Alertă de călătorie: Grecia introduce testele rapide anale anti-Covid la frontieră

de Eugen Cismasu , 04 iunie 2021

Grecia a cerut în mod oficial, tuturor națiunilor UE, permisiunea de a începe testarea turiștilor în mod analog, cu teste rapide anale anti-Covid la frontieră, anunță Ministerul elen de Externe.

În timp ce UE folosește tampoane nazale pentru a testa COVID, Grecia spune că acest lucru este „neplăcut” și poate provoca „dureri mari”, comparativ cu utilizarea tampoanelor anale care, cel puțin pentru greci, sunt mult mai plăcute.

Întreaga situație este deja suficient de rea pentru cetățenii noștri care trăiesc în alte țări. Ar trebui ca măcar noi să fim capabili, atunci când se întorc acasă, să le oferim un pic de distracție ”, a spus șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din Grecia, Skrotos Tzantanalos.

Elenii susțin că plăcerea anală își are originea în Grecia Antică și, pe parcursul ultimelor milenii, acest aspect a devenit o mândră tradiție a poporului grec, care trebuie respectată chiar și în condiții de pandemie.

A-ți pune ceva în fund, în Grecia, este ca și cum ai bea o ceașcă de ceai în Anglia, sau a înghiți un croissant în Franța. Este doar un lucru firesc, obișnuit, al fiecărei zile ”, a mai menționat Tzantanalos.

În timp ce experții eleni insistă asupra faptului că testul cu tampon anal este mult mai precis la detectarea coronavirusului, o parte a opiniei publice europene nu se arată prea mulțumită de proiecțiile - surpriză la care turiștii vor fi supuși la granițe. Cu toate acestea, UE a analizat cererea, avizând-o sub presiunea organizațiilor pentru apărarea dreptului la diversitate, urmând ca din luna iunie testările anale anti Covid să fie efectuate aleatoriu la frontiera greacă, în cazul turiștilor care nu vor putea prezenta o adeverință de vaccinare.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Christina Schulz

    13 februarie 2022 15:54

    Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail ogagakuntagmail.com1 Vrăji de dragoste2 Vrăji de dragoste pierdută3 Vrăji de divorț4 Vrăji de căsătorie5 Vraja de legare.6 Vrăji de despărțire7 Alungați un Iubit trecut8. Vrei să fii promovat în biroul tău Vraja de loterie9 vrei să-ți mulțumești iubitulContactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakuntagmail.com

    raspunde comentariului
+