BOR: după gazele de șist, vrem să interzicem și laserul de la Măgurele

de Sf. Thomas și prietenii , 18 octombrie 2013
BOR după gazele de sist, vrem să interzicem și laserul de la Măgurele

Imediat ce americanii de la Chevron au făcut un pas înapoi în problema gazelor de la Pungești, speriați ca de moarte de protestele conduse de un bărbat cu sarafan negru, mai marii BOR și-au fixat un nou target: laserul de la Măgurele. De data asta va fi aruncat în luptă nu un amărât de protopop moldovean, ci pe puțin un detașament de prea fericiți veniți de la Centru, din dealul Mitropoliei.

„Aia cu gazele a fost de pregătire, să vedem cum mobilizăm masele și ce know-how implementăm”, a declarat un înalt boss din BOR. „Acu` urmează bătălia cea mare, cu drăcia aia de laser. Atacăm pe toate planurile. Întâi pe plan științific și comercial. Am auzit că fizicienii vor să găsească cu laserul ăla particula lui Dumnezeu. N-are rost, o avem noi și putem s-o vindem oricui vrea. De obicei o comercializăm de Paști, sub formă de împărtășanie- bucata aia de franzelă numită „trupul lui Hristos”. Avem și sângele lui Hristos, vinul de împărtășanie. Avem tot. Și dacă nu avem, inventăm sau importăm, nu-i problemă.  Deci de ce să băgăm un purcoi de bani într-un laser care urmează să găsească doar o particulă, când noi putem să dăm tot corpul lui Dumnezeu? Cu banii ăia putem să facem un lucru bun, a doua Catedrală; n-ar fi mișto ca fiecare cartier din București să aibă Catedrala sa a Neamului?”

„Dacă nici așa nu merge, amenințăm USL-ul că la anul nu mai iese niciun mort la vot.” „Să mă ia dracul”, a continuat marele prelat, „dacă mai mișcă vreo mortăciune când o zice Dragnea „scularea și-n pas vioi la urne”. Toți morții creștini, care-n Teleorman sunt majoritari, o să facă pe morții-n păpușoi la alegeri.”

S-ar părea că, sub presiunea argumentelor BOR, USL a decis deja să stopeze lucrările la complexul de la Măgurele. Pe fundațiile existente va fi ridicată o catedrală pentru Ilfov și zonele învecinate, iar laserul arvunit va fi montat astfel încât să deseneze o cruce imensă pe cer. Guvernul a aprobat de urgență un plan de modificare a rutelor aeriene, astfel încât toate avioanele care vin sau pleacă din București să treacă prin, pe dedesubt sau pe lângă crucea laser. Bineînțeles, plătind o taxă de cruce.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+