HomeActualitateBăiatul fraţilor Micula, mari şanse să devină prim-ministru!

Băiatul fraţilor Micula, mari şanse să devină prim-ministru!

După cum ştiţi, Ministerul de Finanţe are în prezent conturile blocate, afaceriştii Ioan şi Viorel Micula, supranumiţi „Chemical Brothers” reuşind să convingă judecătorii să-i pună sechestru pe conturi până la recuperarea datoriei de 80 de milioane de lei, pe care ministerul o avea faţă de ei. Pentru a face faţă situaţiei şi a-i mai îmbuna pe controversaţii oameni de afaceri din Bihor, guvernanţii au luat o serie de măsuri imediate.

Astfel, ca să ajute ministerul să mai scape din datorie, Victor Ponta ar fi cerut, se pare, subordonaţilor, să nu mai ceară şpăgi în cafea, whisky sau ţigări, ci doar în produse comercializate de firma fraţilor chimici, European Drinks. „Premierul ne-a explicat că, pe lângă faptul că le facem vânzare fraţilor Micula, avem şansa să ne şi păstrăm mai bine. Adică nu mai primim şpagă sticle de Johnnie Walker şi Jack Daniel’s, ci peturi de Adria şi Frutti Fresh, care au atâtea chimicale în ele că te conservă ca pe mumiile egiptene, iar la 80 de ani o să arăţi tot ca la 40, adică naşpa”, au declarat surse din cadrul Ministerului de Finanţe.

De asemenea, Ponta a avut şi ideea promovării produselor fraţilor Micula prin intermediul Ministerului Turismului. Se va lansa astfel un nou clip cu Cristi din Banat, care va fi distribuit în străinătate, pentru turiştii amatori de senzaţii tari şi nu va mai fi intitulat „Ca o apă cristalină”, ci „Ca o apă cianuridă”, protagonistul urmând să se îmbăieze, în clip, în mai multe baxuri de „Izvorul Minunilor”.

În fine, spre a-şi dovedi disponibilitatea de şterge cât mai repede datoriile, Ponta e chiar dispus să renunţe la funcţia lui şi să o ofere fiului fraţilor Micula: „Îl cheamă tot Victoraş, ca pe mine, ar fi spus Ponta, şi pare şi mai promiţător: eu m-am dat doar cu barca la inundaţii, dar el a venit cu elicopterul la pupat moaşte, eu n-am avut curaj să dau afară un bugetar măcar, el a tăiat toate sporurile angajaţilor ca să-şi ia Lamborghini. Într-un singur domeniu nu mă poate egala: eu mi-am copiat până şi doctoratul, pe când el nici la bac n-a fost în stare să copieze ca lumea, că l-au prins ăia şi l-au dat afară. Ce vreţi, nu toată lumea e născută să fie prim-ministru!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare