HomeActualitateAUDIO: Imnul național în versiunea ARD-PDL, 75% nou

AUDIO: Imnul național în versiunea ARD-PDL, 75% nou

Auzind de după câștigarea alegerilor din 9 decembrie, reprezentanții ARD și PDL au declarat că vor recurge la un gest asemănător, doar că, în asentiment cu politica pe care au promovat-o, vor tăia din imn 25%, 75%, 95%, nu contează, să fie tăiat că-i criză. Câteva personalități ale dreptei românești și-au spus părerea despre noua variantă a imnului.

– Mihai-Răzvan Ungureanu: „A fost fortuită decizia USL-ului de a schimba imnul, dar n-am transpirat de emoție. Ne pregătim și noi cu o versiune 75% nouă.”

– Elena Udrea – „Noul imn e mai tineresc. Cum se spune acum, e pe beat, pe repeat. Va prinde peste tot, mai ales în cluburile din Roman.”

– Emil Boc – „Un imn care se ridică la-nălțimea mea.”

– Adrian Videanu – „Am atins perfecțiunea cu acest imn. Pe cuvântul meu, dacă aveam cum, metaforic, să-i punem și borduri, era de Eurovision!”

– Traian Băsescu – „Nu mă interesează. Nu mă băgați în campania electorală. Nu-mi pasă. E frumos, e imnul nostru, dar nu…”

­– Elena Băsescu – „Imnurilurile naționale sunt foarte importanți. Dar al nostru e și frumoși, ca pentru niște oameni simpatic ca noi.”
Imn Ro-ARD-PDL

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare