HomeActualitateBeijingul și democrații americani au transmis mesaje de susținere...

Beijingul și democrații americani au transmis mesaje de susținere Coronavirusului, în lupta sa cu Donald Trump

Reprezentanții guvernului de la Beijing dar și o serie de politicieni democrați, precum Joe Biden și Kamala Harris, au trimis cele mai bune urări către virusul SAR-COV-2 după ce au aflat că se luptă cu un caz potențial terminal în cazul lui Donald Trump.

Vestea incredibilă, potrivit căreia, în Washington DC, Covid – 19 a fost infectat zilele trecute de extrem de puternicul virus TRUMP – 74, i-a mobilizat pe oponenții președintelui american, aceștia umplând paginile de socializare cu mesaje de solidaritate și sprijin adresate sursei pandemiei mondiale.

Cu siguranță că aceasta va fi o bătălie extrem de dificilă pentru COVID-19. De aceea, cu toții trebuie să ne adunăm și să îi oferim sprijinul necesar pentru a-l depăși pe Trump ”, a declarat agenției China Daily președintele chinez Xi Jinping, în timp ce copntracandidatul lui Trump la președinția Americii, democratul Joe Biden, a postat pe pagina sa de facebook un mesaj de susținere extrem de mobilizator: ”COVID – 19, suntem alături de tine și știm că poți trece peste încercarea asta! Dă-i lui Trump tot ce poți și America îți va fi recunoscătoare!”.

În paralel cu acestă campanie defășurată în zona de social – media, mai multe organizații democrate, neoliberale și neomarxiste, dintre care am aminti doar celebrele Antifa și Black Lives Matter, au adresat autorităților medicale americane petiții prin care cer obligativitatea aplicării, în cazul lui Trump, a tratamentului medicamentos bazat pe administrarea de Igienol, Clorox, înălbitor Ace sau Domestos pentru răceală și gripă, invocând faptul că, până nu demult, rețeta a fost propovăduită chiar de șeful administrației americane iar în prezent societatea are încă nevoie de studii clinice relevante.

Una peste alta, știrea confruntării dintre Trump și coronavirus a făcut ca președintele american să cadă în ultimele sondaje de opinie. Acum Trump are 30%, Biden un procent egal, dar ambii sunt depășiți de COVID-19, care a atins plafonul de simpatie de 40%.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare