Ajunge Antena 3 la orfelinat?

de Radu Dumitran , 07 iulie 2014
Ajunge Antena 3 la orfelinat?

Capul lui Dan Voiculescu a fost prins în ușa procuraturii. Strâns ca o piuliță cu șurubelnița penală, Varanul are toate şansele să şi-o ia acum pe cocoașă cu conștiința împăcată a unei cămile bătute cu nuiaua. A furat și i s-a dat peste mână. Simplu, rapid și eficient, planul Curții de Apel a funcționat. Experimentele genetice pe suprafața semi-cheliei Varanului au dat roade bogate. Roadele suculente și proaspete ale unor contracte udate la rădăcină de către lacrimile de crocodil pe care Felix le-a vărsat de-a lungul proceselor. Astfel, Voiculescu e pe cale să treacă în neființa uitării mediatice, la fel cum au trecut, ani la rândul, în neființă și dovezile care demonstrau implicare sa în diferite afaceri dubioase, gen Crescent. Amin.

Trustul Antena 3, recte copiii pe care asistentul maternal Voiculescu i-a adoptat de pe străzi şi le-a dat ceva de băgat în gură, să nu moară de foame vor rămâne cât de curând orfani. Orfani de părinte, orfani de salarii, orfani de subiecte de discuție și în curând, orfani și de Băsescu. Așa că nu-i de mirare dacă vedetele postului vor fi într-o zi săltate cu dubiţa unei case de copii. În sfârșit cineva se va ocupa atunci de creșterea și dezvoltarea sănătoasă a pruncilor anteniști într-o lume post-băsistă.Evident că, spre a-şi binemerita pâinea zilnică, toți angajații vor îndeplini, la orfelinat, un anumit job.

Gâdea, spre exemplu va juca, alături de Mugur Ciuvică, în piese de teatru absurd, în care la final toţi eroii sfârşesc tragic, mai puţin Motanul Felix, care mai are opt vieţi de rezervă. Sâsâitul de oală sub presiune a Danei Grecu va fi îmbuteliat într-un borcan și dezlănțuit în bucătăria orfelinatului. Radu Tudor, băiatul sprâncenat care se joacă cu avioane din hârtie va fi numit șef peste jucării la secția origami, în timp ce Mircea Badea îşi va demonstra elasticitatea la ora de sport şi se va pupa singur în fund, având în priviri nostalgia unor buci mai grase.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Noname :)

  08 iulie 2014 8:00

  Meghido - nu te obosi, multi vad, putini pricep. Acum e la moda sa injuri PSD, Ponta, Dragnea, Voiculescu, etc. Cu vreo 3 ani in urma era la moda sa injuri PDL, Basescu, Boc, Udrea. Important nu este ca intre oricare 2 politicieni din Romania sau intre oricare 2 partide politice din Romania poti pune fara sa gresesti semnul egal. Important este sa se ofere populatiei ceva sau cineva pe care sa isi poata varsa frustrarile, nervii, ura si, nu in ultimul rand, torentul de injuraturi. Pina la urma, nu fara motiv, in scrierile religioase si in randului clerului biserices, masei de oameni i se spune turma.P.S. Am incercat sa postez comentariul ca raspuns la cel al lui Meghido - incercare care s-a terminat cu o eroare. Daca cumva apare de doua ori, scuze de spam

  raspunde comentariului
 • Cititor la ziar

  07 iulie 2014 19:35

  Bai, Meghido, sincer, nu-mi amintesc sa te fi scarpinat.

  raspunde comentariului
 • DN1

  07 iulie 2014 18:46

  Oare o vom gasi pa Dana pe centura sa ne usureze la scurt de cinci lei?

  raspunde comentariului
 • Meghido

  07 iulie 2014 17:35

  Sunteti toti o apa si un pamant atat basisti cat si pesedisti iadul o sa va inghita pe toti.Tara sufera si voi va scarpinati in cur.

  raspunde comentariului
  • Noname :)

   08 iulie 2014 7:54

   Nu te obosi - multi vad, putini pricep. Acum e la moda sa injuri PSD, Ponta, Dragnea, Voiculescu, Sova, etc. Cu vreo 3 ani in urma era la moda sa injuri PDL, Basescu, Boc, Udrea, etc. Nu conteaza ca intre oricare 2 partide din Romania si intre oricare 2 politicieni poti pune fara sa gresesti semnul "=". Important este ca oamenilor sa li se ofere ceva sau cineva pe care sa isi poata canaliza ura, frustrarile, nervii si, nu in ultimul rand, injuraturile. Pina la urma, nu fara motiv, in clerul bisericii si in scrierile religioase, masei de oameni i se spune turma.

   raspunde comentariului
  • Cuore

   07 iulie 2014 18:48

   Sa-i pupi unde ii maninca, atit pe aia cit si pe ceilalti. Howk!

   raspunde comentariului
 • terente

  07 iulie 2014 15:35

  Poate baie?ii se cer sa mearga cu ?efu' sa-i gâdile suferin?a în celula.Singurul lucru înspaimântator ar fi ca vreunul sau mai mul?i sa se sinucida în semn de prost, de Gâdea mai ales ca nu ?tiu daca ?i-a platit toate ratele la vila iar ala micu de la agricultura merge sigur cu ?efu' da partid.

  raspunde comentariului
+