au scris istorie în domeniu.

Mutu regretă că nu a ajuns să “tragă” și el, chiar dacă avea sau nu avea mingea și chiar dacă avea sau n-avea poartă, în Columbia.

Procurorii DIICOT şi poliţiştii de la Antidrog au depistat, în urma unei ample acţiuni pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în importul de droguri de mare risc pe teritoriul României, cocaină cu o valoare de piaţă de circa 200.000 de euro, precum şi un laborator de extragere secundară a cocainei.

În cadrul operaţiunii, la data de 10 iulie a fost pus în aplicare mandatul de percheziţie domiciliară, patru dintre inculpaţi fiind surprinşi în plin proces de extracţie a cocainei din cafea pe cale chimică, fiind astfel identificat pe teritoriul României primul laborator de extragere secundară a cocainei.

Aceasta, pentru ca nimeni să nu mai poată afirma că țara noastră duce lipsă de oameni de știință.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+