HomeActualitateBOR: primul popă astronaut va ieși în spațiul cosmic...

BOR: primul popă astronaut va ieși în spațiul cosmic în 2014

Deoarece și-a atins targetul de țară privind credincioșii  (cu peste 90% din populație aflată în rândurile plătitorilor săi), BOR a ridicat ochii spre cer, pentru prima dată în ultimul mileniu. Nu-i stă în fire să facă lucruri gratuite, așa că PF Daniel a venit cu o idee revoluționară și, cu siguranță, profitabilă pe termen lung: primul popă cosmonaut.

Recunoscut pentru calitățile sale de manager, mai marele bisericii a luat imediat legătura cu autoritățile ruse, pe filiera cunoscută de ani de zile, și a convenit ca un pluton de popi cu aptitudini fizice excepționale să fie trimiși pentru pregătire la Baikonur. Se va începe treptat, cu alfabetizarea (deoarece popii sunt învățați să citească exclusiv din cărțile sfinte), apoi se va trece la pregătirea pentru viața în imponderabilitate.

Purtătorul de cuvânt al BOR, Constantin Scoica, a dat asigurări că biserica are toate fondurile necesare unui zbor extraterestru, statul român urmând să participe,ca de obicei, cu o sumă modică, în proporție de 89% din întregul proiect. Scopul declarat al primului zbor în spațiu este ducerea luminii sfinte pe Stația Orbitală (chiar dacă acolo sunt și budiști sau atei, ceva lumină în plus nu strică nimănui), dar surse informate spun că, de fapt, BOR se pregătește pentru MARELE PAS: cucerirea spațiului cosmic. „Pământul nu ne va sătura la infinit. La un moment dat va trebui să depășim granița. Vrem să devenim proprietari pe Lună, pe Marte (mai ales acolo unde prospecțiunile indică rezerve de metale prețioase), eventual să trecem de soare. Nu vă ascund că e în intenția noastră să ducem și ceva moaște pe Stația Spațială. Cu ajutorul lui Dumnezeu suntem încredințați că vom reuși”, a încheiat Scoică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare