HomeActualitateAtenție enoriași: Numărul Fiarei a invadat autostrăzile României!

Atenție enoriași: Numărul Fiarei a invadat autostrăzile României!

Sf. Sinod s-a reunit pentru a analiza urgent situația tocmai apărută în țară: România a ajuns la 666 kilometri de autostradă. Autoritățile ecleziastice nu consideră faptul întâmplător, demonstrându-se din nou planurile forțelor oculte vizând ortodoxia. Administrația laică pare neputincioasă în ce privește remedierea problemei, guvernul Ponta plasând prioritățile construcției de drumuri după cele ale pomenilor electorale. Lucrările la autostrăzi s-au amânat, deocamdată, până la sfântu-așteaptă și doar noua infuzie de fonduri din partea UE s-ar putea dovedi salutară; dacă ar mai avea cineva din guvernul Ponta chef de comisioane cu Iohannis Președinte și DNA mergând înainte.

În aceste condiții, BOR va institui măsuri excepționale pe tot teritoriul național. Echipe de preoți cu expertiză în moliftele Sfântului Vasile vor colinda autostrăzile, aplicând ritualurile exorcizării cum scrie la Cartea Sfântă. Construcția căilor rutiere este una plină de draci în România și unde ispitele Satanei nu iartă pe niciun participant. Deși, din '90 încoace, poporul a schimbat constant eparhiile partinice, toate s-au dovedit o apă și-un pământ (plus beton cu comision) în abordarea proiectelor. Biserica și-a luat nădejdea că actuala clasă politică va reuși vreodată să pășească pe acest drum cu sfințenie și pioșenie, precum vom păși cu toții în viitoarea Catedrală a Neamului.

Sunt indicii că protestantismul ajuns recent la conducerea prezidențială nu are mamă sfântă și tată ceresc, dând liber cruciaților din DNA să-i exorcizeze pe diavolii bugetelor, indiferent dacă se închină cu dreapta sau cu stânga. Să-i ție Dumnezeu cât mai mult și, mai ales, să-i mențină enoriașii și Puterile Înalte ce păstoresc România aliată. Absolut firesc și necesar deoarece, până la Puterea Cerească, te belește slăbiciunea pământească numită în România hoție. Și care, la fel, când vine vorba de ochiul-dracului n-are mamă și tată, ci doar frați de cruce în sânge, veri, cuscri, cumetri și cumnați.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare