HomeActualitateAvem arme nucleare, nici la bașcheți nu ne doare!

Avem arme nucleare, nici la bașcheți nu ne doare!

Se aude pe surse – deși MAE al nostru neagă, dar așa a negat și că nu sunt suficiente secții de vot prin diaspora – că americanii ar fi început deja să-și mute armele nucleare din baza de la Gingirlik sau cum îi zice, că mereu uit, în România. Domle, eu, sincer, îi înțeleg. S-or fi săturat, săracii yankei de câte arestări a făcut dilimanul de sultan Erdogan și ce și-or fi zis: ”Bă, decât să ne lege zevzecul ăsta și bombele atomice, că le vede așa, mai explozive, mai revoluționare, și imediat le acuză că sunt pe mână cu imamul Gullen, mai bine le luăm de aici”.

Le-ar fi mutat ei în Grecia, dar la ce datorii externe au grecii, riscau americanii să le vadă vândute la juma de preț pe Olx-ul grecesc. Le-ar fi mutat în Bulgaria, dar cum bulgarii sunt mereu pe invers, că la ei Da e Nu și Nu e Da, punea vreun Dorel Dorelev faza pe nul, lipea lița verde pe lița roșie sau mai știu ce eu și se ducea dracului șandramaua. Ne trezeam, pe lângă Marea Neagră la est, și cu o Mare Verde-Fosforescent la sud, în care beculeau noaptea cefele groase ale vecinilor radioactivi.

Așa că de-aia aduc americanii nuclearele la noi, căci, paradoxal, suntem neamul cu cele mai multe doage la locul lor din toată zonă. Și, dacă și până acum politicienii noștri se umflau în pene, vă dați seama cum o să se umfle de acum înainte? Iohannis n-o să urmărească ”cu atenție și preocupare”, pentru că pur și simplu n-o să mai aibă motive să fie preocupat. Lui Băsescu n-o să i se mai scurgă ochii după bomba aia sexy, tatuată și poștită… ăăă, pardon, postită, că a ținut Post, deoarece o să aibă niște bombe americane și mai sexy și focoase, nu glumă! În fine, Tăriceanu o să șunteze cozi nu doar de o mie de oameni, ci de milioane de oameni, căci e al doilea om în Stat, iar dacă-l supără hipsterii și-l întreabă de ce se bagă în față, dă imediat cu bombardeaua pe ei.

Desigur, faptul că vom avea focoase nucleare n-ar trebui să ne facă să ne culcăm pe o ureche. Dacă nu suntem atenți, s-ar putea să apară nește domni din ăștia, mai broneți, așa, și să ne ia ferul de pe ele, lăsându-ne în plutoniul gol. Nu mai zic că există și riscul să pună vreuna ca Firea sau vreunul ca Negoiță gheara pe ele și le vopsește, le pune gard din fier forjat, le plantează și niște panseluțe pe lângă, le ridică și-o bordură de juma de metru împrejur și pulea spătaru mai trage cu ele când or intra rușii peste noi. Dar cel mai mult și mai mult mă tem să nu intre, naibii, bombele astea nucleare, cine știe cum în reacție exotermă cu singurul ion negativ și nemuritor din politica românească. Nu de alta, dar atunci chiar se-alege praful de toată România și o să ajungem să ne arate Sfântul Petru la toți particula lui Dumnezeu, în poarta Raiului. 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare