Avem arme nucleare, nici la bașcheți nu ne doare!

de Spartakus , 18 august 2016
Avem arme nucleare, nici la bașcheți nu ne doare!

Se aude pe surse – deși MAE al nostru neagă, dar așa a negat și că nu sunt suficiente secții de vot prin diaspora – că americanii ar fi început deja să-și mute armele nucleare din baza de la Gingirlik sau cum îi zice, că mereu uit, în România. Domle, eu, sincer, îi înțeleg. S-or fi săturat, săracii yankei de câte arestări a făcut dilimanul de sultan Erdogan și ce și-or fi zis: ”Bă, decât să ne lege zevzecul ăsta și bombele atomice, că le vede așa, mai explozive, mai revoluționare, și imediat le acuză că sunt pe mână cu imamul Gullen, mai bine le luăm de aici”.

Le-ar fi mutat ei în Grecia, dar la ce datorii externe au grecii, riscau americanii să le vadă vândute la juma de preț pe Olx-ul grecesc. Le-ar fi mutat în Bulgaria, dar cum bulgarii sunt mereu pe invers, că la ei Da e Nu și Nu e Da, punea vreun Dorel Dorelev faza pe nul, lipea lița verde pe lița roșie sau mai știu ce eu și se ducea dracului șandramaua. Ne trezeam, pe lângă Marea Neagră la est, și cu o Mare Verde-Fosforescent la sud, în care beculeau noaptea cefele groase ale vecinilor radioactivi.

Așa că de-aia aduc americanii nuclearele la noi, căci, paradoxal, suntem neamul cu cele mai multe doage la locul lor din toată zonă. Și, dacă și până acum politicienii noștri se umflau în pene, vă dați seama cum o să se umfle de acum înainte? Iohannis n-o să urmărească ”cu atenție și preocupare”, pentru că pur și simplu n-o să mai aibă motive să fie preocupat. Lui Băsescu n-o să i se mai scurgă ochii după bomba aia sexy, tatuată și poștită... ăăă, pardon, postită, că a ținut Post, deoarece o să aibă niște bombe americane și mai sexy și focoase, nu glumă! În fine, Tăriceanu o să șunteze cozi nu doar de o mie de oameni, ci de milioane de oameni, căci e al doilea om în Stat, iar dacă-l supără hipsterii și-l întreabă de ce se bagă în față, dă imediat cu bombardeaua pe ei.

Desigur, faptul că vom avea focoase nucleare n-ar trebui să ne facă să ne culcăm pe o ureche. Dacă nu suntem atenți, s-ar putea să apară nește domni din ăștia, mai broneți, așa, și să ne ia ferul de pe ele, lăsându-ne în plutoniul gol. Nu mai zic că există și riscul să pună vreuna ca Firea sau vreunul ca Negoiță gheara pe ele și le vopsește, le pune gard din fier forjat, le plantează și niște panseluțe pe lângă, le ridică și-o bordură de juma de metru împrejur și pulea spătaru mai trage cu ele când or intra rușii peste noi. Dar cel mai mult și mai mult mă tem să nu intre, naibii, bombele astea nucleare, cine știe cum în reacție exotermă cu singurul ion negativ și nemuritor din politica românească. Nu de alta, dar atunci chiar se-alege praful de toată România și o să ajungem să ne arate Sfântul Petru la toți particula lui Dumnezeu, în poarta Raiului. 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • fkrana

  20 august 2016 11:08

  deja au fost relocate cateva bombe nucleare americane vechi in subsolul unei baze militare din romania. la nivel oficial nimeni nu recunoaste pentru ca e super-secret de stat.suntem ca israel ,care are nucleare dar nu recunoaste in ruptul capului ca ar avea.

  raspunde comentariului
 • titus

  19 august 2016 16:51

  un elefant si un soricel treceau pe un pod , la un moment dat soricelul spune da ce tare tropaim , stirea asta cu bombele a fost forjata de bursa de zvonuri a presei romanesti, nu trebue sa fi foarte destep sa stii ca bombele alea se pastreaza in conditii foarte speciale care nu exista la deveselu, nu pot fi tinute in sura sau sub claia de fin a lui nea ilie

  raspunde comentariului
 • Joseph Rosen

  19 august 2016 15:43

  muulmanScris bine!Daca vom continua pe drumul asta norocos, am putea accepta si rachete nucleara americane din Germania care - in curand - si ele nu se vor simti in siguranta acolo.Desigur, si rachetele nucleare ale Frantei isi vor gasi adapostul la noi, asta dupa ce primul Partid Islamic va gastiga la alegerile din... fosta Franta!Astfel, Romania va deveni o importanta putere nucleara, asta fara fara sa investeasca nici macar un dolar...Cine mai este ca noi, atat de norocosi?

  raspunde comentariului
 • Anton

  18 august 2016 19:38

  Stiti bancul acela cu doi OLTENI Primul Ce este cel mai scump obiect din lume Al doilea Bomba atomica Primul Poate am norocul si-mi pica una in spatele curtii ...

  raspunde comentariului
 • catavencu

  18 august 2016 13:39

  cu Udrea tatuata toata si cu bomba turceasca ne-am tras de-acu sa vezi trai neneaca pe Gugulea babacai...

  raspunde comentariului
+