Am dat afară hoții din sufragerie. Îi lăsăm pe balcon?

de Gabriel Tudor , 04 februarie 2017
Am dat afară hoții din sufragerie. Îi lăsăm pe balcon?

În stradă, tinerii frumoși și liberi care au înțeles, în cele din urmă, că nu e frumos să faci pișu pe vot, că pe urmă plângi de zici că ai pietre la rinichi, sărbătoresc deja victoria. Noi, ăștia mai trecuți prin viață, prin pulanele scutierilor și prin bâtele minerilor, mai amânăm puțin petrecerea. Fiindcă n-am câștigat războiul, ci doar o bătălie.

De ce am mai lupta acum, când Slugăreanu a promis că renunță la ordonanță, s-ar putea întreba nu doar spălații pe creier care cred că Soroș ne-a dat bani și pentru puricii de pe căței, ci și mulți dintre cei ce au ieșit în stradă? Întrebarea corectă este: de ce ne-am opri acum? Dialectica marxistă arată că singurul comunist în care poți avea totală încredere e Lenin. Pentru că e mort. În schimb, puii lui deghizați în capitaliști sunt azi vii și se-mpuiază, la rândul lor. În ăștia nu poți să ai încredere. Cum nu poți să stai liniștit când te urci în tramvai și vezi o gașcă de hoți veniți să dea cu tira. Noi avem încă portofele, Dorel Găurel Dragnea e încă în tramvai, chiar vreți să stați cu mâna pe buzunare încă patru stații de-acum înainte?

Căci ce-am făcut noi acum e doar să mutăm din sufragerie pe balcon hoțul care ne-a pătruns în casă, la ceas de noapte. Premierul Slugăreanu se jură că nu mai fură, că să moară famelia, copilașii lui și ce-are pă casă care-o mai pune mâna să dea ordonanțe, ne imploră să-l lăsăm să-și îndeplinească promisiunile făcute șoșonarilor. E fals. O dă-n diverse, din Cola-n Fanta și din Fanta-n Sprite. Că nu e abrogare, e prorogare, că nu e azi, e mâine, că așa și pe dincolo, ca să ne adoarmă vigilența, bagă legea-n Parlament și pe urmă Dragnea scapă basma curată până să mai apucăm noi să spunem ”DNA / să vină să vă ia”. Grăjdenii și grindenii ăștia cu freză de ospătar și mentalitate de slugă nu sunt puși acolo să guverneze, ci să aștepte momentul prielnic ca să-i scape pe hoți. N-a fost să fie acum, o să fie peste o lună, n-o să fie peste o lună, o să fie peste un an. Ei de planul ăsta, copt încă din 2012, nu se lasă. Sunt ca urșii ăia grizzly care, odată ce au gustat din carnea de om, nu mai vor să mănânce altceva.

Și voi credeți că hoitarii ăștia care vă flutură pe dinainte prorogări, abrogări și alte gargări chiar se gândesc să cedeze de tot, să renunțe? Nici vorbă: tot mandatul n-o să aibă alt gând decât să-i scape pe corupți și să dea liber la furt. Așa vreți să trăiți patru ani? Sau vreți să rămâneți în stradă până când acești penali mincinoși vor pleca de tot, la groapa de gunoi a istoriei, lăsând loc oamenilor cinstiți din PSD – ăia, puțini câți mai sunt, câți nu au fost dați afară sau n-au demisionat.

Când l-am văzut în seara asta pe Grindeanu, grețos de umil, mai umil decât găinarul ăsta scos din canapea, care se milogea „Da’ ce-am făcut, șefu’?”, mi-a venit în minte scena finală din Filantropica, în care magistralul Dinică vorbea, arătând spre un aurolac fost cândva șmecherul cartierului: ” Vă e milă de jigodia asta mică si stricată, de scursura asta, de gunoiu’ ăsta de cartier? … Vă e milă? V-am luat banii! V-am păcălit!”

Voi, voi o să vă lăsați păcăliți?

 

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • NU INTELEGETI?

  10 februarie 2017 21:44

  Caracatita USL-amista a acaparat aproape tot Parlamentul, Guvernul, CCR, CNA, Avocatul Poporului, SemiAcademia Romana, Armata, Politia si incredibil, chiar o parte din Justitie. La TOTI a promis si a dat Salarii si Pensii MARI si Speciale, Posturi caldute platite cu mii de euro din banii contribuabilului si din imprumuturi de la banci straine deci din banii copiilor si a nepotilor nostri.

  raspunde comentariului
 • GHITA-TV & FELIX-TV

  10 februarie 2017 21:26

  Ce nu intelegeti? Sf. Ciordache a spus clar Ordonanta 13 era buna. A fost doar o eroare de comunicare. Singurii care au inteles corect comunicarea PSD-ului sunt bosorogii care zbiara in fata Palatului Cotroceni. Ei au inteles ca pensiile lor sunt cu atat mai mari cu cat cei gratiati de Ordonanta 13 fura mai mult. E la mintea celui mai bou cocos.

  raspunde comentariului
 • UE va da MuieUE=MUIE

  06 februarie 2017 17:32

  eu am obtinut diploma de BAC in Filanda si acolo nu se da tigannisme mioriticele sfanta spaga si uynde ati vazut mai tigggani imputiti adica toti romani o tara unde toti trebuie sa obtina bacul in cele mai multe tari maxim 30 la suta au bacul si in cele mai dezvoltate doar 20 la suta la voi manelisti imputiti analfabeti spagagi toti tiganni adica romanii trebuiea sa aibe doctorat ca si Ponta xce ce sa mai vorbaim ca toate romancele din mama in fica de 2000 de ani sant tarfe de arabi si turci tarfffe de doi lei gonoreici si sifilitice jegoase, mai ales moldovencel si ardelencele iar la violatori si pedofil mioldova ardealul si primul loc Vaslui si Biserica Ortodoxa Romana sectia ultra secreta a securitati comuniste tortionare kagebiste acum cu CIA vanzatori de neam si tara

  raspunde comentariului
 • UE va da MuieUE=MUIE

  06 februarie 2017 15:26

  As vrea sa vad cum sumele respective, investitiile, obtinujterealizate fraudulos, sunt recuperate imediat si sunt constituite venituripatrimoniu la bugetul local sau de stat, dupa cum au fost impuse de acest hot. As vrea sa vad si sume recuperate reprezentand daune la buget, precum si penalizari, ori amenzi. Pentru cetateanul de rand, pentru orice "neglijenta" fara intentie, se dau amenzi de catre ANAF instantaneu 5000 lei ca nu s-a depus la timp o declaratie, chiar daca plata a fost realizata, 5000 lei pentru ca, nu stiu cum, comunicarile transmise prin posta, niciodata nu sunt conforme, 5oo lei pentru ca...... si tot asa. iAR PT PORCUL PEDOFIL TRAFICANT DE COPII SI ORGANE DROGURI jOHANNIS NAZISTULLL PT MEDITATI DIN 1990 PANA AZI DE A CUMPAERAT 6 CASE DECI AVERE DE 3 MILIOANE DE EURO UNDE TB SA PLATEASCA IMPOZIT 1,5 MILIOANE DE EURO, PLUS PENALITATI ACTUALIZARI SI AMENTA EGALA CU PREJUDICIU DECI 9 MILIOANE DE EURO A FACUT PREJUDICIUL STATULUI ROMAN PRIN NEACHITAREA IMPOZITULUI PE PROFIT, MEDITATI FICTIVE INREALIATE EREAU POSTURI VANDUTE LA SCOLI SI LICEEE DE DIRECTORI AJUNTI PROFESORI ANGAJATI APOI LA PRIMARIE PLUS CONTRACTE PAGUBOASE PT SCOLI SI PRIMARIE SI BINENTELES TRAFICUL CU COPII ORGANE DROGURI, COPII II VINDEA LA SATANISTI AFARA SI LA RETELE DE PEDOFILIE SI LA BANCI DE ORGANE IN ALEA 6 CASE ACOLO II TRANSA IARNA CAND EREAU DRUMURILE BLOCAT, FARA II EXPEDIA DIRECT, DEAIA II SI SPUNE VAMPIRUL DIN CARPATI SE STIE CA FACEA BAIE IN SANGE DE VIRGINE SI VIRGINI SI LE BEA SANGELE SA AIBE TENUL FRUMOS. ACEST MONSTRU ZIS SI FRANCKENSCHTAN

  raspunde comentariului
 • cetatean

  06 februarie 2017 9:29

  Protestu' lu' peste de la Cotroceni sau "baba si mitraliera"...Revelator a fost momentul in care un protestatar, intrebat fiind de un reporter "Pentru ce protestati?", a raspuns "Pentru coruptie" LOL . Reporterul l-a corectat "Pentru ANTI-coruptie" si atunci si-a dat seama si prostu' satului ca " gura pacatosului, adevar graieste"!

  raspunde comentariului
 • UE va da MuieUE=MUIE

  05 februarie 2017 20:05

  cotropitorul în limbaj PSD Klaus Iohannis, devenit urmaș al naziștilor cu acte în regulă, n-a preluat la partidul etnic și zvastica. S-a mulțumit doar cu clădirile pe care urmează să înfigă steagul urmașilor lui Adolf. În filmul acesta de prost gust pe care o să-l povestim apare undeva și penalul nației, plagiatorul din fruntea guvernului, VV Ponta, pe post de șantajist ordinar. Dar el este doar un personaj secundar care ne arată cum se fac cărțile între găștile care strivesc România.Klaus contra Klaus cu Hans pe post de aripă falsă

  raspunde comentariului
 • UE va da MuieUE=MUIE

  05 februarie 2017 20:04

  La data de 26 februarie 2007, Hans Klein preot evanghelic i consilier local FDGR, în calitatea sa de preedinte al organizaiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România F.D.G.R., a depus la Judecătoria Sibiu o cerere de chemare în judecată împotriva municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis eful lui Klein în F.D.G.R., Iohannis fiind preedintele organizaiei la nivel naional!. Vă rugăm să constatai calitatea de succesor în drepturi al organizaiei noastre faă de Grupul Etnic German Deutsche Volksgruppe, zicea Hans în acțiunea depusă în contradictoriu cu șeful său Klaus, pe atunci un primar prăpădit de provincie a cărui nevastă nu avea designer personal ca acum. Băiat subțire, Klaus își instruiește papagalii din subordine să lase la latitudinea instanței cererea lui Hans. Iar instanța, după o deliberare scurtă dar intensă, decide că Forumul lui Klaus este urmaș al Grupului Etnicilor Germani și bate cu ciocanul în masă. Hotărârea nu este atacată de Klaus, că doar nu era prost să se atace singur, și devine astfel definitivă și irevocabilă. Blitzkrieg, frate! Prin această sentință, judecătorul român de sex feminin preda de fapt urmașilor sașilor naziști reprezentați de Klaus un întreg patrimoniu imobiliar confiscat de stat prin decretul lege emis de Regele Mihai la data de 7 octombrie 1944. Și să vedem ce continuator este Klaus și cine sunt porcii pe care-i moștenește doar în drepturi inovație absolută în materie!FDGR, urmașii legitimi ai N.S.D.A.PIată ce consemnează niște cronicari iscusiți de la ancheteonline.ro Potrivit Monitorului Oficial din data de 21 noiembrie 1940, se emite Decret-Lege pentru constituirea Grupului Etnic German. Art.1. Grupul Etnic German din România este declarat persoană juridică română de drept public, purtând denumirea Grupul Etnic German din România. Art.2. Aparțin Grupului Etnic German din România toți cetățenii români care prin confesia lor la Poporul German au fost recunoscuți ca fiind de origine germană, din partea conducerii Grupului Etnic și înregistrați ca atare în registrul național al Grupului Etnic German din România. Art.3. Reprezentantul voinței naționale al Grupului Etnic German din România este Partidul Muncitoresc Naționalist-Socialist German N.S.D.A.P., al Grupului Etnic German din România, Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei, Der Deutschen Volksgruppe in Rumanien. El lucrează în cadrul Statului Național Legionar Român. Art.4. Cu aprobarea Conducătorului Statului Național Legionar, Grupul Etnic German din România poate lua, pentru menținerea și consolidarea vieții naționale, dispozițiuni cu caracter de obligativitate pentru membrii săi. Art.5. Grupul etnic german din România poate arbora pe lângă drapelul Statului Român și Drapelul poporului german. Art.6. Orice dispozițiuni contrarii decretului lege de față sunt și rămân abrogate.Decretul-lege este semnat, în data de 20 noiembrie 1940, de conducătorul statului român, generalul Ion Antonescu, și contrasemnat de ministrul Justiției, Mihai Antonescu. De asemenea, în raportul ministrului de Justiție trimis către conducătorul statului român se arată că alăturatul decret-lege are drept scop să reglementeze conviețuirea cetățenilor de origine etnică germană cu poporul român, în cadrul Statului Național Legionar, recunoscând grupului acestor cetățeni personalitatea juridică, ca element alcătuitor al statului național unitar român. În felul acesta se creează un organ care va putea asigura viața etnică a Grupului german, în armonie cu interesele generale ale statului și cu prevederile protocolului de la Viena din 30 august 1940 N.R. mai exact, raptul teritorial, prin care România pierde Nord-Vestul Ardealului în favoarea Ungariei horthyste!!!, prin care statul român și-a luat angajamentul de a pune în toate privințele în condițiuni de egalitate pe cei care aparțin Grupului german din România. Într-o lucrare scrisă de Wiliam Totok originar din Banat, intitulată Germanii din România, între nazism și stalinism, care a apărut în Observatorul cultural în octombrie 2003, se arată că pe 27 septembrie 1940, în fruntea Grupului Etnic German este numit candidatul Berlinului, Andreas Schmidt. La scurtă vreme după instalarea în fruntea comunității, Schmidt și ceilalți naziști radicali înființează, pe data de 9 noiembrie 1940, Partidul Naional Socialist Muncitoresc German al Grupului Etnic German din România. Printr-un decret lege publicat pe 20 noiembrie 1940, statul național-legionar român acordă Grupului Etnic German o largă autonomie, devenind personalitate juridică de sine stătătoare, un soi de stat în stat, cu largi drepturi privind organizarea învățământului, a presei și a vieții bisericești. Schmidt practică o politică de supunere totală față de Germania hitleristă, transformând partidul nazist autohton în instrumentul principal de conducere a Grupului etnic.De asemenea, în Magazin Istoric găsim următoarea notiță scrisă de istoricul M. Tejchuneanu sub controlul Grupului etnic german au fost înființate o serie de organizații paramilitare după modelul celor deja existente în Reich Einsatz Stafflen și Deutshe Mannschaft, care erau echivalentul germano-român a lui Allgemeine SS și SA și cuprindeau 31 000 de persoane. În iarna 1940-1941, prin operațiunea 1000 Mann Aktion, realizată în biroul Reichsfuhrer Heinrich Himmler și condusă în România de către Andreas Schmidt, a fost încorporat primul lot de etnici germani de cetățenie română sași și svabi în unități Waffen SS, aflate toate sub comanda directă a lui Heinrich Himmler. SS Schutzstaffle - escadrilă de protecție a fost inițial gândită ca o mică unitate paramilitară ce trebuia să-i asigure lui Hitler protecție, adică mâna armată a partidului devenit unic în Germania hitleristă. În final, sursele precizează că în trupele Waffen SS s-au înrolat peste 70 000 de etnici germani din România care activau în cadrul Grupului Etnic German. Iar Klaus Iohannis, liderul Forumului Democrat al Germanilor din România și-a revendicat statutul de succesor al acestora!!!Justiția română se dă cu urmașii naziștilor!Se făcu, așadar, dreptate. În opinia justiției române, patrimoniul naziștilor grupați în Grupul Etnic German este numai bun de retrocedat căpcăunului imobiliar Klaus Werner, posesor a 6 case, doar pentru că porcii care dețineau aceste proprietăți erau germani. Naziști, dar germani. Justiția română a considerat că scoaterea în afara legii a organizației naziștilor români și confiscarea proprietăților acesteia ca efect al Convenției de Armistițiu al trupelor Aliate din 1944, situație confirmată prin Tratatul de Pace de la Paris din 1947, este un act samavolnic, iar bieții cotropitori naziști vinovați de crime împotriva umanității trebuie să își preia patrimoniul. De ce a acceptat Herr Klaus să își toarne în cap oala cu rahat nazist Pentru ca, împreună cu Biserica Evanghelică, biserică ce s-a dovedit a fi colaborat cu regimul nazist, și FDGR să înhațe un patrimoniu imobiliar care cuprinde majoritatea clădirilor din centrul vechi al Sibiului și nu numai. Cum FDGR este declarată o organizație fără scop patrimonial, în cazul desființării acesteia cui credeți că revine patrimoniul? Acum înțelegeți de ce Klaus este, de fapt, un neamț foarte bogat? Iată un scurt inventar al averii pe care gașca de urmași ai naziștilor condusă de F

  raspunde comentariului
 • UE va da MuieUE=MUIE

  05 februarie 2017 20:03

  Klaus și Hans! Johannis și Klein. Unul preot Klein și unul primar Iohannis. Doi sași de caracter care, fără să tragă un foc de armă, au preluat controlul mai multor clădiri din Sibiu în numele Forumului Democratic German din RomâniaFDGR. Afacerea imobiliară cu aspect de tun s-a derulat în 2007, la Sibiu. Operațiunea de guerillă urbană s-a bazat pe o hotărâre judecătorească prin care Forumul ONGistic democrat al lui Klaus Werner a fost declarat continuatorul Grupului Etnic German, Grup ce putea fi considerat un fel de Coloană a V-a a Germaniei naziste în România anilor

  raspunde comentariului
 • cotanis

  05 februarie 2017 20:01

  Borfașul vorbește la tv-ul lu Ghță... ce să-nsemne asta? Varanul s-a săturat de promisiunile psd?

  raspunde comentariului
 • de gol

  05 februarie 2017 18:45

  Ciordache l-a mințit pe Slugăreanu că are toate avizele pentru OUG, acceptă Slugăreanu să fie mințit în față pe lângă a fi butonat pe la spate?

  raspunde comentariului
 • teo

  05 februarie 2017 15:14

  Balconul... hmm, să nu uităm scena balconului din 89, ieșitul la balcon aduce schimbări. Borfașilor mai promiteți și voi o sută-n plus ?

  raspunde comentariului
 • nea fane

  05 februarie 2017 14:04

  PSD=Partidul Suspendatului Dragnea.

  raspunde comentariului
 • Nick29

  05 februarie 2017 14:02

  NUUUUUUUUUUUUUUU.........! Ii aruncam de la etaj!

  raspunde comentariului
 • ilex

  05 februarie 2017 11:25

  Eu o cred pe Mama Omita Mama Omita a citit viitorul Romaniei in bobi la miezul noptii langa o apa curgatoare plina de gunoie . I s-a aratat in bobi ca daca OUG13 va ramane in vigoare va fi rau de tot. Banutii dati de Guvern celor saraci si mai putin saraci se vor duce repede findca preturile vor creste a crescut salariu minim si doar patronii n-o sa-I plateasca pe angajati de la ei din buzunar, pretul la utilitati va creste deja Ministerul Energiei l-a umflat declarand criza energetica cand nu era cazul si bruma de bani ramasa se va duce pe spagi cerute pentru orice pentru o intrebare, pentru deschisul usii, pentru zambet, pentru o adeverinta. Din cauza salariilor marite nu vor fi bani de investitii deci spitalele vor fi si mai mizerabile, scolile mai insalubre, soselele mai mortale. Pentru ca poate da legi fara sa raspunda penal pentru ele Guvernul ne va scoate din UE ca prea se baga in treburile noastre si nu mai poate rumanul sa fure in tara lui, apoi din NATO ca daca dau 2 din PIB pentru armata ei ce mai fura, si ne e vor baga in Comunitatea Statelor Independente de Moscova fiindca avem traditii comune davai ceas , davai palton.Pentru fratii si surorile mele din puscarii, vremurile vor fi grele, vor iesi de acolo daca se aproba si gratierea dar vor fi atat de multi hoti ca va fi foarte greu sa mai poti fura ceva pasnic, vor trbui sad dea in cap pentru cativa lei ca restul fura parlamentarii, functionarii si oamenii de afaceri. Greu, greu de tot. Dragnea va numi in toate posturile cheie soferi, secretare, menajere si coafeze si va castiga detasat alegerile prezidentiale doar are dosar pentru frauda electorala si va deveni El lider maximo . Ca sa nu ramana Romania goala si sa nu mai plece persoanele apte de munca si reproducere va da o lege ca tot nu raspunde penal nimeni ca sa nu mai plece nimeni din tara deci fratilor si surorilor nu o sa mai puteti ciordi nici peste hotare. Mi s-a mai aratat ca daca la drum de seara oamenii cinstiti din tara asta vor fi uniti si vor monitoriza politicienii si functionarii corupti lucrurile s-ar mai putea intrepta. O sa va spun mai multe la urmatoarea luna plina.

  raspunde comentariului
 • lmihai

  05 februarie 2017 10:19

  Ei mint, manipuleaza, dispretuiesc profund acest popor, ei stiu exact carui segment se adreseaza celor care vor sa vina sa manifeste, cei 1milion de sustinatori , iar pt ceilalti, cei iesiti in strada, acum canalia de iliescu le aduce aminte sfatul lui" lasati-i sa fiarba in suc propriu!", caci intre timp ne gandim la o solutie sa-i anihilm pt ei opozitia trebuie exterminata, si nu sunt vorbe, ganditi-va cum au sfarsit Maniu, Mihalache, Vasile Voiculescu, ing, Ursu si lista este lunga si cutremurator de dramatica, ori o cumparam cu cativa arginti, ex. campeanu, Ciorbea, .Cei care cunosc legile, care sunt facute doar pt ei,trebuie sa gandeasca repede o strategie pt ce ar dori ei sa faca , sa deturneze acesta unitate de forte ale romanilor, chiar daca este doar o minoritate fata de cei care i-au votat pe acesti criminali ai natiei

  raspunde comentariului
 • Ecce NOTW

  05 februarie 2017 9:45

  Îi închidem pe balcon ca pe meșterii lui Manole și apoi mergem în dormitor cu bunul samaritean. Cu toții știm că singurul kurist în care poți avea încredere ecce străinul.

  raspunde comentariului
 • Dani Ciubuc

  05 februarie 2017 9:39

  Nu inteleg de ce EU sau UE nu reactioneaza la ce s-a intimplat si inca se intimpla in Romania de atitia ani desi tara s-a obligat sa respecte niste norme vesteuropene de coexistenta si respect....Dece nu intervin si dau la o parte pe acesti golani analfabeti si prost crescuti si sa aduca un guren tehnocrat facut din Olandezi, Austrieci, Nemti, etc,,,,care sa asigure in Romania un climat socoal, cultural, economic ca in vestu europei.......Si cind se va ivi un Roman demn de o functie in guvern prin pregatire, comportament, etc...sa fie numit pe un pust si poate asa in 20-30 de ani sa avem un guvern doar de romani capabili , incorupti si doritori sa faca treaba pt tara acel scurt timp cit satu pe acel scaun de onoare.

  raspunde comentariului
 • Dani Ciubuc

  05 februarie 2017 9:22

  Ceea ce noi inca nu am realizat este IRVERSIBILITATEA TIMPULUI.....................Probabil ca vom ramine cu proza si poeziile defaimatoare facute de un intreg popor la adresa lor in toti acesti 30 de ani.......Dar ei vor avea in continuare puterea economica si financiara si se caca pe proza sau poeziile noastre....E si asta o politica......NU ?

  raspunde comentariului
 • Dani Ciubuc

  05 februarie 2017 9:07

  Din 89 asteptam sa vedem schimbari in bine ......am votat si stinga si dreapta......dar ca porostii nu ne-am dat seama ca defapt toti veneau din aceeasi gasca de nenorociti comunisti..... Erau aia care au facut parte dibn clasa privilegiata a lui Ceasca...cu studii superioare facute fara examene de admitere.....facute in occident sau cine stie pe unde....Cum am putut crede ca ecesti oameni pot fii corecti cind au fost crescuti incorect si incorecti.....Astia ne sfideaza si ne considera ca pe o gloata de proti analfabeti si nemincati de care isi pot bate joc cum vor ei....Cum e posibil sa crezi ca ei de buna voie vor renunta la ceva ce au avut toata viata pentru a intra intr-o viata normala ca tot omul de rind ?E cineva care crede asta ? Tre sa fie in acest caz un individ fara nici un contact cu realitatea cruda din jurul nostru din ultimii 25-30 de aniVa mai dau inca 50 de ani si va dovedesc ca va fii la fel....daca ii lasati liberi pe acesti nenorociti.....care nu au numic comun cu aspiratiile noastre Uitati-va la foamea si setea lor de parvenire...de a trai la un nimel care nu este justificat prin veniturile pe care ei ar trebui sa le aiba in mod normal ca noi toti ceilaltii....uitati-va la ei si admirati grandomania, parvenirea, prostul gust si tot ceea ce puteti spune mai rau si jignitor li se potriveste perfect......DAR EI TOT NU INTELEG ASTA

  raspunde comentariului
 • Dani Ciubuc

  05 februarie 2017 8:54

  Acesti nesimtiti nu pot fii facuti sensibili cu vorba buna sau cu pasnicia.....Frica este cea care trebuie bagata in ei.....si pentru asta trebuie la un moment data scarificat cineva......L-au sacrificat ei pe Ceasca dar pe unul marunt ca Dragnea sau altul de leatul lui care sint pusi in fata de Baronii Comunisti care isi petrec veacul prin Sudul Frantei la mosii de miliarde cumparate pe societati fantoma.......La ei trebuie ajuns si data lovitura fatala......E suficient sa dispara unul sau 2 ...ca intra frica in toti.....Unde esti Horia si Closca cu coasele, cutitele si secerile ale bine ascutite ?

  raspunde comentariului
 • poza de famiglie

  05 februarie 2017 8:53

  Vad in poza romania lor hotu' cu prostu'

  raspunde comentariului
 • Anton

  05 februarie 2017 5:28

  Inca nu s-a cistigat mai mult decit o promisiune .Nu aveti incredere in nimic ce se numeste PSD !Firuta si Olguta - doua dive , cititi GAITE - au ajuns sa se simta puternice si sa ameninte . Dupa ce Dragnea a dat cu nasul de podea s-au CACAT in chilotei !Asa sint oamenii needucati si fara caracter care latra atunci cind se simt puternice dar la prima adiere de vint incep sa schelaie jalnic Acum MI SE FACE MIE RAU SI-MI VINE SA VOMEZ PE ACEST PSD ! Iesiti miine si tot asa pina vedeti ca se anuleaza orice tentativa de modificare a Codului Penal Referendumul propus si inaintat de Presedinte VA FI OPTIUNEA FINALA A ROMANILOR !Nu va lasati pacaliti , ATI ARATAT LUMII INTREGI CA SINTETI O NATIUNE EUROPEANA DEMNA !!!!

  raspunde comentariului
 • Bombonel

  05 februarie 2017 0:03

  Cum scapi de șobolani? Le spui să plece? Nu, îi omori!

  raspunde comentariului
  • inteligentu'

   05 februarie 2017 17:56

   BOMBONEL este marca inregistrata si se afla sum protectia legilor. Va rugam sa nu abuzati de el!

   raspunde comentariului
  • inteligentu'

   05 februarie 2017 17:56

   BOMBONEL este marca inregistrata si se afla sum protectia legilor. Va rugam sa nu abuzati de el!

   raspunde comentariului
  • Dani Ciubuc

   05 februarie 2017 9:18

   Bravo Bombonel..........imi place idea ta dar nu imi place ca ai imprumutat un nume porecla nedemna unui om normal de rind.......caci nu cred ca insasi el.......preaiubitul BOMBONEL ar putea scapa din el o asemenea PERLA despre PSD-isitii lui

   raspunde comentariului
+