Bogdan Olteanu și-a cumpărat o vilă în Caraibe, ca să fie plasat aici în arest la domiciliu!

de Spartakus , 30 iulie 2016
Modestul bungalou din Martinica unde dl Olteanu și-a schimbat domiciliul

Ieri, judecătorii Înaltei Curți au respins cererea procurorilor DNA de a-l mai ține o lună pe Bogdan Olteanu după gratii, până o să spună nu doar cât lapte a supt el de la mă-sa, ci și câți bani a supt nașu-său Tăriceanu de la el și au decis ca acuzatul să fie plasat în arest la domiciliu. Deși nemulțumit de faptul că n-a fost imediat scos de sub acuzare și trimis înapoi la BNR, că era zi de leafă, fostul viceguvernator a găsit însă o ingenioasă cale de ieșire din această situație.

Citește si: Bate-un vânt rece din Bancă

Pentru că în București temperaturile sunt caniculare și ar fi consumat și aer condiționat la greu, ca să-și răcească toate cele 323 de camere ale viluței proprietate personală, simpaticul domn Olteanu a avut ideea genială de a-și cumpăra, tot ieri, din mărunțișul rămas de la Vântu, un bungalou cu de toate într-o insulă din Caraibe, făcându-și inclusiv mutația la adresa Strada Sapience 12 bis, în Ougaduga, Martinica. ”Domnul Olteanu a fost foarte afectat de decizia instanței, de a-l plasa în arest la domiciliu și, pentru că nu vrea să vină toți papparazzi din România și să-i strice tihna arestului, fotografiindu-l non-stop, a decis să se mute din țară”, ne-au precizat surse judiciare.

Evident, Bogdan Olteanu va fi supus unor condiții foarte dure pe perioada arestului la domiciliu în bungaloul din Martinica: nu va avea voie să iasă din lagună cu sky-jetul după ora 10 seara, nu va putea să joace poker și canastă cu prietenii pe sume mai mari de un milion de dolari și nu va mânca decât supă de arpacaș cu langustă și homar, ca să aibă măcar ceva care să-i amintească de pușcărie. De asemenea, el nu va putea primi decât maximum 6 vizite conjugale pe săptămână, de la tot atâtea iubite – la cerere putând beneficia și de două iubite simultan. O altă interdicție se referă la vânătoarea de rechini, procurorii DNA argumentând, în fața judecătorilor că, dacă Olteanu vânează rechini, ei ce mai vânează?

”Va fi o perioadă extrem de dificilă pentru Bogdan Olteanu, pentru că va fi lipsit de plăcerea lui cea mai mare, aceea de a număra agrafele la BNR – activitate ce reprezenta principala lui sarcină în postul de viceguvernator. Oricum, domnul Olteanu, au precizat aceleași surse, speră să fie scos curând din starea de arest la domiciliu în Martinica, fiindcă vine iarna și tocmai a pus ochii pe o vilă mișto, cu 30 de camere, în Alpii austrieci, unde și-ar putea ispăși pedeapsa în lunile de iarnă”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Nick29

    30 iulie 2016 10:41

    Mai baieti, nu le dati idei celor din justitia romana. Maine - poimane vor incepe sa emane si astfel de decizii, pentru a nu-i stresa pe politicienii nostrii care dupa ce sunt stresati ca trebuie sa fure, vor trebui sa suporte apoi si rigorile de la "tubulatura" sau caldura de la "brutarie".

    raspunde comentariului
+