HomeActualitateBate Udrea la poarta PNL? Revista presei din 12...

Bate Udrea la poarta PNL? Revista presei din 12 decembrie 2012

 

Cred că am aflat numele viitorului premier: Sorin Ovidiu Vîntu. Adevărul demonstrează că bandițelul a plagiat masiv când a „scris”, în pușcărie, cartea care-i va reduce pedeapsa cu 33 de zile. Să însumăm: la dat tunuri se pricepe de minune, e-n relații bune cu bună parte dintre grangurii PSD și, în plus, dovedește și dexteritate la copierea textelor altora. Ce mai așteptăm?

Din Evenimentul zilei aflăm că CTP socotește noul Parlament ca fiind „grotesc, ca o noapte la OTV”. Comparația e întemeiată, însă banală și mai are o  problemă: CTP pare a induce ideea că ziua ar fi bine la OTV. Programează Domnul Dan Diaconescu emisiuni culturale în timpul zilei și nu știam noi? La 12 sunt interviuri cu medicii de la Spitalul Floreasca, iar ei sunt dați deoparte abia seara, de Condurățeanu? Ceva e putred în logica lui CTP și nu e pentru prima dată când remarc asta.

Vrea cineva să afle ce mai spune Elena Udrea? Cum, nimeni? A ridicat cineva mâna? Bun, pentru acest singur doritor cităm Jurnalul național, conform căruia „romașcanca” crede că USL poate pune orice premier dorește, câtă vreme a obținut majoritatea parlamentară. Măi să fie! Nu cumva madam Udrea încearcă marea cu degetul? Sau, altfel spus, s-ar mira cineva dacă Udrea s-ar muta mâine cu tot cu catrafusele de lux în PNL?

În același Jurnal citim că un turist neamț s-a plimbat în păsăroiul gol printr-un Muzeu austriac până când paznicii instituției au reușit să pună mâna pe el. Nu e pentru prima dată când trag concluzia că lumea în care trăim e nedreaptă – am mai gândit asta și acum câteva zile, când Dan Voiculescu i-a suflat locul de parlamentar lui Iulian Crăciun. Gândiți-vă că expoziția pe care o vizita neamțul era una de nuduri. Atunci, de ce să n-ai dreptul s-o explorezi în fundul gol? Vasăzică, dacă pui un cur gol într-o ramă rezultatul se numește artă. Dar dacă vrei să umbli cu dosul la vedere chestia se cheamă infracțiune. E stupid, orice ați zice!

O dată pe săptămână, când fac revista presei, citesc și ziarul Azi. Așa rar e amuzant. Și educativ: uitându-te peste Azi îți poți aminti cum arăta presa prin anii `90. Nu vă spun mai  mult, ca să nu vă stric plăcerea descoperirii.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare