HomeActualitateAKTOBE - STEAUA 2-2: La Loto dacă puneau, steliştii...

AKTOBE – STEAUA 2-2: La Loto dacă puneau, steliştii se îmbogățeau

"NOROC!", ăsta e cuvântul care a făcut-o pe Steaua să termine meciul egal, la Aktobe. La ce a fost pe teren, cred că cel mai bine e să trecem cu vederea și să ne bucurăm de rezultatul final. Meciul? Păi, tehnic, se pregătiseră cu două camere care filmau meciul. Cred că au rugat niște prieteni să vină mai repede de la servici cu aparatele alea de filmat, ca să fie bine, să nu fie rău!, cum ar fi spus Hagi.
Statistic, Steaua a fost o domnișoară virgină în prima repriză. Aveam impresia că ai noștri jucau prima dată un meci de fotbal în afara țării. O repriză mai proastă a Stelei nu am văzut nici în amicalele ei. Agonie totală. Chin mirific. Băieții erau retrași cu toții în apare. Am crezut că are Gâlcă vreo strategie. Surpriză: n-a avut!  Kazanii loveau din orice poziție. Prost, dar se agitau. Ocazii, pase, lupte. Bine că în fotbal, greșelile se răzbună. Adică, la finalul reprizei întâi, portarul kazahilor e unul de divizia a treia în România, scapă mingea din brațe la un șut al lui Chipciu, vine repede Keseru și trage simplu. Gol, Steaua! Nu sunt sigur ce au mâncat băieții noștri dimineață! Clar că nu doar micul dejun. Asta nu e baftă, e noroc!
De altfel, pe terenul exagerat de prost, Aktobe mi s-a părut o echipă de divizia a doua, locul 10. Kazahii mi se pareau un fel de pădurari care coborâseră la un meci cu niște băieți din România. Repriza a doua,  bucureștenii și-au pus mintea cu ei. Adică au intrat în jocul lor, iar în minutul 65 oamenii ne-au egalat. Mi se părea că văd o repriză în care ai noștri nu-și primiseră salariile și nu voiau să joace. Alo, domnu' Becali, matale nu îți e rușine să vrei să iei douăj de milioane de euro din UCL, cu echipa asta? Mai mult, golul doi la fel de norocos. Șut Prepeliţă, deviere în careu, 2-1 pentru Steaua. Băieți, ce ziceți de un loz in plic? E șansa voastră astăzi. Iar după ce Aktobe ratează câteva faze, egalează cu 3 minute înainte de final. Hopa, egalitate. Și s-a terminat. Fără comentarii! Decât să vă rugați pe la Iisus, ca să batem acasă, mai bine aduceți vreo doi-trei jucători, să fim și noi în rândul lumii. Hai, Steaua!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare