HomeActualitateAntenele acuză: „S-a clocit o conspiraţie contra lui Ouatu!”

Antenele acuză: „S-a clocit o conspiraţie contra lui Ouatu!”

Dornic să arate tuturor ce putere de influenţă, manipulare, spălat/întins cu placa/coafat creierii miticilor are, Dan Voiculescu a poruncit, în urmă cu câteva luni, ţucălarilor din Antene: „Vreau să mi-l scoateţi învingător pe cel mai freak dintre freakşii care participă la selecţia pentru Eurovision”. Iar vuvuzeii s-au conformat. Dar pe cine să scoată? Că pe Liviu Guţă dacă l-ar fi luat, îşi auzeau vorbe, că-s manelişti, iar pe Naomi ar fi trimis-o ei, da’ săracu’ băiat sau fată, sau ce mama mă-sii o mai fi, picase deja preselecţia. Atunci l-au ales pe Cezar Ouatu, ca să arate cât de culţi sunt ei, ce preocupări culturale rafinate au, cât de mult le place opera, mai ales când e făcută într-un decor de operetă.

Şi, după o campanie de îndobitocire în masă ca la carte, pe Cezărică l-au votat până şi românaşii convinşi că doar Vijelie şi Salam cântă arii celebre. Dar ce-a ţinut la noi n-a mai ţinut şi la alţii, aşa că degeaba s-a epilat Ouatu pân’ la… glezne, degeaba şi-a luat rochia aia elegantă, degeaba s-a schimonosit în fel şi chip pe scenă, că n-a ocupat decât un ghinionist loc 13. Nemulţumit, dezgustat de idioţii de europeni care au votat o femeie născută tot femeie,  Cezar a ieşit la rampă: „România rămâne o ţară negată în Europa. Am fost învinşi pe plan geopolitic, nu pe scenă!”.

Este deci absolut clar că al nostru a fost mai bună, dar scârbili de europeni nu ne vor din simplul motiv că suntem români! De aceea, consecvenţi idealurilor lor patriotice, anteniştii vor încerca să arate, în zilele următoare, că Europa ne-a lucrat pe la spate. Cum, domnule, am ajuns să ne dea puncte dubioşii de scandinavi şi grecoteii ăia cu amorul lor grecesc cu tot? E inadmisibil ca din Spania, Italia, ţări pline de români să nu primim nimic!

De ce n-au votat românii din diaspora cu Cezărică? E simplu şi Antenele o ştiu: fiindcă Cezărică l-a învins pe băsistul de Turcescu şi atunci aseară s-a dat ordin direct de la Cotroceni ca diaspora să boicoteze şi Eurovisionul, cum a boicotat şi referendumul! Nici Germania nu ne-a dat nimic, şi asta fiindcă, în mod cert, Băsescu i-a dat mail lu’ madam Merkel: „Angelico, trăi-ţi-ar PIB-ul, un punct să nu le dai la găozari!”.

Şi un punct nu ne-au dat, mă, nemţălăii naibii! Nu mai zic de fraţii moldoveni: ei, de obicei, ne dădeau 12 puncte, acum ne-au dat doar zece. Iar asta pentru că au pus concursul prea devreme, iar Băsescu încă nu se îmbătase suficient ca să sune în Moldova şi să-i roage pe ăia „băi, fraţilor, votăm şi noi mai cu talent?”.

Ca atare, Gâdea, Grecu, Badea şi ceilalţi ciumpalaci vor prezenta, în această seară, dovezile indubitabile că Eurovisionul a fost fraudat de Băsescu şi gaşca de mafioţi pe care el a impus-o în fruntea Europei: Barroso, Merkel, Reding etc. Prin telefon, din câte se zvoneşte, va intra în direct şi Adrian Năstase, care-şi va manifesta admiraţia pentru decolteul adânc al lui Cezar şi dorinţa de a-l vedea mai des pe acesta la Operă sau, dacă nu s-o putea, măcar în Parcul Operei.

Asta în timp ce Crin Antonescu, invitat în studio, va anunţa şi măsura propusă de USL pentru ca asemenea ruşine naţională să nu se mai repete: o lege prin care cetăţenii români din diaspora vor fi obligaţi să-l voteze pe reprezentantul României la Eurovision, chiar dacă nu şi-au dat seama nici măcar până la ora începerii concursului dacă e reprezentant sau reprezentantă.

Exclusiv online

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare