HomeActualitateAuzind că Udrea nu mai are hârtie igienică, apropiații...

Auzind că Udrea nu mai are hârtie igienică, apropiații i-au trimis un milion de euro, în bancnote mici

Spre deosebire de fosta ei colegă de shopping parizian, Bica Alina, care declara că Târgșorul față de Rahova e ca Ritzul față de Hotel Cișmigiu, Elena Udrea e foarte nefericită acolo. E adevărat că la Târgșor, spre deosebire de arestul Poliției, are și foehn, și cabinet de coafură, și nu trebuie să se mai păruiască zdravăn cu colegele de celulă ca să-și întindă părul, în lipsa plăcii. Dar la fel de adevărat că aici sunt niște condiții groaznice. Bunăoară, fiindcă a fost 1 Mai și n-a funcționat bancomatul, fostul ministru nu și-a putut cumpăra nici măcar hârtie igienică. Spre a nu fi nevoită să se șteargă cu coceanul, ca-n copilărie, ea a cerut ajutorul apropiaților.

Imediat, ca parcă mânați de o forță tainică, nevăzută, aceștia au pus mână de la mână și au adunat rapid un milion de euro, în bancnote mici. ”Nu a fost deloc greu, aveam niște bancnote de un euro puse deoparte, pentru jurnaliștii noștri de la B1 și Evenimentul, ca și pentru postacii. Dar ne-am gândit că nici jurnaliștii și nici postacii nu și-au meritat bănuții, de vreme ce Elena e la închisoare, așa că le-am tăiat leafa și banii i-am trimis ei, că la ce nevoi are sigur o să-i folosească mai bine”, au precizat surse apropiate fostului ministru.

Acestea nu s-au declarat îngrijorate de faptul că doamna Udrea ar fi primit o scrisoare de amenințare la Târgșor: ”Da, e adevărat, un deținut i-a scris că i s-ar fi promis bani ca s-o inoculeze cu HIV. Însă Elena nu se teme de asemenea amenințări. Păi ea a fost de când se știe înțepată și tupeistă, altfel cum credeți că ar fi ajuns ce a ajuns, la Primărie, la Cotroceni și în Guvern? Și apoi, ce înseamnă HIV, în comparație cu boala lăcomiei, pe care a contractat-o, sărmana, dintr-o neglijență a medicilor, chiar de la naștere?”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare