Antena 3 ar putea fi difuzată numai după miezul nopţii, ca posturile pentru adulţi!

de Spartakus , 02 septembrie 2014
Antena 3 e aici, nebunatici mici?

Grupul Intact a anunţat recent că intenţionează să iasă din sistemul must-carry, adică din lista posturilor pe care companiile de cablu sunt obligate să le retransmită. Cu alte cuvinte, cabliştii ar putea să nu mai difuzeze deloc Antenele, dacă pretenţiile financiare ale acestora li se par exagerate. Totuşi, se pare că nicio companie mare nu va renunţa la Antene, în schimb posturile lui Dan Voiculescu vor fi codate şi incluse în programele pentru adulţi.

„Nu se poate să le mai lăsăm aşa, avem copii pe-acasă, deschid televizorul pe Antena 3 şi învaţă numai prostii de-acolo, îşi pun pene pe fund, ies cu bâta în faţa blocului şi ajung să-i spună şi învăţătoarei "Băsisto!", când le mai dă câte-o notă mică. Nu mai zic de pensionari, care, după ce văd perversiunile de pe A3 iau cu asalt autobuzele RATB şi încep să frece de toată lumea”, a precizat reprezentantul unei firme de cablu.

Şi alţi cablişti au aceeaşi viziune: „Antena 3 e în mod clar un post pentru adulţi, care-i poate afecta emoţional pe mulţi români, întrucât prezintă scene de sex în grup, perversiuni, scene sado-maso şi limbaj explicit”.

Pentru a se adapta noilor cerinţe,  şi titlurile emisiunilor şi numele prezentatorilor vor fi modificate. Astfel, "Deziluzia optică" va fi prezentată de Felix Lache, iar Dana Freaku’ şi Radu Tudor vor fi gazdele emisiunii pentru masochişti: „La ordinea milei”. Va urma emisiunea „Sugiectiv”, a lui Răzvan Dumitrescur şi „Sinteza bilei”, o veritabilă orgie cu patru invitaţi de la PSD şi unul singur de la PDL, care va avea  o bilă în gură şi va fi legat în lanţuri de scaun.

Programul se va încheia cu emisiunea „În gaura presei”, pe care celebrul Mircea Labea o va presta direct de pe trotuarul din faţa Antenei 3. Pentru ca pensionarii rămaşi fără Antena 3 să nu intre în sevraj, firmele de cablu promit să transmită, pe tot parcursul zilei, pe frecvenţa postului, numai filme cu giboni şi babuini, de pe Animal Planet.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Marius

  12 noiembrie 2014 2:58

  asta era stire de adevarul.ro nu de academia catavencu, în asentiment

  raspunde comentariului
 • ioan

  04 septembrie 2014 18:49

  Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email ioanheredeayahoo.com

  raspunde comentariului
 • bombonel

  02 septembrie 2014 23:35

  Poate cineva sa-mi spuna ce e aia "Antena"? O fi chestia aia careia i-am dat "skip" cand am memorat programele?

  raspunde comentariului
 • terente

  02 septembrie 2014 16:02

  Sunteți inumani, dacă vede imaginea asta colegul de celulă homosexual al lui Fenechiu?

  raspunde comentariului
+