HomeActualitateAflând că i se spune Pinocchio, chirurgii turci i-au...

Aflând că i se spune Pinocchio, chirurgii turci i-au pus lui Ponta o rotulă de lemn!

Deşi premierul Ponta susţine pe Facebook că intervenţia chirurgicală la care a fost supus, la genunchi, a fost o reuşită totală, se pare că nici măcar medicii care l-au operat nu sunt prea mulţumiţi de munca lor. “Dacă tot l-am anesteziat, am zis să profităm de prilej şi să-i implantăm şi nişte gene de dictator, că ne mai rămăseseră câteva perechi de la Erdogan. Dar organismul le-a respins, probabil că genele erau prea musulmane pentru un român ortodox ca Victor Ponta”, a precizat chirurgul Babik Salem.

Mai mult decât atât, la aproape o săptămână de la operaţie, în presa turcă au apărut speculaţii privind materialele folosite de medici. Presiunile au fost atât de mari, încât chirurgii au fost nevoiţi să recunoască adevărul, în cadrul unei conferinţe de presă: “Da, ar fi trebuit să-i implantăm nişte ligamente încrucişate din titan, dar uitaţi-vă la el:  cu moaca lui de maimuţoi sau de Mickey Mouse, are Ponta ăsta faţă de titan? N-are! Eu vorbisem cu Ponta şi mi-am dat seama că nici măcar Erdogan, sultanul nostru, pe care l-am operat de hiperautocraţie, o boală foarte gravă, nu are o aşa limbă de lemn. Pe urmă, mi-am adus aminte că lui Ponta i se spune, în România, Pinocchio şi, de comun acord cu colegii mei, am decis să-i punem o rotulă de lemn. Ca prin miracol, nu a existat fenomenul de reject, rotula de lemn s-a comportat de parcă ar fi fost dintotdeauna acolo”, afirmă şeful echipei medicale, prof. dr. Kakaolu Kremali.

În prezent, medicii sunt mulţumiţi de evoluţia lui Ponta şi dau asigurări că şi cu rotula de lemn va putea juca baschet, va putea dansa în Dubai şi chiar se va putea da cu trenuleţul la Disneyland fără probleme. “Singurul lucru la care va trebui să fie atent e să-şi ferească rotula de umezeală. Dacă atunci când se va întoarce în România – presupunând, prin absurd, că se va mai întoarce – o să-l prindă totuşi DNA şi Ponta o să intre la apă, o să fie vai de rotula lui!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare