HomeActualitateAlte șase motive pentru care Gigi vrea să fie...

Alte șase motive pentru care Gigi vrea să fie eliberat

1. Ziua Franței – francofon cunoscut și iubitor al imnului Franței, „Maseuza”, Gigi a cerut ca astăzi să fie eliberat. Nici francezii prezenți în România nu se opun acestei solicitări fiind nevoie de o cantitate mare de brânză pentru petrecerea de diseară.
2. Prima zi de școală – ca în fiecare an Gigi vrea să fie prezent la prima zi de școală pentru a-și face cunoscută intenția de a o începe. E mai greu s-o și termine, dar încă-i ferm convins că poate face liceul și gimnaziul după ce devine doctor în geopolitică.
3. Transhumanță – plecarea oilor în transhumanță este la fel de importantă pentru el ca plecarea fotbaliștilor în Champions League. Ca și-n cazul fotbalului, Gigi ține morțiș să facă tactica, primul 11 și să împartă cașcavalul.
4. GSP TV – postul de televiziune are deja grave probleme cu ratingul de la arestarea lui Gigi. Practic singurul lucru urmărit pe GSP TV acum este rubrica de cultură. Când patronul echipei Steaua a spus că are un loc de muncă din care-și întreține familia se referea strict la postul GSP TV.
5. Parlamentul European – conform ultimelor statistici, rata prezențelor în PE a aleșilor a început să fie pozitivă, după condamnarea unuia dintre cei mai mari chiulangii. Pentru un mai mare echilibru Gigi trebuie eliberat.
6. Moaște – mai multe icoane făcătoare de minuni au refuzat să mai lăcrimeze mir, ori să-i mai ajute pe români să câștige la loto. Totul de la arestarea lui Gigi. Dacă nu vrem să ajungem la un report astronomic la Loto 6/49, Gigi trebui eliberat.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare