Am scos premierul din umbră!

de Academia Caţavencu , 04 noiembrie 2015
Am scos premierul din umbră!

Strada l-a dat jos pe Ponta, strada ar trebui să propună noul prim ministru. Avem și noi o variantă care ar putea rezolva problemele României actuale.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Rodica

  05 noiembrie 2015 0:56

  Se pare ca re.volutionarii de Halloween nu-l mai vor nici pe Iohannis, nici pe Patriarh. Ei vor ca tara sa fie condusa de trinomul DNA-SRI -Anticrist Kovesi-Coldea-Cernea. Viitor de aur tara asta are !

  raspunde comentariului
 • joe

  04 noiembrie 2015 22:29

  Propun ca gen. Izmană să i se permită o ultimă coloană oficială. Zugravul celest cică și-ar da demisia dar nu-i răspunde șeful la telefon.

  raspunde comentariului
 • Dr.Laura

  04 noiembrie 2015 16:38

  Sunt Dr.LauraUltimul bilant al catastrofeinumarul mortilor a ajuns la 41nr. ranitilor grav stabilizati care a trebuit sa fie amputati 87nr.ranitilor recuperati total sau partial 248total general 41 morti si 335 raniti in urma assasinatului de la clubul colectiv a incendiului produs de coruptie neglijenta si incompetenta.Lipsa de ambulantelor,spitale, numarului de cadre si dotari pentru ca spitalele din capitala deservesc si intreaga tara 70 la suta vin din toata tara si doar 30 la sut din Bucuresti si Ilfov.nu doar capitala unde in mod normal sunt super aglomerate si stai si cate 3-4 ore la coada nu au putut sa faca fata asfel- cu doar 20 de ambulante s-a trasportat 153 oameni la spital au facut ca medie 6-10 drumuri , restul 182 au venit singuri la spital cu taxiul sau cu oameni care au sarit sai ajute si rude.-sistemul sanitar a fost colapsat-urgentele celaalte cele normale din Bucuresti,Ilfov si cele venite din taraadica 230 din Bucuresti si Ilfov au trebuyit sa astepte 8 ore la coada la urgenta prioriate avand cei din incendiu asfel neau mai decedat si 106 pacienti si la 124 li s-a agravat starea.-sistemul sanitar s-a colapsat Raied Arafat Oprea ponta mint nu a facut fata au murit 41 oameni 27 la fata locului si 14 in spital adica 4 pe ambulanta si 10 in spital, si urgentele din Bucuresti Ilfov si tara au fost grav afectate asfel au muri in 8 ore cat au stat sa astepte la coada inca 106 oameni.-Tb sa fie demis si Raied Arafat minte sistemul sanitar nu a facut fata s-a colapsat.-Nu inteleg de ce banii pt spitale pt ambulanta ca sa avem mai multe si mai bine dotate se doneaza la bisericii si mai sunt si scutiti de impozite in timp ce spitalele private si cabinetele private platesc taxe si impozite si nu primesc donati de la stat si privat.-va rog salvati vieti nu bisericii.

  raspunde comentariului
 • gore

  04 noiembrie 2015 15:42

  Mai este un șmecher care ar trebui să-și depună trafaletul de onoare... chiar dacă nu știe ce-i aia.

  raspunde comentariului
+