HomeActualitateAnarhiștilor, ne vedem la vot!

Anarhiștilor, ne vedem la vot!

Chemați prin telefon, pe la televiziuni, să-și dea cu părerea despre cazul Colectiv, ciracii lui Ponta, cu Ghiță-n frunte, s-au pornit să chițăie a jale, ca niște șobolani care aud în urechi nu scârțâitul macabru al corabiei care se scufundă, ci zăngănitul, și mai înfiorător, de cătușe. În timp ce la TVR inocentul Arafat dădea cu lavaliera de pământ fiindcă prezentatoarea îndrăznise să pună la îndoială ființa lui de esență divină, întrebându-l dacă nu se simte cumva și el de vină pentru tragedia întâmplată, la RTV și Antena 3 avea loc un priveghi în toată regula. Cu singura diferență că invitații nu ziceau ”Bogdaproste” acolo, la masă, ci după, la casierie. Un pâlc de indivizi, nelipsiți seară de seară de la programul de spălat pe creier, cu bule, al imbecililor din România, plângea mai ceva decât bocitoarele din tragedia antică.

Orice om cu capul pe umeri s-ar fi așteptat ca aceste bocitoare să plângă moartea celor 64 de tineri uciși de corupția, indiferența și ”mândria de a fi român” a unora ca Ponta sau Bănicioiu. Ei bine, nu, stimați telespectatori! La canalele de canal numite România TV și Antena 3 se plângea soarta lui Ponta! Că vai de el, ce premier tânăăăr și frumoos era, maicăăăă… Că un-te-ai dus, Vioreleeee? Cui ne lăsași tu pe noi, acilișaaaa, să ne lege procurorii? De ce-ai pleeeecat tuuu, Vioreleeee? Și alte asemenea orații de jale, din folclorul tradițional pesedist. De la România TV am aflat – scria pe burtieră – , că dezastrul de la Colectiv n-a fost cea mai cumplită dramă din viețile a sute de tineri și a zeci de părinți care și-au văzut copiii morți acolo. Nici pomeneală. A fost în schimb ”cea mai cumplită noapte din viața lui Victor Ponta.

Iar pușcăriabilul Ghiță, care în curând n-o să mai aibă suficiente degete ca să-și numere toate dosarele, ne-a explicat, cu subiect și predicat, că tragedia de la Colectiv a făcut parte dintr-un plan mârșav al ocultei mondiale, combinată cu reptilienii lui Merkel, șerpilienii lui Șoroș și batracienii lui Obama, de a-l răsturna pe neasemuitul și irepetabilul Victor-Viorel, fost Dottorel. Cei care au ieșit în stradă, să-și strige furia, după Colectiv, nu erau tineri oarecare, ci „grupuri de anarhiști antrenați în Ucraina, înarmați cu cockteiluri Molotov și pregătiți să arunce țara în haos”. I-auzi, frate, nevastă-mea mă credea la reportaje, pe teren, și eu umblam brambura, să mă antrenez cu rakeții! Bine, domnu Ghiță,  uite, recunosc, am fost în Ucraina, dar să moară Gibilan dacă am avut de-a face cu cocktailurile Molotov. Din câte mai țiu minte, în afară de două ”Cuba libre”, trei ”Kamikaze” și un ”Sex on the beach” alte cocktailuri n-am consumat la miting.

Partea mai tristă nu e că un individ aflat la un pas de pușcărie, precum Ghiță, face niște scenarii de-ți vine să te întrebi dacă nu cumva a fumat ”legale” sau cine știe, dacă nu cumva i-o fi tras vreun șmecher țeapă și-n loc de ceva de calitate i-o fi dat pulbere de mătrăgună și sămânță de laba-prostului. Partea mai tristă e că milioane de români cască gura la criminalii ăștia și la bocitoarele lor și chiar cred că la Colectiv s-a desfășurat un sacrificiu satanist, comis de ”Werner” și ”Julien” în colaborare cu masonii occidentali ”care vrea să ne înrobească țărișoara”. Și mai trist e că lobotomizații ăștia cărora li s-a băgat iar cartela cu ”agenturilii străine” vor vota în decembrie tot PSD-ul, iar Ponta, Ghiță și alți infractori vor putea ajunge din nou în fruntea bucatelor. Dacă Parlamentul și-a bătut atât de mult joc de tot ce înseamnă lege acum, când PSD e în Opoziție, vă imaginați ce „vrăji” vor face parlamentarii pentru alungarea sabiei lui D(N)Amocles de deasupra capetelor lor atunci când Partidul va avea pâinea și cuțitul?

În fața unui asemenea asalt de prostie și mârlănie, de unde ar putea veni salvarea? De la domnul Arahat, în niciun caz. Singurii care pot face ca țara asta să nu se ducă de tot de râpă, cu furturile de miliarde și pomenile de milioane ale iresponsabililor din PSD, suntem chiar noi, ”anarhiștii” lui Ghiță. Chiar dacă n-aveți făcut instructajul la zi în Ucraina, chiar dacă nu vă dați în vânt după cocktailuri Molotov, preferând apa plată cu lămâie sau sucul de portocale, e momentul, anarhiștilor, să salvați instituțiile statului, aflate iar sub asediu. Nu vă chem să spânzurați ultimul împărat din Teleorman cu mațele ultimului plagiator din Gorj. Vă chem doar să veniți la vot, pe 11 decembrie. De ghilotină și de restul se ocupă DNA. Noi ne vedem pe 11 decembrie, seara, să sărbătorim victoria, nu cu Molotov, ci cu nou tip de cocktail, intitulat, în cinstea lui Ponta, Ghiță și a altor viitori colegi de celulă, ”Sex on the Bitch”. Păi ori suntem anarhiști, ori nu mai suntem?

 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare