Athanasie Stănculescu: “I-am oferit lui Ponta ghipsul meu, că ieşea mai ieftin, dar m-a refuzat”

de Spartakus , 22 iunie 2015
Athanasie Stănculescu: “I-am oferit lui Ponta ghipsul meu, că ieşea mai ieftin, dar m-a refuzat”

Personalitate controversată a ultimelor decenii, generalul Athanasie Stănculescu a rămas în istorie pentru faptul că, într-un moment critic, şi-a băgat piciorul în ea de dictatură şi şi-a pus ghips la el. Stănculescu, eliberat anul trecut din închisoare, urmăreşte atent situaţia actuală, fiind foarte conectat la realitate. Potrivit unor surse bine informate, atunci când a auzit că Ponta are probleme cu legea şi vrea să fugă din ţară, ca să se opereze în Turcia, generalul l-ar fi sunat imediat.

“Eu mai păstrez ghipsul de la Revoluţie, nu de alta, dar e bine să ai aşa ceva prin casă, pentru orice eventualitate. Mai ales în situaţia lui Ponta, că mâine-poimâine ies ăştia în stradă şi-l dau jos, un asemenea ghips e mană curată. L-am sunat, să-i ofer ghipsul, pentru că sigur aşa ieşea mai ieftin, nu mai cheltuia banii lui Ghiţă cu biletele de avion până în Turcia, cu operaţia, cu bacşişul la doctori, cu şpaga la asistente - că vin alea dimineaţa, să-i schimbe pansamentul la rotulă, nu poa’ să nu le strecoare în buzunar măcar 500 de euro, nu? Dar el m-a refuzat complet, nici n-a vrut să audă. Mi-a spus că i-a promis lui Erdogan că o să vină la turci şi vrea măcar o dată în viaţă să se ţină de cuvânt. Chiar mi-a băgat, mucosul, o aluzie tare, cum că el nu e ca alţii şi nu-i dezamăgeşte pe dictatori.”

Generalul susţine chiar că l-ar fi avertizat pe Ponta că i se pregăteşte ceva: “I-am zis încă de prin martie: “Victoraş, ai grijă de copii”. Şi el ce-a făcut? A dat copiile, cu tot cu contracte, pe mâna băbălanului de Şova, de au pus procurorii mâna pe toate şi acum o să-i lege pe amândoi. Păi, bine, mă, tu pe Şova te bazezi? Eu pe ăsta nu-l luam în armată nici ca ţine-cal, că ar fi fost în stare să-mi vină la unitate cu un cal cu mânere.”

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+