HomeActualitateAnunț OMS: Planeta intră în carantină după ce Moș...

Anunț OMS: Planeta intră în carantină după ce Moș Crăciun a fost testat pozitiv pentru COVID-19!

Organizația Mondială a Sănătății a făcut ieri un anunț de-a dreptul șocant: întreaga populație a planetei ar urm să intre în carantină după ce Moș Crăciun a fost testat pozitiv pentru COVID-19! Concret, în data de 27 decembrie, la doar câteva ore după revenirea sa în Laponia, Moș Crăciun a raportat autorităților sanitare că se simte extrem de obosit, dărâmat fizic, și că are reale dificultăți de respirație după campania de livrarea în masă a cadourilor din acest an.

În noaptea de Ajun am fost în formă maximă însă, din dimineața de 25 decembrie, au început să-mi dea târcoale frezoanele, tusea seacă și dificultățile de respirație. Mai mult, nasurile renilor au prins o paloare vineție și, când i-am întrebat cum stau cu orientarea, mi-au spus că și-au pierdut mirosul drumului către casă. De asta ne-a și luat vreo două zile până să ajungem la domiciliu. Altfel, am o măreață durere de cap și sunt incredibil de obosit. Este genul de oboseală pe care o simt de obicei doar atunci când citesc toate solicitările de pe listele obraznice a lui Vladimir Putin, Boris Johnson, Kamala Harris și Marcel Ciolacu la un loc”, a declarat Moș Crăciun presei din Laponia.

Organizația Mondială a Sănătății nu a poate spune, la acest moment, dacă Moș Crăciun a fost infectat înainte de a începe livrarea cadourilor de Crăciun sau în timpul campaniei, dar tocmai pentru că acesta a vizitat miliarde de case solicită populației planetei să rămână în case, în perioada următoare, în carantină.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare