Auzind că Udrea nu mai are hârtie igienică, apropiații i-au trimis un milion de euro, în bancnote mici

de Spartakus , 03 mai 2015
Auzind că Udrea nu mai are hârtie igienică, apropiații i-au trimis un milion de euro, în bancnote mici

Spre deosebire de fosta ei colegă de shopping parizian, Bica Alina, care declara că Târgșorul față de Rahova e ca Ritzul față de Hotel Cișmigiu, Elena Udrea e foarte nefericită acolo. E adevărat că la Târgșor, spre deosebire de arestul Poliției, are și foehn, și cabinet de coafură, și nu trebuie să se mai păruiască zdravăn cu colegele de celulă ca să-și întindă părul, în lipsa plăcii. Dar la fel de adevărat că aici sunt niște condiții groaznice. Bunăoară, fiindcă a fost 1 Mai și n-a funcționat bancomatul, fostul ministru nu și-a putut cumpăra nici măcar hârtie igienică. Spre a nu fi nevoită să se șteargă cu coceanul, ca-n copilărie, ea a cerut ajutorul apropiaților.

Imediat, ca parcă mânați de o forță tainică, nevăzută, aceștia au pus mână de la mână și au adunat rapid un milion de euro, în bancnote mici. ”Nu a fost deloc greu, aveam niște bancnote de un euro puse deoparte, pentru jurnaliștii noștri de la B1 și Evenimentul, ca și pentru postacii. Dar ne-am gândit că nici jurnaliștii și nici postacii nu și-au meritat bănuții, de vreme ce Elena e la închisoare, așa că le-am tăiat leafa și banii i-am trimis ei, că la ce nevoi are sigur o să-i folosească mai bine”, au precizat surse apropiate fostului ministru.

Acestea nu s-au declarat îngrijorate de faptul că doamna Udrea ar fi primit o scrisoare de amenințare la Târgșor: ”Da, e adevărat, un deținut i-a scris că i s-ar fi promis bani ca s-o inoculeze cu HIV. Însă Elena nu se teme de asemenea amenințări. Păi ea a fost de când se știe înțepată și tupeistă, altfel cum credeți că ar fi ajuns ce a ajuns, la Primărie, la Cotroceni și în Guvern? Și apoi, ce înseamnă HIV, în comparație cu boala lăcomiei, pe care a contractat-o, sărmana, dintr-o neglijență a medicilor, chiar de la naștere?”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • osivij

  20 octombrie 2017 8:30

  azmlilawu-a.anchor.com URL=httpazmlilawu-u.comazmlilawu-u.anchor.comURL httpazmlilawu-t.com httpazmlilawu-t.com httpazmlilawu-t.com httpazmlilawu-t.com httpazmlilawu-t.com httpazmlilawu-t.com httpazmlilawu-t.com httpazmlilawu-t.com uzugecoko

  raspunde comentariului
 • edoozbob

  20 octombrie 2017 8:30

  ikaludk-a.anchor.com URL=httpikaludk-u.comikaludk-u.anchor.comURL httpikaludk-t.com httpikaludk-t.com httpikaludk-t.com httpikaludk-t.com httpikaludk-t.com httpikaludk-t.com httpikaludk-t.com httpikaludk-t.com emxusedes

  raspunde comentariului
 • aenoiis

  20 octombrie 2017 8:30

  ebomavil-a.anchor.com URL=httpebomavil-u.comebomavil-u.anchor.comURL httpebomavil-t.com httpebomavil-t.com httpebomavil-t.com httpebomavil-t.com httpebomavil-t.com httpebomavil-t.com httpebomavil-t.com httpebomavil-t.com epumepexb

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 16:41

  sa mai punem sfanta inchizitie ce a exterminat 12 miliarde de oameni in lume in 1200 de ani . Biserica masiii de gloata conspirativa masonic si inculta cu caracter vadit mafiot si lunatic. peste tot pe unde mergi vezi bisericute bisericute. Sa puna mana sa munceasca preoti nu sa cerseasca.

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 16:36

  Ex in Uk romani cu contract sunt pusi sa semneze o anexa cum ca nu vor pretinde niciodaata drepturi sociale desi li se ea dion salari contributi la stat adica o mama romanca dupa 3 ani de munca nu are dreptul la concediu de materniate si la sjutor de la stat sau somaj , in schimb cei din tari bune UE au acest drept dar primesc doar 800 de lire pe luna iar americani 1400,elevetieni si suedezi 1200 lire pe luna si britanici 1500 lire pe luna asta nu este discriminare rasism , si cum pui USA si elevetieni si suedezi inainte membrilior UE nu le este rusine , si ii pun si pe americani inainte elevetienilor si suedezilor desi ei nu sunt in europa.Iar azilanti mafioti sau politicieni etc si majoriate din tari non UE sau din afra Europei primesc 1100 lire pe luna ajutoare somaj desi aste nu muncesc in general deloc iar la ROmani Bulgari polonezi Unguri Sloveni etc considerati cetateni UE de mana a treia desi muncesc legal si cotizeaza la fel la sanate si munca si impozite nu au nici un drept prin un act nazist al nazistlor germani de casa regala de hanovra germania adica verisoara regelui german de sigmari si colonistul romaniei Mihai boragiune de Romania decorat de rusi si fugit cu un tren de aur si obiecte de arta din patrimoniul national in 1956 si care nu a abdicat adica fuge dupa 11 ani de comuniosm si decorat de rusi asta a lis blidele la rusi ca sa il lase sa fuga cu 2 trenuir de aur.

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 16:27

  Ex in UE romani si alti emigant sunt considerati pe categori ca niste sclavi1.Nativi2. Cetateni USA si Elvetia si Suedia desi aste nu sunt membri UE3. Cetateni UE din tari bogate4. Cetateni din diverse tari ale pnanetei Asilanti politici mafioti etc aste pusi inaintea Romanilor Bulgarilor Chehilor Slovacilor,Polonezilor Ungurilor ilegal ca si americani elvetieni si suedezi desi ei nu sunt mebri UE, vorba uni senator roman beat UE va da Mu.....ie 4. Cetateni UE sarace5. Cetateni Din tari bune non UE sau tari prietene UE sau cu tara6. Cetateni Din tari proste non UE7. Cetateni din tari neutre UE8. Cetateni din tari dusmane UE sau de tara.Si chiar si in G20 si cele mai bogate 40 tari din lume sunt 2 sau maxim 4 clase socialeBogati saraci sau foarte bogati bogati clasa medie saraci sau si a cincea clasa muritori de foame. asta chiar intre nativi. Unul cu haine de firma plin de aur si diamante ce vine cu ultimul autoturism de lux este primit cu fast urgent si ii sunt rezolvate imediat problemele unul mediu a de azi pe maine sau poimaine unul sarac peste o luna si la muritori de foame deloc li se fura drepturile desi legea le da dreptul au grije bogati sa le fure banii, binenteles cu popi si messmedia aservita politic cu rol de prosteala a maselor.

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 16:18

  Comunismul in lume a exterminat 80 milioane de oameni iar religia 8 miliarde , daca pui cruciadele si rasismul primele lagare de exterminare rezervatile din africa india si america a spaniolilor francezilor britanicilor unde au exterminat 7 miliarde de localnici in 400 de ani de dominatie si au sclavagizat 10 miliarde. Sa nu uitam Egipt Imperiul Roman erea format din 1 nobili 9 clasa medie 20 clasa joasa si 70 sclavi si saraci , fata de comunism unde clasa medie erea 70. Dusmanul de moarte a comunismului este biserica. Comunismul spune cu bani aia 105 ce iti sunt louat abuziv din impozite si ce mai donezi tu ca fraierul al popi inc a10 din veniturile tale adica 20 cu bani acestea faci scoli si spitale ieftinesti medicamente ai medicamente in spitale.

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 16:11

  Rasismul in Biblie si Coran etc in toate religile spun Ca noi suntem poporul ales, adica xenofobie, ca numai un dumnezeu, sa nu ai alt dumnezeu, aici pelanga xenofobie ataca si libertatea de gadire si exprimare, pelanga toate libertatile. Si peste tot ii pupa drept in c.... pe conducatori ca sunt alesi domnului si ii mai face si sfinti , pe langa faptul ca propavaduieste liberatea ta si drepatea ta pe lumea ceealata ce pe lumea asta numai popi si politicieni au drepate libertate si nivel de trai decent sau superluxos. Adica tu daca aiputea sa fi sclav acum ca pe lumea ceeealata voi fi mare patron de sclavi. Egaliate liberate fraterniate sunt cuvinte si docme interzise de religie. Tu trebuie sa faci ce zice popa nu ce face popa adica popa este dictator si proprietar de sclavi sa nu uitam ca sclavia a fost abolita in 1848 oficial dar real doar in 2000 inca pana in 2000 negri din USA vezi razboiul civil intre negri si albi 1945-1975 mai ales perioada 1965 cand erea politica de aparhaid vezi pe google, discriminari si lupte de strada intre albi si negri pt drepturi si libertati sociale, KKK Klan Kluis Klan bisericiile de albin din SUA focare nazisteereau discriminati si coloni britanice unde albi discriminau localnici.

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 15:57

  Care este filozofia cu vastica este simpla este un desen infantil provenit din doua linii care se intersecteaza formand o cruce dar cum erea prea clasic si banal iau dat o forma artistica dar tot simplista iau pus niste manute prelungiri si apoi au inclinato in unele desene la 45 . Nu este decat o forma artistica taraneasca de milioane de ani atat, nu are nici o alata filozofie , a ca oameni abereaza. Vorba unor artisti modernic cand au fost intrebati ce reprezinta au spus depinde ce vede fiecare in aceasta opera, adica ca si in nori dupa forma aleatorie poate fiecare sa vada ceva un om o casa o masina sau dor rodul imaginatiei bolnave, adica viseaza cu ochii deschisi. simbolismul este o arata si masoni sau varat coada si au debitat tot felul de aberati ca si la interpretarea viselor si semnelor din viata nu este stiinta este empirism sau arta nu are nici o baza stiintifica. Cineva cand ia vazut lucrarile lui brancusi adica academicieni romani au spus nu vedem nimic, pai sigur ca nu vedeti nimic gloata de plagiatori si lingai de partid analfabeti si inculti pt ca este empirism este arta in arta nu se vde nimic tu vezi doar fructul imaginatiei tale ca si intr-o oglind in arta , adica ei o piatra de pe strada si iti imaginezi ca este o zana sau un elefant apoi dac avrei ii dai forma sau o duci la o forma de conjunctura adica cu milioane de fatete. Arta este precum religia si massmedia aservita politicului o forma de manipulare a maselor care defapt nu spune nimic, manipulare a maselor. Depinde de fiecare ce vrea sa inteleaga daca stie sa citeasca printre randuri daca stie sa faca conexiuni logice daca nu inseamna ca este retardat si ingite toate mizerile din arta religie si din massmedia aservita politic. La umbra marilor valori nu creste nimic. este cineva capabil sa imi spuna ce semnifica aceasta acum?

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 15:46

  Adica toate religile si sectele din lume propovaduiesc rasismul. Iar in spatele lor sat steaua lui david 666 si piramida si ochiul simboluri masonice. Hitler erea evreu , ce a realizat el Statul Israel , evrei nu au avut niciodata tara erea ca si romani si tigannni cu cortul , Hitler a realizat visul evreior patria Israel, a facut o jerfa dar cu un scop nobil visat de mii de ani. El a fost sponsoriazat de evrei bogati din UK USA gen Ford cu sume colosale de banii , asa a castigat alegerile cu o campanie masiva de 10 ori mai puternica decat contracandidati initial el nu erea simpatizat decat de 20 din populatie dar dupa ce a publicat Mei Kampf si a scos ziare si post de radio personal a castigat simpatia a 80 din populatie o editura costa un post de radio costa a primit donatie de la mafie 6666 miliarde de MD marci germane adica 2222 miliarde de euro. O campanie electorala costa celputin 1000 miliarde de euro in Germania.

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 15:38

  Langa sau pe fruntea celor mai vechi statui budiste este semnul svastica vezi pe google si youtube, pe moschei peeste tot in lume chiar si pe porturi taranesti .

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 15:35

  Daca nu ma credeti cu svastica bagati pe google sau youtube sa vedeti ca 99 din religi au semnul svasticab sau derivate la loc de cinste, exact cum in armate in lume steaua in cinci colturi este simbolul cel mai utilizat. Iar pe bani si in sistemul bancar si masonic in lume steaua cu 6 colturi, piramida si ochiul si numarul 666.

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 15:32

  Prima religie in lume este Shira 3 miliarde adepti semn religios svasticaA doua Budismul 2,7 miliarde adepti semn religios svasticaA treia Islamul 2,6 miliarde adepti semn religios svasticaA patra Crestinismul 2,5 miliarde adepti semn religios svastica cu colturile taiateOrdinea raspandirei este dupa numarul de adepti dar si vechime si toate au derivat exact una din ceealalta in aceeasi ordine.Gresit nu este adevarat acestea nu sunt religi ci curente filozofice adica mai bine spus grupari de religi in jurul unei filozofi comune.Ex Shiva are peste 400 de religiEx Budismul are peste 200 de religiEx Islamismul are peste 100 de religiEx Crestinismul are preste 100 religi si 20.000 secte Asa ca louate per individual ex crestinismul este format din Catolici 1 miliard acestea cu secte 300 frati fraciscani frati bla ba etc, apoi subcurentul protestant religia Calvina religia Evanghelic, religia Lutherana, religia Anglicana, Secte si alte religi Jehova Mormoni Pocaiti etc. Ortoxi copti religie,ortodoxi greci, ortodoxi greco-catolici, ortodoxi slavi lipoveni dupa vechul calendar, ortodoxi liban, si daca mai pui si ca religia mozaica este mai veche decat crestinismul aici se contrazic , pai dac crestinismul este cel mai vechi cult si cel adevart cum se face ca religia mozaica este mai veche provine din shiva.Mircea Eliade se cruceste cand vede cata prostie existe in lume toti se bat pe docme religioase cand Dumnezeu nu exista si sunt doar curente filozofice care inglobeaza subcurente si religi si daca le numeri sunt 2 curente si 20 subcurente si 800 de religi si 40.000 de secte si toate povesti de adormit copii 101 de nopti . Cum spuneam biserica si massmedia instrumente de dresaj a cainilor vagabonti sponsorizate si manipulate cu banii nostri de catre guvern si parlament adica iluminati masoni calasa noastra politica ce isi doresc sa ne tina in intunerica ca de daca toata lumea ar fi desteapta ar aparea ei ca niste handicapati analfabeti si inculti cum sunt de fapt si de drept.

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 15:14

  O aberatie biblica auzi sa nu ai alt dumnezeu , pai ce ma exista si altul si alti ca la fotbal sa nu ti cu alata echipa pai sea ma aici este liga lui Dragomir nu este un singur Dumnezeu o singura echipa sau aici este liga lui Dragomir si dumnezeul nostru este Becali iar sectanti il au pe Copos?Dumnezeu este cretin se contrazice singur pai daca este unic si atot puternic tu nu poti avea alt dumnezeu si chiar daca ai avea tot al lui este deci tot la el te rog . Asta a chefuit cu Daniel si Becali si acum isi da seama ca nu este atotputernic si ca universul este prea mare pt el si mai sunt si alte echipe sectate gen Copos etc. Pai rezulta atunci ca Dumnezeu este ipotent, bine nu chiar ca din incest la facut pe Isus , apoi adam si eva au fost primi oameni si dupa religie pamantuil are doar 5000 de ani ca de alfel nu au cu sa explice daca ar fi 8 miliarde de ani povestea ar fi fost lunga pe un milion de carti asa ca au facut shurtcut ca la desktop au taiat din coada , pai daca te ei dupa popi nu te duci la doctori nu faci rasfuzi nu ei medicamente si nu faci trasplan de organe si clonare dar uite ca ei sunt primi pe listele de trasplant da pentru ei se poate pentru tine nu deci ei sunt ingeri si sfintio si tu ce mai ramane din religie adica diavoli si nu ai voie de aici se deduce ca religia si biblia si coranul sunt carti rasiste.

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 15:03

  Bagati in youtube. Sa vedeti mafia biserici. httpswww.youtube.comwatch?v=eR2Op04HF4s sau S-a Inbatat Popa Razi de mori

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 15:01

  Institutile de dresaj ale cainilor vagabonti biserica si massmedia romaneasca aparatoare ale valorilor sclibitoare ale politicienilor mioritici.

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 14:57

  Bagati in youtube. Sa vedeti mafia biserici. becali vs daniel

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 14:56

  Bagati in youtube. Sa vedeti mafia biserici. Batalia in Rime - Gigi Becali vs. Patriarhul Daniel In numele Tatalui, cine a iesit castigator?

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 14:55

  Bagati in youtube. Sa vedeti mafia biserici. Mondenii - Altețele regale în vizită

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 14:54

  Bagati in youtube. Sa vedeti mafia biserici. Mondenii - Catedrala Neamului

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 14:52

  Bagati in youtube. Sa vedeti mafia biserici. Mondenii 2013 Sezon 14 Mai marii Bisericii in sedinta Dupa dealuri

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 14:51

  Bagati in youtube. Sa vedeti mafia biserici. Mondenii - Minibor

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 14:51

  Bagati in youtube. Sa vedeti mafia biserici. Mondenii - E pe bani, să știi!

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 14:39

  Sunteti singurul ziar care spune adevarul , massmedia romana ingeneral si biserica sunt spamponul cu care mafia adica guvernul si parlamentul clasa politica spla romaniilor creierul.Ca si in regimul comunist si acum la fel. Aveti grije ce spuneti la spovedanie la preot este colonel sau general de securiate imediat vine duba daca nu aia neagra de la securiate asta noua de la pompe funebre. Cati bani au facut preoti inchiriad dubele mortuare la securiate si din inmormantari de detinuti politici , astea ereau ca si in filmele cu Cuboy ala care venea cu metru si apoi dupa ce se impuscau le facea cosciug facea afaceri cu morti.

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  04 mai 2015 14:28

  Gradul de idiotenie si incultura al poporului roman pe care nu la putut percepe Petre Tutea este enorm a murit farav sa inteleaga ca de 2000 de ani marsevia bosorogilor mioritici a tinut poporul roman in necunoastere in intuneric , cum? va dau un exemplu simplu si clar la secte se studiaza toate cartile bisericesti inclusiv biblia , la ortodoxi este interzis sa deschizi cartea, acum ai carte ai parte , daca nu ai voie sa deschizi cartea si sa citesti toate cartile bisericesti inseamna ca este o religie de inculti neputinta si analfabetismul preotilor este un scut impus , doar nu vrei sa-l faci de ras pe preotul ortodox ca nu stie biblia si carti sfinte au monopol pe dumnezeu , ei la secte nu este asa ei cauta sa te invete tot si ai voie sa deschizi toate cartile, intre o religie de inculti si analfabeti mai bine alegi sectele, eu sunt ateu am citit toate cartile religiuase de la toate religile si secte sunt toate o porcarie de porci carti infantile pline de contradicti si toate plagiate intre ele de ex Hercule este Isus Zeus Dumnezeu , incestul,dictatura,pedofilia abuzul este la loc de cinste in cartile sfinte ce sa mai vorbim ca instiga la violenta ura crima sadism poligamie sclavie. Iar din punct de vedere beletristic sunt carti de adormit copii, cei mai destepti oameni de pe planeta sunt cei care au convins lumea cu o carte de copii , sa creada in o fiinta immaginara cu puteri supraomenesti adica Supermen ,Baubau, produsa de imaginatia bolnava a unui tembel de la Hoolliwd de la studiourile Disnei. Deocandata noi traim cu picioarele pe pamant acele promisiuni de la popi ca lasa ca o sa primim pe lumea ceealalta sa o ea ei la masea la greu noi traim acum si aici nu poimaine si pe lumea cealalta este doar ca sa ne amageasca sa ne prosteasca rolul preotului in societate este de avocat al diavolului sau de avocat din oficiu tb sa te convinga ca o sa obti dreptatea si ca lasa ca daca ai fost nedreptatit dumnezeu o sa-l pedepseasca si tu vei primi pe lumea ceeealata, aceste vorbe seunt exact cum te duci la autoritati si iti spun cu zambet nazist ca a lui Hitler Iohannis vino maine sigur se rezolva si maine cand vii spune vino maine si asa la infinit si nu se rezolva nimic niciodata este doar amagire . Si ce rol mai are preotul si biserica ca si cladire si organizatie in relatia ta cu Dumnezeu? Ce dumnezeu are nevoie de antemergator de avocat, cea mai mare excrocherie este ca preoti cu concursul abuziv si vadit al guvernelor si massmediei au convins ca Dumnezeu are nevoie de intermediari de parca ar fi Hadicapat pai daca este Dumnezeu el aude si vede tot si daca este atot prezent ce nevoie ai de biserica popi si cladirea biserica , de exemplu musulmani daca nu pot ajunge la moschee se asaza la rasarit si se roaga oriunde nu sunt conditionati musai de iman sau de cladirea si institutia biserica , ca sa inteleg popi sunt un fel de prezervativ pe p... lui dumnezeu cu care da mu.....ie la oameni. Pai daca exista Dumnezeu de ce mai exista scoli spitale politie armata chiar si popi.??? Pai este simplu 99 din oameni sunt posedati de diavol gresit nu sunt posedati sunt nebuni nesimtiti salbatici, si daca nu ar fi popi si prosteasca si politia si armata sar incaiera zilnic intre ei siar scoate ochii uni la alti si ar fi canibali de putori ce sunt , da canibali oameni prin natura lor sunt animale politice zoo politicus sunt lenesi si cum tb sa manace decat sa vaneze sau sa cultive teren si sa creasca animale mai bine isi dau unul la altul cu o piatra in cap cum au facut preoti cu Mihai Eminescu pentru ca a scris Imparat si Proletar poezxie antibiserica antiregi antimafie si lea stricat la preoti obezi si plin de aurul tarii si diamante socotelile le rasturnat tarabele de bisnita din fata templului si din templu si le-a spus precum Isus casa domnului nu este bazar. Atunci preoti au facut bisericute au conspirat si au platit si delegat un Director de liceu din Craiova sa intre la spital si sa-i dea in spirit bisericesc conspirativ numai pe ascuns pe la spate cu piatra in cap, spre dimineata Mihai Eminescu a murit hemoragia interna ia inundat creierul si a pierdut si 1 litru de sange , oricum Mihai Eminescu a fost otravit cu mercur, cuuta si alte otravuri bisericesti si cu tot felul de viruse si bacteri inca din tinerete de catrte preoti prin intermediul doctorilor si femeilor gen Mama lui Isus si Maria Magdalena iubitoare de arginti si maratoniste sexuale. Apa sfintita nu este deloc sfintita ea este tratata cu uraniu si contine droguri aceste plante se aduc din India india este pe locul 1 in lume la plante medicinale si locul 3 la productia de droguri. Sau facut teste de laborator si s-au descoperit droguri si ca testerul de radiatii a descoperit radioactiviate de uraniu. Preoti sunt Je sui sarlatani. Adica excroci vanzatori de chilipiruri si povesti un fel de rromi carutasi ce vin cu circu. Pai daca apa este sfintita si vinul si plantele folosite de biserica de ce se aduc din india? Tara care ocupa locul 1 in lume la plante medicinare si 3 la productia de droguri? Nu sunt pline de droguri? Pai ce treaba are Dumnezeu cu Drogurile si ce apa noastra minerala de ce nu este sfanta, pai nu are concentratia de droguri suficienta. Politia justitia nu stiu ce fac dar de ce nu ii inchide pe preoti pentru escrocheri ea miliarde de la oameni promit minuni si nu fac nimic mai si ghicesc si fac vraj sunt filmulete pe yooutube , sunt mai rau ca vrajitoareel. Sa vedem cand termina Catredrala ingropaciuni neamului sau falimentari neamului adica aza spoita Catedrala mantuiri neamului atunci inseamna ca toti orbi vor vedea surzi vor auzi ciungi le va creste picioare bolnavi se vor vindeca si va trebui sa inchidem spitalele si politia si justitia si armata ca de neam mantuit nu sau este doar o piramida hidoasa plina cu aur care falimenteaza romania si preaslavesete abuzul si curviat piramida mafiei si a incestului un mostru hidos care nu spune nimc. O spoiala tiganeasca cu turnulete plina de aur dar cu frigul morti ce il raspandeste peste tara , o sfidare asupra lui Dumnezeu , pai ce dumnezeu este chior este Basescu el vdee tot aude tot asa ca daca ii faci un colos dar tu din cele 10 porunci ca si preot si natie nu respecti niciuna nu esti un fariseu un escroc? si ce Dumnezeu daca este atotputernic de ce are nevoie de casa si de biosericii la cat de mare este cred ca cu degetul mic de la picior nu incape cu degetul in biserica daca faceti o biserica cat luna de mare atunci o sa aibe loc sa intre . Auzi la ei si sfinti pai ce ma Stefan cel Mare este sfant ala enan si obez care avea 4 neveste 20 de amante si a violat taranci peste tot si maicute la toate manastirile si cu 800 de copii din relati incestoase , a ca a macelarit in 43 de razboaie jumatate din moldova si a facut 43 de manastiri si biserici, deci totul este pe banii spaga , daca si turci va dadeau bani ii faceati si pe ei sfinti ce este asta biserica.srl este o firma o companie biserica o afacere o fabrica de bani un joc tip caritas?

  raspunde comentariului
 • ilidia

  04 mai 2015 9:36

  Un comentariu jalnic si lipsit de bun simt.Autorului daca taceai, filozof ramaneai.

  raspunde comentariului
 • Dorina Moldoveanu

  03 mai 2015 22:59

  fac o asociatie pt a candia cu oameni tineri la alegeri, interzis cei care au avut functii de conducere, in instituti ale statului si partide. Se va numi minoritate intelectualilor.Cum vad ca minoritatile si cultele religioase s-a bagat la vot desi constitutia si lege interzice trebuie sa candideze fie ca independenti fie ca partid legea interzice la ONG si culte religioase si armata politie sa fac politica , ce votanti lor nu stiu cum ii cheama pot candida ca independenti s-au sa-si faca partid sa respecte lege infractori ca pana acum guvernele au acceptat aceasta infractioune. Ma intreb oare romania mai are intelectuali unde sunt juristi economisti dr ing etc. Au fost rapiti de extraterestri inca din pruncie. ideea lui Monica Macovei si a Senatorului acela tara de la PSD nu este rea deloc este veche dar exagereaza putin adica partid cu trei oameni dar nu vad de ce cu 200 de oameni sa nu iti dea voie paraca constitutia romaniei tb sa garanteze pluripartidismul democratia ca din cate vad este dor un parttid marea hotie nationala FSN=PSDPPDDACLUSLPNLPDETC. , pe scurt FSN=USLACL=aceeasi mizerie.Propun un partid de tineri maxim 40 de ani si care sa militeze pt dreptul la vot la 14 ani si declarat major asa se reduc furturile, 99 din infractori le comit asa zisi minori care desi nu au drept la vot sunt expluatati la cersit furat munca de catre majori , se vand droguri si tigari si alcool la minori in scoli in fata sectilor de politie in spitale sunt exp-luatat sexual violate batute vandute obligate sa se casatoreasca de la 10 ani dar nu au dreptul la vot la 14 ani in CANADA,FRANTA,AUSTRIA etc la 16 ani o persoana este declarata majora. La fete si baieti li se fura virginitate la 10-12 ani la 13 ani primul avort si pana la 14 ani fac 3-4 avorturi si au 10-20 de parteneri sexuali dar nu au voie sa voteze in schimb daca comit infractiuni grave sunt trimisi la inchisoare de minori adica de la 14 ani cu legea actuala fac puscarie dar nu au voie sa voteze si sa fie considerati majori. Si la ce mafie este in romania la permise de conducere si toti bosorogi lunatici au carnet pe spaga de ce sa nu aibe si tineri eu asi da la tineri la 14 ani ABC si la 40 de ani DEF ca acolo chiar ai nevoie de experienta si asi inlocui politisti romani cu filandezi nordici chinezi. Daca ii chestionezi in trafic cu un chestionar de 26 de intrebari din 10 soferi doar 1 obtine 22 corecte restul ce pe spaga adica 90 permise in Romania se da pe spaga deci cineva este supercorupt si cum coruptia face sora buna cu prostia si lenea este clar incompetenta. Romania ocupa locul 1 in UE la accidente auto si 80 in Lume. Ne mendrim mereu doar cu parti negative ca cele pozitive sunt doar 1. Si binenteles condamnarea pentru inalat tradare sabotaj biserica ortodoxa cu tot clerul lor si mai ales pentru genocit si excrocherie cum demostreaza ei ca furand banii de la sanatate si scoli din 24 de milioane in 1990 Romania a ajus sa aibe 18 milioane si daca pana in 1990 au fugit in straiatate 4 milioane dupa 1990 a fugit jumatae de romania in straiatate si ce implicati a avut biserica in propaganda pentru Ponta si acum oficial ii lige talpile lui Iohannis si la secte nu este raspopita pactul de la Coziasi si aducerea minerilor la Bucuresti tradarea lui Ceausescu de catre securisti banuiti ca ar fi tot clericul ortodox dosare arse de la securitate oare cand o sa aflam adevarul, si de ce biserica nu lupta ca sa se afle adevarul despre securisti si comdamnarea lor de ce doar nu sunt prosti sa-si semneze singuri condamnare la moarte, si cine a vandut tara la straini si a distruso si la secte cine este mai marele mason sef al securitati si peste banii in Romania care s-a intalnit pe fata ca un mare magar cu masoni ??? Aceelasi jeg cale ne miluieste zilele si ne rade pe morminte imbracat in aurul tarii si diamante respopitul indracit seful securitati tortionarul de varf seful masoneriei si al preindracitul. Nu degeaba pe vremea comunismului a fost trimis la studi in Elvetia Franta Belgia Germania la sectanti catolici si mare iluminat in prea ecumenisirea sa de lunatic cu foame de bani si putere un alcolist putere ce a trasformat Romania intr-o tar din sec 14 de masoni lunatici si fudamentalisti religiosi si care instiga la ura rasiala dar el bea si chefuieste cu pagani si sectanti preadementa sa. In loc sa-si vada de petrecerile lui de la manastiri si palate in elvetia cu minori si droguri cu desfru la greu se amesteca in politica allooo rolul de popa este la botez nunta imormantare nu sa linga talpile la politicieni si sa ne indoctrineze cu cine sa votam sau nu, in fata ne zice sa dam in cap la sectanti si pe laspate s-au a doua zi cu nerusinare pe fata se pupa in bot cu ei ca o f traseista. In plina criza somaj 57 romania locul 1 in UE si 40 in lume da somasi in tara 7 si 50 romani care fura sau muncesc in strainate aia nu sunt someri ce sunt? daca maine vin in tara aveti sa le dati locuri de munca ? asa ca daca vin este clar daca nu le dati locuri de munca o sa fure si o sa va dea in cap ca sa supravietuiasca,saracie,mizerie,lipsa scolii spitale,medicamente,locuinte satatul Roman doneaza miliarde bisericii si terenuri si la masoni de paraca astea ar fi nevoiasi cand ei sunt cireasa de pe tortul Satanei. Cei mai bogati oameni din Romania Preoti si masoni primesc donati de la stat de miliarde de euro anual si cladiri si terenuri si chiar si in plin centru al Bucurestiului, nesimtirea nu are margini, de la un popor lipsit de intelectuali este normal. cei care depasesc 40 de ani in aceasta asociatie pot fii simpatizzanti dar nu membri este un partid de tineri nu de bosorogi 2000 de ani bosorogi au condus Romania si ghici unde la dezastru , cu varsta se capata intelepciune, gresit cu varsta se capata marsevie fatarnicie preacurvie experienta la furat mintit pacat tineri sunt baza ei sunt fara de pacat.

  raspunde comentariului
 • oana

  03 mai 2015 19:48

  Unde e poanta,Spartakus?te-ai molipsit de la Insipidul Nistor?

  raspunde comentariului
+