Badea și Gâdea, liniștiți de Olivia Steer: ”Puteți să mâncați căcat cât vreți, că e sută la sută natural!”

de Spartakus , 22 septembrie 2016
Badea și Gâdea, liniștiți de Olivia Steer: ”Puteți să mâncați căcat cât vreți, că e sută la sută natural!”

Aseară, într-o atmosferă de mare trăire patriotică, secta de la Antena 3 a aplaudat la scenă deschisă declarațiile halucinate ale doamnei Olivia Steer privitoare la cancer, rujeolă și ”poliomelită”. Mai mult, atunci când soția lui Moisescu a declarat că e foarte bine să stai acasă, dacă ai cancer și că ”poliomelita” era doar o banală înainte de apariția vaccinului, nimeni din asistență n-a contrazis-o. ”Deși nu are absolut nicio competență medicală și e total paralelă cu medicina, nu aveam totuși cum s-o contrazicem – păi ce, noi avem vreo legătură cu jurnalismul?”, a afirmat, sub protecția anonimatului, un antenist.

Încurajată de faptul că n-a văzut, la intrarea în studio, niciun băiat solid de la Obregia, care s-o aștepte cu o cămașă elegantă, sub formă de ie tradițională, dar cu mânecile lungi, legate la spate, doamna Steer a scos pe gură tot ce-i trecea prin cap, aducând mii de medici din România în pragul infarctului sau al atacului cerebral de nervi. După ce a demascat oculta internațională, masonii, slugile lui Soros și reptiliencele în halate albe de prin farmacii, Olivia Steer ar fi risipit, se pare, într-o pauză publicitară, și temerile prezentatorilor de la Antena 3. Astfel, atunci când Gâdea și Badea s-au apropiat de ea și au întrebat-o, cu teamă în glas, dacă nu-i periculos pentru ei să mănânce zilnic atâta căcat, cunoscuta luptătoare anti-vaccin a ținut să-i liniștească. ”Le-a zis că pot să mănânce căcat cât vor, fără probleme, pentru că n-are deloc E-uri, afânători și conservanți, e un produs sută la sută natural și ecologic. Plus de asta, nu îngrașă, nu balonează și e și foarte sățios”, ne-a dezvăluit unul dintre cei prezenți în studio.

Totodată, atunci când Gâdea și-a exprimat spaima că ar putea face cancer la limbă sau ar putea muri otrăvit dacă mai merge mult pe la Rahova, la Dom Profesor Voiculescu la vorbitor, doamna Steer i-a dat asigurări că nu e niciun pericol: ”Gâdea și Badea chiar erau speriați, înainte de emisiune, i-am văzut cu toții. Dar doamna Steer, cu blândețea-i caracteristică, i-a asigurat că își pot folosi și în continuare limba fără teamă, deoarece cancerul de limbă nu se transmite de la Varan la om. În privința otrăvii, deși Varanul este, într-adevăr, un animal foarte toxic, ei de asemenea pot sta liniștiți, fiindcă, de câți ani îl pupă zilnic în cur, au asimilat doze tot mai mari de toxine de la el și practic au devenit imuni la otravă, ca acel rege antic, Mitridate parcă-l chema”.

Însă adevărata veste bună a venit, pentru prezentatorii de la Antena 3, abia la finalul emisiunii, când, potrivit surselor noastre, s-a vorbit despre un vaccin împotriva prostiei. ”Soția lui Andi Moisescu ne-a dezvăluit că la acest vaccin deja lucrează, într-adevăr, cercetători din toată lumea, dar că mai e mult până la introducerea lui. Și, oricum, doamna Steer le-a promis anteniștilor că, în cazul în care vaccinul va fi lansat și introdus și în România, ea va veni personal, seară de seară, la Sinteza Zilei, să le ceară telespectatorilor Antenei 3 să nu se vaccineze împotriva prostiei, că-l lasă pe Gâdea fără pâine”. 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+