BOR, bucuroasă că vine recesiunea: „Românii vor cumpăra mai multe lumânări!”

de Spartakus , 15 august 2014
BOR, bucuroasă că vine recesiunea: „Românii vor cumpăra mai multe lumânări!”

Intrarea în recesiune e privită de mulţi români, care n-au uitat găurile la curea date pe timpul lui Boc, drept o catastrofă. Nu aceeaşi părere o au şi prelaţii BOR, încântaţi că vine recesiunea. „Vestea bună, după cum zicea şi premierul Ponta, e că oamenii vor veni mai des pe la biserică şi vor face şi consumaţie mai mare”, a precizat un cleric.

Potrivit statisticilor, în anii în care economia duduie, românii vin foarte rar la biserică. În condiţii de criză, ei vin mult mai des, unii pentru ultima oară, e adevărat, dar acest lucru nu poate decât să-i bucure pe preoţi, care au mai mulţi clienţi. „Ne bucurăm că domnul Ponta e credincios parteneriatului încheiat cu Biserica Ortodoxă şi ne va trimite foarte mulţi muşterii anul acesta. Dar şi noi vom fi recunoscători, pentru că în toamnă îi trimitem pe toţi la alegeri, să voteze cum trebuie”, a precizat un înalt prelat.

Acesta s-a arătat bucuros că, în noile condiţii, românii vor cumpăra mai multe lumânări: „Până acum, cumpărau doar pentru ei, dar de acum înainte, la câte acatiste o să dea pentru guvernanţi, ne aşteptăm la creşteri masive a vânzărilor de lumânări. Nu ştim alţii cum stau, dar noi deja ne putem considera ieşiţi din recesiune, cu ajutorul Domnului! Domnul Viorel, evident!”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:52

  Tigganie tiganie ce mai Romanie. la tigganci

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:50

  Va dati seama mai puradeilor mafia lui de copii si alte hoti case terenuri abuzive ne face concurenta mnacateasi care este, aoleu muica pe pirandele noastre de barosani , dar romanii mari tigggani sunt de au ajuns sa voteze ciurucuri anagramate precum iohannis 6 case 1 milion de copii vanduti pe tarla sub protectia gov parlament presa SRI politie justitiei si aa celui mai luminat popor din lume pop roman.va saluta Bulibasa pe toti 18 milioane de votati putori mancateasi ale europei si cersetori ca la asa natie asa conductori PSDPDLPDPPDDACRUSLPRMetc=UDMR aceeasi mizerieVa pupas si rromul stirb si analfabet valetul tuciuriu al lui Voiculescu mereu loial motanului felix Dan Diaconescu zis si scovearga tigganeasca care nu isi plateste angajati si cumpara Olchim cu acte false si cu banca din Olanda fara garati si apoi umbla pe la toate ambasadele ca sa vind olchim, seamana cu Vagin Cordel Teapa de la PRM Partidul Romania Mafiota si Fecali zis Behhhe Behhe de ls Steaua.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:48

  este evreu si traficant de copii si spion 2006 Crucea Federală de Merit a Republicii Federale Germania 2007 Cavaler al Ordinului Național Steaua României 2008 Ordinul Național Italian - Steaua Solidarității Italiene 2009 Ofițer al Ordinului de Merit al Marelui Ducat de Luxemburg 2009 Ordinul de Merit Marea Cruce de Argint din partea Austriei 2009 Ofițer al Coroanei Belgiene 2010 Medalia de Onoare conferită de Federația Comunităților Evreiești din România 2011 Cavaler al Ordinului Național al României Pentru Merit 2014 Diploma și medalia Steaua de Onoare a Federației Sașilor Transilvăneni 2014 Crucea de Ofițer al Ordinului de Merit al Republicii Federale Germania33cate contracte a facut in defavoarea romaniei si cate informati a vandut acest iuda , nimeni nu iti da medali degeaba, acest securist si spion apatrid evreu mason vra sa ajunga Presedinte , pai sa se duca in Israel daca vrea nu aici noi nu il vrem. Joha-ha-ha-nins

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:46

  Lista poate continua, întrucât subiectul nu a fost epuizat. Aceste câteva exemple sunt însa suficiente pentrua demonstra ca masoneria minte cu nerusinare când sustine ca nu se implica în politica.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:45

  La fel Dan Ioan Popescu, ministrul industriei, economiei si comertului din guvernul Nastase.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:37

  unul din 3 romani este mason si securist daia nu se poate schimba nimic in tara aceasta

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:35

  Ioan Talpes, fost ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile apararii nationale, integrarii europene si justitiei este si el mason.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:34

  A fost decorat cu cea mai înalta distinctie a Supremului Consiliu al Ordinului Masonic Român, Al.I. Cuza Princeps.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:34

  Ministrul justitiei din guvernul Vacaroiu, Gavril Iosif Chiuzbaian este si el mason.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:33

  Un alt mason declarat, Ion Caramitru a fost Ministru al Culturii timp de trei guverne Ciorbea , Radu Vasile si Mugur Isarescu.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:33

  ioan-rusLa fel stau lucrurile la Ministerul de interne Victor Babiuc Guvernul Stolojan, Doru Ioan Taracila Guvernul Vacaroiu, Ioan Rus Guvernul Nastase apar toti trei pe listele de membri ai Marii Loji Nationale.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:32

  Si cum masoneria nu îsi uita oamenii în care investeste, în noiembrie 2007, când nu a mai fost ministru, Mihai Razvan Ungureanu a fost propus ca director al Serviciului de Informatii Externe, functie pe care o ocupa si în prezent.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:31

  Mihai Razvan Ungureanu, ministru de externe între 2004 si 2007 apartine tinerei generatii si a fost format din familie în spiritul masonic.Tatal sau, prof. dr. Stefan Ungureanu este si el mason si a ocupat pozitia de viceprimar al municipiului Iasi.Si cum masoneria nu îsi uita oamenii în care investeste, în noiembrie 2007, când nu a mai fost ministru, Mihai Razvan Ungureanu a fost propus ca director al Serviciului de Informatii Externe, functie pe care o ocupa si în prezent.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:31

  Din cei noua ministrii de externe care au activat pâna în prezent se stie cu certitudine ca sapte sunt masoni. Adrian Nastase a fost ministru de externe atât în guvernul Roman, cât si în guvernul Stolojan. I-a urmat, în guvernul Vacaroiu 1992-1996, Teodor Melescanu, coleg de loja cu Dinu Patriciu si Calin Popescu Tariceanu.I-a urmat Andrei Plesu, care a ramas în aceasta functie pret de doua guvernari. Guvernul Ciorbea 1996-1997 l-a avut ca ministru de externe pe Adrian Severin si el membru al francmasoneriei.În guvernul lui Isarescu, i-a urmat masonul Petre Roman. Un alt mason, Mircea Geoana a devenit apoi ministru de externe în guvernul Nastase.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:30

  Deputatul Petre Turlea afirma atunci, contestând ridicarea colonelului Nicolae Alexandru, senator de Prahova, la rangul de general de brigada Domnul Nicolae Alexandru intra în PD în 1992. În perioada 1992-1996, este deputat din partea PD din 1996, senator din partea PD.Domnul Nicolae Alexandru intra în masonerie în 1997.Tot domnul Nicolae Alexandru este ridicat la gradul de general, în 1998, în timp ce ministru al apararii nationale este domnul Victor Babiuc, si el membru al PD, si el membru al masoneriei.În unele ministere apartenenta la masonerie a devenit o traditie

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:29

  Unul dintre veterani este Sorin Frunzaverde. Într-o emisiune difuzata de Realitatea TV, el a recunoscut ca este mason.Aceasta l-a facut de nelipsit în majoritatea guvernelor masonice de dupa

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:29

  Putin probabil ca Stolojan sa fi refuzat totusi pactul cu masoneria, fie ea a lui Chirovici, fie a lui Visoianu. Cert este ca în perioada cât a fost prim-ministru s-a remarcat prin eforturile de a distruge economia româneasca alaturi de guvernatorul Bancii Nationale, masonul Mugur Isarescu. De altfel, Stolojan a fost ulterior angajat la Banca Mondiala.Un mason, doi masoni, trei masoni un guvernFrancmasoneria nu si-a plasat degeaba oamenii în aceasta pozitie cheie. Primul-ministru are privilegiul de a alege membrii guvernului.Consecinta imediata a acestei manevre a fost ca prim-ministrii masoni si-au ales echipa din rândul propriilor colegi de loja. Aceasta a facut ca în toate guvernele sa existe cel putin doi, trei sau chiar mai multi ministri, despre care se stie cu certitudine ca sunt masoni.La o privire de ansamblu asupra guvernelor românesti de dupa

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:27

  Cât despre ceilalti trei, nu s-a afirmat pâna acum explicit ca sunt masoni.Fotografiile-semnal îl dau însa de gol pe Nicolae Vacaroiu, prim-ministru între 1992 si 1996.În 2007, el va fi utilizat de fratii de loja pentru a-l înlocui pe Traian Basescu, suspendat temporar din functia de presedinte al tarii de 322 numarul lojei SkullBones de parlamentari.Înainte de numirea sa ca presedinte interimar, ziarul masonic Ziua publica o poza-semnal. Imaginea înfatisa un Vacaroiu diabolic, în ai carui ochelari se reflecta un cerc alcatuit din mâini reunite simbol al fratiei malefice masonice.Theodor Stolojan, premier al României în perioada 1991-1992, povesteste ca a fost curtat de Marea Loja a României, din care face parte TariceanuÎmi amintesc ca acest domn Visoianu a venit la mine si mi-a propus sa intru într-o loja masonica. I-am zis sa ma lase în pace cu prostiile.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:27

  La rândul lui, Corneliu Visoianu este foarte bun prieten si partener de afaceri cu Bogdan Buzoianu, mason în Loja Alpina din Elvetia si Pro Mare Maestru în Marea Loja a României, unul dintre baietii destepti din afacerile cu energie electrica, patron la Energy Holding si protejat al premierului Tariceanu.Valeriu Stoica, vicepresedinte al PNL pâna în 2001 si presedinte PNL în perioada 2001-2002, a declarat, de altfel, ca Tariceanu este membru al Marii Loji a României si ca a încercat sa îi racoleze pe toti liderii PNL în aceasta grupare.Iata deci ca cinci din cei opt prim-ministri ai României fac în mod cert parte din francmasonerie.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:26

  Se stie ca acesta este fiul adoptiv al masonului Dan Amedeo Lazarescu, desemnat în 1990 Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu de Rit Scotian Antic si Acceptat al României.Teoria neimplicarii masoneriei în politica este un basm de adormit copiii, daca tinem cont doar de faptul ca Dan Amedeo Lazarescu este unul dintre cei care au reînfiintat Partidului National Liberal dupa 1989 si a detinut functia de vicepresedinte al PNL timp de sapte ani.Pe vremea când Tariceanu era ministru al industriei si comertului în guvernul Ciorbea, l-a ales ca PR pe un coleg de masonerie, Corneliu Visoianu, conducatorul Marii Loji a României.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:26

  basescu-nastase-geoanaÎntr-un interviu din anii

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:25

  Si-o îndeplineste peste asteptarile stapânilor sai. Dintr-o tara care în decembrie 1989 nu avea deloc datorii, România are în iulie 2008 datorii externe declarate de 45,364 miliarde de euro.Putini stiu si ca Mugur Isarescu este membru al gruparii masonice care face jocurile în economia mondiala Comisia Trilaterala.De altfel, Isarescu a avut grija sa se înconjoare la BNR de multi masoni. Cel mai evident exemplu este cel al lui George Virgil Stoenescu, membru în Consiliul de administratie al Bancii Nationale, dar si Mare Secretar General al Consiliului de grad 33 al Ritului Scotian din România.Este deja de notorietate faptul ca Adrian Nastase, prim-ministru al României între 2000 si 2004 este mason de grad 33, cavaler de Malta si face parte din Clubul Rotary.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:25

  Explicatia acestei sustineri trebuie cautata în perioada cât acesta a lucrat la Institutul de Economie Mondiala din Bucuresti.Datorita acestei pozitii, Isarescu mergea deseori în SUA înca dinainte de 1989.Acolo a fost racolat de Consiliul pentru Relatii Externe Council of Foreign Relations care avea nevoie sa-si implanteze în România un om pe care sa se poata baza.Dupa evenimentele din decembrie 1989 Isarescu a fost imediat activat. A petrecut o scurta perioada ca reprezentant comercial al României la Ambasada din Washington, apoi a devenit guvernator pe viata al Bancii Nationale.Misiunea sa era sa se asigure ca România va face împrumuturi înrobitoare, care sa o faca dependenta de organismele financiare internationale Banca Mondiala, Banca Europeana de Investitii, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si Fondul Monetar International.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:05

  isarescu_semn-masonicÎntre 1999 si 2000 Guvernul României este condus de un alt mason recunoscut, Mugur Isarescu.Într-un mod inexplicabil pentru cei care nu cunosc apartenenta sa la masonerie, Mugur Isarescu este de 17 lungi ani guvernator al Bancii Nationale a României, pozitie pe care a ramas în ciuda schimbarilor de pe scena politica româneasca.Putini stiu faptul ca Mugur Isarescu a fost mentinut pe aceasta pozitie la presiunile unor organisme financiare mondiale, care au amenintat ca îsi retrag împrumuturile acordate României, de fiecare data când s-a pus problema schimbarii din functie a lui Isarescu.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:05

  O alta premiera a premierului Radu Vasile este vizita Papei în România. Relatiile sale cu lojile italiene si cu Opus Dei grupare terorista din interiorul Bisericii Catolice îl fac sa sustina curentul masonic ecumenist din cadrul Bisericii si sa intermedieze, în mai 1999, prima vizita realizata de un Suveran pontif într-o tara ortodoxa, dupa schisma religioasa din anul 1054.Cu aceasta ocazie, Patriarhia Româna primeste de la Opus Dei o donatie în valoare de 200.000 de dolari pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului.Relatiile sale de înalt nivel cu masoneria italiana fac sa fie si primul român primit în audienta privata de Papa Ioan Paul al II-lea care si el a fost mason, nu o data, ci chiar de patru ori. De altfel, Radu Vasile este cel care a tradus în limba româna Biografia Papei Ioan Paul al II-lea.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:04

  Fratele Gelu Voican la care face referire ordinul lui Roman este nimeni altul decât Gelu Voican Voiculescu. Acesta ocupa pe atunci functia de viceprim-ministru, adica era adjunctul lui Roman.Deputatul Vasile Matei a dezvaluit ulterior, în februarie 1998, ca Petre Roman si Adrian Nastase ministru de externe în al doilea guvern Roman nu fac parte din aceeasi loja masonica, dar sunt amândoi francmasoni.Din 1998 pâna în 1999, România are un alt prim-ministru mason, dar provenit de pe o alta filiera Radu Vasile.Dupa ce se converteste peste noapte la catolicism si intra în masoneria italiana, Radu Vasile are o ascensiune subita.Se remarca prin mai multe performante în premiera în România. Spre exemplu, este primul român care ocupa o pozitie de conducere în organismele europene, devenind vicepresedinte al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:04

  Un document inedit, publicat în 1990, demonstreaza apartenenta sa la masonerie. Este vorba despre o scrisoare care îi poarta semnatura, alaturi de mentiunea strict secret, adresata ca de la frate la frate, ambasadorului României la Cairo, Ion Angelescu. Sunteti autorizat, scrie Petre Roman, ca imediat dupa primirea la presedintele Mubarak, sa îl asistati la ceremonia afilierii în loja Memphis-Misraim din Cairo pe trimisul nostru, fratele Gelu Voican, adept al Ordinului nostru cu gradul de Cavaler Kadosh, în Loja de Rit scotian, rectificat si acceptat în care ati primit Lumina.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:03

  COMISIE PARLAMENTARA - ANCHETA - SUSPENDARE TRAIAN BASESCURadu Timofte, fost director SRI, senator PSD în Senatul Românieihttpwww.semperfidelis.roe107_pluginsforumforum_viewtopic.php?17798.15Guvernele postdecembriste au fost mereu conduse de prim-ministri masoniDin cele opt guverne care s-au succedat în România dupa evenimentele din decembrie 1989 fara a le lua în calcul interimatele, cel putin cinci au fost conduse în mod cert de prim-ministri a caror apartenenta la francmasonerie este confirmata.Petre Roman a condus primele doua guverne postdecembriste. Mason de nivel înalt, intens sustinut de Marele Orient al Frantei si de lojile italiene, Petre Roman participa activ în septembrie 1990 la întâlnirile cu Marele Suveran al masoneriei italiene, Elvio Schubba.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:03

  Alaturi de acesta pe harta puterii masonice sibiene si-a facut incet loc Steffan Johannes Max Braune, numarul doi in cadrul Aliantei PNL-PD Sibiu si aflat in structura de conducere a Clubului Economic German.A fost propulsat in prim plan ca urmare a finantarilor masive acordate actualei puteri sibiene, prin verigile afacerii Titan Trade, precum si prin influentarea unor centre locale de putere, precum Consiliul Local, in presoana Otiliei Man.Cel mai recent membru al filierei germane il constituie Andreas Huber, care pastoreste afacerile reprezentantei germane Opel la Sibiu, si pe care Johannis l-a cununat in cursul lunii august, creandu-i partie pentru a accede in cercul de elita al Clubului Economic German.Guvernele postdecembriste au fost mereu conduse de prim-ministri masoniMotto Tendinta din ce în ce mai vizibila a masoneriei de a acapara toate functiile importante în statreprezinta un pericol pentru România.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:02

  Dupa instalarea primarului sas Klaus Johannis la carmuirea orasului Sibiu, masoneria germana a devenit tot mai virulenta, gasind in persoana primarului o adevarata coloana a V-a pentru promovarea intereselor de dominare si control.Primarul Johannis a fost sprijinit in activitatea sa de lideri si afaceristi de marca din Sibiu, care au capatat pozitii importante pe harta puterii fiind catalogati drept principalii sateliti ai Clubului Economic German.Printre acestia au aparut in centru atentiei masonilor si Steffan Mildner, coordonatorul biroului de consultanta romano-germana GTZ din Sibiu, al carui nume a fost conectat la ramificatiile afacerii retrocedarilor din centrul istoric al Sibiului catre Consistoriul Evanghelic German.Motivatia masonica a acestui gest o reprezinta faptul ca de numele GTZ se afla legat importanti finantatori care isi desfasoara activitatea in cadrul Ministerului Federal de Interne German, in interiorul caruia activeaza importanti lideri masonici in frunte cu Otto Schilly.

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:02

  johannisDupa revolutie, s-a trecut la jaful de copii, mii de suflete au fost cumparate pe nimic de catre straini adoptivi si nimeni nu a mai stiut ce s-a ales de ei, daca mai traiau sau unde au ajuns.Guvernele postdecembriste au fost mereu conduse de prim-ministri masonihttpwww.hotnews.rostiri-presa_regionala_arhiva-1727670-masonii-conduc-judetul-sibiu.htmhttpro.wikipedia.orgwikiKlaus_Johannis

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:01

  Chiar am o deosebita simpatie pentru sasii si germanii din Romania, insa cand aud ca cineva e mason, trebuie sa tragem semnalul de alarma, tara nu mai are nevoie de inchinatori satanisti, caci toti masonii fac asta, inclusiv casa regala. Pe langa asta, ca orice mason, ritualurile cu sacrificii de copii se potrivesc de minune, caci Klaus Iohannis a fost implicat in intermedierea de adoptii de copii catre straini, canadieni, precum familia Lalande, care aparea in anii

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 15:00

  Alaturi de acesta pe harta puterii masonice sibiene si-a facut incet loc Steffan Johannes Max Braune, numarul doi in cadrul Aliantei PNL-PD Sibiu si aflat in structura de conducere a Clubului Economic German.A fost propulsat in prim plan ca urmare a finantarilor masive acordate actualei puteri sibiene, prin verigile afacerii Titan Trade, precum si prin influentarea unor centre locale de putere, precum Consiliul Local, in presoana Otiliei Man.Cel mai recent membru al filierei germane il constituie Andreas Huber, care pastoreste afacerile reprezentantei germane Opel la Sibiu, si pe care Johannis l-a cununat in cursul lunii august, creandu-i partie pentru a accede in cercul de elita al Clubului Economic German.Guvernele postdecembriste au fost mereu conduse de prim-ministri masoniMotto Tendinta din ce în ce mai vizibila a masoneriei de a acapara toate functiile importante în statreprezinta un pericol pentru România.COMISIE PARLAMENTARA - ANCHETA - SUSPENDARE TRAIAN BASESCURadu Timofte, fost director SRI, senator PSD în Senatul Românieihttpwww.semperfidelis.roe107_pluginsforumforum_viewtopic.php?17798.15

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 14:59

  Pe cine aruncă masonii în luptă ?Articol scris de Redactia Monitorul in 07082014 - 2 Mesaje - Vizualizat de 2140 oriChiar am o deosebita simpatie pentru sasii si germanii din Romania, insa cand aud ca cineva e mason, trebuie sa tragem semnalul de alarma, tara nu mai are nevoie de inchinatori satanisti, caci toti masonii fac asta, inclusiv casa regala. Pe langa asta, ca orice mason, ritualurile cu sacrificii de copii se potrivesc de minune, caci Klaus Iohannis a fost implicat in intermedierea de adoptii de copii catre straini, canadieni, precum familia Lalande, care aparea in anii

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 14:56

  Mafia Masonica SatanistiPe cine aruncă masonii în luptă ?Chiar am o deosebita simpatie pentru sasii si germanii din Romania, insa cand aud ca cineva e mason, trebuie sa tragem semnalul de alarma, tara nu mai are nevoie de inchinatori satanisti, caci toti masonii fac asta, inclusiv casa regala. Pe langa asta, ca orice mason, ritualurile cu sacrificii de copii se potrivesc de minune, caci Klaus Iohannis a fost implicat in intermedierea de adoptii de copii catre straini, canadieni, precum familia Lalande, care aparea in anii

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 14:55

  Pe cine aruncă masonii în luptă ?Articol scris de Redactia Monitorul in 07082014 - 2 Mesaje - Vizualizat de 2140 oriChiar am o deosebita simpatie pentru sasii si germanii din Romania, insa cand aud ca cineva e mason, trebuie sa tragem semnalul de alarma, tara nu mai are nevoie de inchinatori satanisti, caci toti masonii fac asta, inclusiv casa regala. Pe langa asta, ca orice mason, ritualurile cu sacrificii de copii se potrivesc de minune, caci Klaus Iohannis a fost implicat in intermedierea de adoptii de copii catre straini, canadieni, precum familia Lalande, care aparea in anii

  raspunde comentariului
 • Ecaterina Theodoroiu

  20 noiembrie 2014 14:49

  ZEITA LIBERTATI EROINEI DE LA JII - SUBLOCOTENENTUL ECATERINA TEODOROIUEcaterina Teodoroiu1894-1917NUMELE ESTE Ecaterina Teodoroiu IAR CULTURA MEA APARTINE PATRIMONIULUI UNIVERSAL CULTURA NU ARE STAPAN ESTE UN SPIRIT CARE NUMAI PRIN STUDIU SI MEDITATI IL POTI AVEA , CREERUL ESTE UN MUSCHI SI NACA NUL ANTRENEZI SE ATROFIAZA.CULTURA SI STIINTA ESTE UNIVERSALA NU ARE TARA GRANIITE SAU OPRELISTI, NU ARE AUTOR DORAR ZEI SI MUZE.INCHINATIVA ZILNIC DE DOUA ORI PE ZI LUI ZAMOLSE SI EI ZEITA LIBERTATI EROINEI DE LA JII - SUBLOCOTENENTUL ECATERINA TEODOROIURADETI CA DACII SI CU MANDRIE NU VA SPERIATI DE MOARTE DACII TRAIESC VESNIC , ZEUL PADURI ESTE DEASEMENEA GLORIFICAT LA DACI , OAMENI CARE DISTRUG NATURA DIN AVARITIE TREBUIE TRASI IN TEPA SAU ARSI DE VII. CODRUI FRATE CU ROMANUL. CERETI EXECUTAREA PUBLICA A ACELORA CARE AU DEFRISAT, VANAT,BRACONAT,POLUAT MASIV SAU AU FAVORIZAT, PANA SI PRIN NAIVITATE SAU INDIFERENTA. GERMANI SI AUSTRIECI CHIAR SI AMERICANI PE TOATE PADURILE LOR LEAU DECLARAT PARCURI NATIONALE SI CHIAR DACA SUNT PRIVATE NU ARE NIMENI VOIE SA TAIE SAU SA BRACONEZE SAU SA VANEZE , RESTRICTILE SUNT EXTREME DORA PE SEZOANE SCURTE SI NUMAR LIMITAT NU CA LA NOI FARA NUMAR SI CAND VREA MUSCHIUL LOR TitluCine intelege si respecta spiritul lui Ecaterina Teodoroiu nu moare el dainuie si dupa moarteExplicatie nota pt un alt articolPrimii locuitori ai Europei au fost DaciiRomanii trebuie sa se inchine Dumnezeului lor eliberator Zamolse nu Dumnezeului Iudaic romanii nu sunt evrei si sunt mai vechi ca evrei, romanii sunt indio-europeni si au in spate cultura din India care are o valoare si o vechime mai mare ca cea din Egipt. In lume sunt 10 nati inteligente dintre care mereu Indieni in top3.Mircea Eliade a spus Cultura din Europa au facut Greci Romanii si o parte din Egipt impreuna egaleaza cultura indu, in nici un caz nu o depaseste.Primii locuitori ai Europei au fost Zona geografică în care se află astăzi România, a fost în urmă cu peste 10.000 de ani, vatra lumii, locul unde a început cu adevărat civilizaia umană.Profesoara de arheologie lingvistică Marija Gimbutas, de la Universitatea din Los Angeles, care a studiat istoria Europei, a vorbit despre spaiul Carpato-dunărean ca fiind vatra vechii Europe, locul de unde Europa a început să existe.Cand azi istoria spatiului Carpato-Dunarean este redescoperita de niste straini, ca Marja Gimbutas, care asemenea lui N.Densuianu considera drept vatra a vechii Europe acest spatiu unde noi românii ne gasim astazi, de fapt ne reîntoarcem la El, la Densuianu, la cel ce a prezentat pentru prima oara pe noi, pe daco-români drept popor primordial si formator al Europei.Noi, românii, ne situăm pe primul plan în Europa ca vechime.Dacii sunt strămoii tuturor popoarelor latine, iar ceea ce ne este predat în coli noi românii suntem un popor care a fost latinizat de către romani este o falsitate.

  raspunde comentariului
 • dan glumetu

  23 august 2014 18:50

  Voi, redactorii, sinteti abonati la niusletar, ca noi nu putem!

  raspunde comentariului
 • maramuresanu

  15 august 2014 16:58

  Nu mai sunt lumanari pe piata ca le-a cumparat pe toate Poanta si le-a dus la manastirea Micula de Sfanta Maria!

  raspunde comentariului
+