HomeActualitateArtişti din toată lumea şi-au anunţat prezenţa la concertul...

Artişti din toată lumea şi-au anunţat prezenţa la concertul „Free Gigi”!

Vestea că generosul filantrop, politicianul clarvăzător şi genialul filosof practician, inventator al hăhăismului şi băbăiatismului, Gigi Becali, a ajuns după gratii a făcut deja înconjurul planetei. Întreaga lume s-a oprit, pentru câteva clipe, din înfulecatul bigmacului, al şaormei sau al bobului de orez şi a întrebat uluită: 2Cum, tocmai Gigi să fie băgat la pârnaie?”. Artiştii n-au făcut excepţie, că doar ştiţi ce sensibili sunt ei când e vorba de suferinţele unui coleg de breaslă, aşa că un grup de iniţiativă l-a făcut pe Satan în patru, ca să zicem aşa, şi a organizat, într-un timp-record, un concert pentru eliberarea lui Gigi. Concertul se va desfăşura sub deviza 2No oi, man? No cry!”.

Dacă ne amintim bine, şi pentru Mandela s-a făcut ceva asemănător, acum un sfert de veac, şi iniţiativa a dat roade, aşa că artiştii sunt optimişti şi speră ca demersul lor să fie încununat de succes – desigur, asta dacă nu cumva Becali va fi eliberat între timp de Băsescu, pe motiv că e unic întreţinător al famigliei de giovani, victori, memei şi crini.

Fiindcă avem relaţii în sfera muzicienilor de soi, am reuşit să facem rost de un afiş al evenimentului, desfăşurat la Rahova, ba chiar am luat câteva opinii la cald, din partea artiştilor care se vor da în spectacol pentru Gigi.

Mick Jagger, The Rolling Stones: „Mie mi-a plăcut Gigi din liceu şi multe melodii le-am compus sub influenţa lui! E absurd să fie pus la index! Adică generaţiile tinere de ce să nu se bucure de el, cum ne-am bucurat noi? Free Gigi, Romania! Hai că puteţi!”.

Tina Turner: „Abia aştept să vin! Ştiu cât de mult apreciază Gigi femeile, cât de galant e cu ele, am auzit că are numai cuvinte frumoase pentru femei. Gigi, you’re simply The Best, my darling!”.

Madonna: „Îl ador pe Gigi, e credincios şi slobod la gură în acelaşi timp, exact ca mine, iubeşte mişcarea şi urăşte curvăsăria, tot exact ca mine! Voi cânta la Bucureşti „Like a prayer”, pentru că ştiu că martirul din Pipera e un împătimit al rugăciunilor, le pune şi pe stadion, şi totodată îi voi dedica un nou single, tocmai spre a demonstra lumii cât îmi place mie de Gigi: «Like a fraier». I love Gigi!”.

Sting: „Eu, oricum, voiam să vin în România la vară, acum o să vin de două ori! Gigi e ultimul mare ecologist în viaţă. Am auzit de schimburile de terenuri cu armata, dar sunt convins că e o neînţelegere la mijloc! Ce-aţi fi vrut, să rămână acele terenuri în proprietatea armatei, ca să facă generalii ăia insensibili la problemele planetei poligon de tancuri din ele?”.

Roger Waters: „Şi eu vin la vară în România, dar vin şi acum, cu plăcere, pentru acest ilustru deţinut politic numit Gigi Becali. Fiindcă el este închis între zidurile puşcăriei, îi voi dedica albumul The Wall. De altfel, recunosc că atunci când am compus albumul Animals aveam în faţă un afiş cu Gigi călare pe Maybach, care m-a inspirat enorm!”.

Stevie Wonder: „Eu am fost şi la Free Mandela, n-aveam cum să lipsesc tocmai la Free Gigi! În viaţa mea nu am văzut un om mai bun ca acest cioban simplu, dar cu suflet mare!”.

Lady Gaga: „Gigi Becali e singurul om de pe planetă care a făcut mai multe gesturi şocante decât mine, aşa că abia aştept să vin la Bucureşti şi să cânt pentru eliberarea lui. Am să port, desigur, rochia din pastramă de oaie pe care chiar el mi-a făcut-o cadou anul trecut, se asortează perfect cu poşeta mea roz! Love, Jiji!”

 Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare