HomeActualitateAngela merge într-o parte

Angela merge într-o parte

Nu știu dacă mai țineți minte, dar prin anii 80 a rulat la noi un film, cu Dorina Lazăr în rolul principal, despre o taximetristă divorțată care înfruntă cu mult curaj viața și nu se lasă până nu răzbește, în cel mai pur stil proletcultist, trecând senină peste toate necazurile, obstacolele și cozile la carne. Filmul se numea, cât se poate de relevant, ”Angela merge mai departe”. Dacă astăzi s-ar face un remake după filmul ăsta, cred că ar trebui să se numească ”Angela merge într-o parte”, iar protagonistă ar trebui să fie doamna cancelar Merkel, că mai pe arătură decât ea nu știa nimeni s-o ia, pe planeta asta.

După ce un zevzec de origine afgană s-a apucat să măcelărească nemți, într-un tren din Bavaria, m-aș fi așteptat ca doamna Merkel să iasă la televizor și să bodogăne două-trei vorbe despre terorismul islamic sau măcar să-și schimbe profilul pe Facebook cu drapelul german și cu ”Ich Bin Bayer”. Nici vorbă de așa ceva. Cucoana a stat pitită ca mortu-n păpușoi. Acum, când atacul s-a repetat nu în tren, ci în cel mai mare mall din Munchen, madama Merkel tot mâlc a tăcut. Nu zic să fi venit la televizor și să spună, apud Postelnicu: ”Maine liebe kinderși, am fost o dobitoacă”, dar măcar să recunoască, acolo, că terorismul islamist a pătruns și-n Germania și că de-acum neamțul nu va mai fi în siguranță nici măcar când o merge singurel la veceu.

Ca și alți foști conducători care au crezut că au dreptate absolută până și-au zburat creierii sau până au fost atârnați în ștreang, madam Merkel nu recunoaște că s-a înșelat. Păi ce credeai tu, cucoană, că o să întinerești populația îmbătrânită a Germaniei aducând morcovi proaspeți, musulmani, cu maieu Lacoste și adidași Nike? Că o să vină milionul ăla de refugiați și-o să salte economia germană pe culmi, în timp ce tu o să le dai salariul minim, dar arăbeții măcar vor fi mulțumiți că nu mai mor de foame și nu mai trage al-Assad cu bombardeaua pe ei? Țeapă, fă, Angelo: ăștia sunt certați cu munca de la Profet încoace, la ei singurii care muncesc sunt tractoarele și femeile, bărbații doar stau acasă, înșiră mătănii, numără banii din alocații și, când ți-e lumea mai dragă și crenvurștul cu bere mai gustos, se ”radicalizează” și-ncep să omoare lumea pe străzi.

Dar doamna Merkel nu e singura vinovată că ciuma teroristă a pătruns și-n Germania. Vinovați sunt și cretineii stângiști capabili să contrazică realitatea până-n pânzele albe. Știți genul: indivizii corecți politic, cu flori în păr, care-i așteptau mai an pe arăbeți cu ștrudel, în gară la Viena. Pentru ăștia, Islamul e încă religia păcii, criminalii de la Charlie Hebdo, Bataclan, Bruxelles, Nisa, nu sunt arabi, ci doar niște cetățeni debulosați, pe care i-a lăsat nevasta, s-au certat cu șefu, li s-a stricat foehnu, le-a murit pokemonu. Inconștienții ăștia, care din păcate încă mai dictează agenda în Europa, au fost în stare să pretindă că teroriștii de ieri erau, de fapt, neonaziști, nici vorbă să fie fundamentaliști musulmani, nooo, musulmanii sunt niște băieți drăguți, cu batistuță curată și unghiuțele tăiate, neonaziștii nemți sunt răi, ei sunt de vină, ei au tras în mall. Între timp, unul dintre teroriști a fost identificat – era un tânăr de origine iraniană, ”radicalizat” și el brusc, ca prin minune, fiindcă până mai ieri fusese un june politicos, care dădea guten morgen la babe și uda florile în fiecare seară. Deci nu german blond, nu arian, nu neonazist, ci musulman. Musulman în carne și oase, ca și tinerii algerieni, marocani, sirieni, afgani, irakieni, pakistanezi și din alte state islamice, care au comis masacre în ultimii ani. De ce nu sunt, printre ei, și papuași, eschimoși, vietnamezi sau burundezi? Simplu: pentru că doar Islamul e ”religia păcii”!

Acum, dacă mai are măcar un dram de demnitate sub coafura aia de coafeză, frau Merkel ar trebui să demisioneze. A făcut destul rău, ori din prostie, ori din inconștiență, e vremea să lase loc unui cancelar care poate opri răul. Oricum, performanța sa va rămâne in istorie. Pentru că, dacă predecesorul ei, Adolf Hitler, a distrus Europa insistând să facă război, Angelica Merkel a dovedit c-o poate distruge și ținând morțiș să facă pace.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare