Black Friday la amenajări de interior inteligente - reduceri de până la 90% la Delta Studio

de Comunicat de presa , 14 noiembrie 2018

 

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul amenajărilor interioare, Delta Studio lansează campania de Black Friday cu reduceri de până la 90% la gresie și faianță, obiecte sanitare, mobilier pentru baie și bucătărie, electrocasnice, corpuri de iluminat și nu numai.

Campania de Black Friday începe pe www.deltastudio.ro vineri, 16 noiembrie, la ora 09.00 și se încheie vineri, 23 noiembrie, la 23:59. Sute de produse pentru amenajări de interior pot fi comandate online cu reducere: gresie, faianță, mozaic, obiecte sanitare, baterii sanitare, cabine de duș, căzi, accesorii, seturi pentru baie, mobilier de baie, mobilier de bucătărie și nu numai. Livrarea este gratuită pentru toate produsele.

Lansarea campaniei de Black Friday coincide cu lansare noii platforme deltastudio.ro, unde sunt disponibile sute de idei de amenajare și mii de produse. Navigarea este acum mai facilă, datorită noilor filtre adăugate. Utilizatorii își pot acum comanda online și idei de amenajare 100% complete (amenajări ready to buy), care beneficiază de discounturi semnificative.

Utilizatorii care se înscriu în avans pe site-ul deltastudio.ro beneficiază de Black Friday în avanpremieră și vor primi un link de acces cu 2 ore înainte de lansarea oficială.

Delta Studio este prezentă cu 12 showroom-uri în 9 orașe din România și oferă soluții și concepte de amenajare complete. Prin sloganul „amenajări inteligente”, Delta Studio își propune să fie cea mai bună opțiune atât pentru clienții de lux cât și pentru cei care dispun de bugete reduse. Delta Studio oferă o gamă largă de servicii de proiectare, lucrări de execuție și montaj, garanție și service.

În permanență adaptat la cele mai noi tendințe din lumea designului, portofoliul Delta Studio cuprinde toate produsele necesare unei amenajări inspirate: de la finisaje (gresie și faianță, mozaic, parchet) la mobilier (românesc și de import), uși, obiecte sanitare, radiatoare, textile, corpuri de iluminat și decorațiuni.

DELTA STUDIO

 Amenajări interioare inteligente

  

 

 

  

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+