HomeActualitateAm jucat cu bulgarii, ne-a bătut un român!

Am jucat cu bulgarii, ne-a bătut un român!

Steaua – Ludogoreţ a fost un meci de uzură. Tănase a fost schimbat chiar in minutul 3. Nimeni nu a înțeles ce a fost în capul lui de a "semnat" că poate juca, accidentat fiind. Tase, hai să ajutăm echipa, nene, nu să pierdem o schimbare încă de la începutul meciului. Revenind, o primă repriză bună. Mult tupeu românesc pe teren. Mult public românesc în tribune.

Pentru cei care nu ați văzut meciul, să știți că e un domn cu numele Sânmărtean care și-a lipit mingea cu super-glue de ghete atunci când e în posesie. Driblează, pasează, fuge, dansează. E un fel de elefant din ăla din reclame, pe care-l agăţi cu lipici de tavan, doar că aici nu eram într-o reclamă. Iar dacă după 45 de minute, scorul era mai alb decât dungile bulgarilor de pe tricouri,  jocul s-a schimbat în repriza a doua.

Ai noștri rezistă atacurilor bulgare. Rezistăm noi de 25 de ani cu atâtea guverne mincinoase, cum să ne speriem de câteva faze de la Ludogoreţ? Arla apară tot. Keseru ratează tot. Advarsarii fac circ pe teren. Sunt vreo zece cartonașe galbene în total. Circ și pâine. Noi suntem obișnuiți cu asta, deci bulgarii nu ne uimesc. Steliştii realizează un meci de așteptare. De fapt, de așteptare a douăj de milioane de euro, exact cât ar primi pentru calificarea în UCL. Și tot ei greșesc. Pentru că în minutul 89, Ludogoreţ duce meciul în prelungiri.

Echipele sunt obosite. Noi suntem nervoși. E nebunie. Emoțiile cuprind toți suporterii. Vrem sărbătoare la Universitate. Că revoluție nu mai avem curaj. Minutul 119, portarul bulgar primește roșu la un fault asupra lui Varela. În acest moment apare culmea fotbalului: să joci cu bulgarii, iar poarta lor să fie apărată de un jucător de teren român din Națională, care face parte din echipa verzilor. E vorba despre Moţi.

Poate că a fost cea mai neagră seară a Stelei: am jucat cu bulgarii, ne-a bătut un român, românul e dinamovist. Ludogoreţ a câștigat. Steaua este oricum calificată în grupele Europa League. Hai ai noștri. Ați pierdut pe mâna voastră!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare