HomeActualitateAli Dragnea și cei 40 de hoți vă vor...

Ali Dragnea și cei 40 de hoți vă vor rezolva pe toți

Cu desaga plină de voturile date de o minoritate de mutanți care au creierul plasat în anus, condamnatul Dragnea a ocupat cu japca micile ecrane cu scopul de a împărtăși populației gândurile sale. Cu un ochi la Codul Penal și celălalt la portofelul românului de clasă medie, banditul teleormănean a ținut să facă precizări cu privire la calendarul după care va zbura porcul, plopul va face pere și răchita minciunele. În demersul său de sucire a macazului și garare a vagoanelor pline de promisiuni nesimțite pe linie moartă, pușcăriașul suspendat a primit o mână de ajutor de la Acarul Dacian Logan Cioloș, un fel de Sulică Frânaru’ de pe dosul căruia liberalii nu-și pot dezlipi buzele.

În ultimele 24-48 de ore electoratul votant a trecut de la agonie la extaz. Mai întâi a fost anunțat de Dacian Logan că TVA, taxa de stâlp și acciza suplimentară la carburanți sunt bine, ceea ce vă dorim și dvs. Adică aceste mici daruri din partea PSD vor rămâne în continuare în buget să vă aducă aminte ce mincinoși v-au ieșit din ștampila de votare. Reacția furibundă a unei mici porțiuni de presă necontaminată de prostie și jigodsim pesedist a determinat intrarea în defensivă a pușcăriașului din fruntea PSD, care se comporta deja ca pe moșia mă-sii de la Alexandria.

Semnalul a fost ca un duș rece pentru fomiștii de stânga sau de dreapta care au votat ajutoare și subvenții, băieții realizând că s-ar putea ca de votul dat să primească o mare M.U.I.E (Multe Urări și Iubire Eternă). Spre dregerea busuiocului Dracnea a luat de îndată statul de drept în gură, și-a trimis limba în dosul românilor și buzele pe coperta Constituției, umedă de urina pe care pesediștii și-au deversat-o pe ea de-a lungul anilor. Și așa a rămas în ultimele două zile, evitând să spună că vrea să-și ispășească cei doi ani de pușcărie cu executare dacă bietul Klaus ar fi de acord să-l condamne la funcția de prim ministru.

Majoritatea minorității care a votat ca proasta-n târg nici nu concepe ca PSD să nu-și îndeplinească la virgulă programul electoral 3 D pe care l-a tipărit pe hârtie lucioasă în milioane de exemplare. Sindicaliștii de la BNS așteaptă cu portofelele goale la ușa guvernului să li se verse leafa minimă de 1450 de lei. Asistații sociale de la buticurile românești așteaptă și ei scoaterea impozitelor pe dividende și eliminarea taxelor pe afacerile mici, iar frizerii și sculer-matrițerii speră la niște tichete pentru consumul de cultură ca să simtă și ei că vor intra în clasa de mijloc gândită de Ali Baba și cei 40 de hoți care se pregătesc de guvernare.

Judecând după tradiția acestui partid dominat de condamnați, cercetați și flaușați alegătorii care fac coadă la ușa PSD ar trebui să se care către locurile de baștină. Nu de alta, dar spre deosebire de Moș Crăciun care n-a arat nici-o livrare de pe lista copiilor cuminți, PSD și Moș Dragnea n-au ratat nicio ocazie de a buzunări nițel gazda la care a venit regulamentar, cu sorcova.  Ia mai furați, măi!!! 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare