Autorii celor mai bune perle la Bac vor beneficia de cursuri de şaormar din partea guvernului

de Spartakus , 25 iunie 2014
shaormarul absolvent

Şi bacalaureatul de anul acesta promite să ofere ţării o nouă promoţie de loaze. Spre deosebire însă de anii precedenţi, guvernul va lua măsuri social-democrate şi pentru agramaţii care, deşi s-au semnat caligrafic cu degetul mare pe foaia de examen, n-au fost în stare să facă mare lucru cu subiectele.

Astfel, potrivit unor surse din Ministerul Educaţiei, toţi liceenii care nu vor reuşi să promoveze examenul de bac vor fi incluşi într-un program de reconversie socială, beneficiind gratuit de cursuri de şaormar, cu specializările: Kebab, Dil Kebab, Maxi Dil Kebab şi având ca materii opţionale prepararea de ayran, peymacun şi falafel cu vinete. Pentru cei care vor să evolueze în carieră, există şi posibilitatea unui curs special, postliceal, la finalul căruia absolvenţii vor primi diplomă de „specialist în şaormă cu de toate”.

„Meseria de şaormar e o opţiune excelentă pentru liceeni, mai ales că, şi dacă ar fi luat bacalaureatul şi ar fi urmat o facultate, tot la şaormerie ar fi ajuns. Măcar aşa vor avea deja trei ani de experienţă, în vreme ce un proaspăt absolvent de facultate nici n-o să ştie cum se împachetează şaorma”, a precizat un oficial al Ministerului Educaţiei.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+