HomeActualitateBOR tine legatura cu Dumnezeu prin Wi-fi.

BOR tine legatura cu Dumnezeu prin Wi-fi.

In disperarea de a fi cat mai aproape de Dumnezeu, BOR-ul s-a gandit zilele astea sa ridice o biserica chiar pe platoul Bucegi, la 2269 de metri altitudine, fara niciun aviz. Dupa ce preotii au slavit hramul Schimbarea Masinii si Schimbarea Vilei, se pare ca lacasul de cult va avea hramul Schimbarea la Fata.
"Ni s-a spus ca cererea noastra va ajunge direct la Dumnezeu. Ne-a costat 250 de mii de euro. L-am avut intermediar pe Bercea Mondial, dar a meritat! Banii au ajuns la cel de Sus si am primit unda verde.", declara o maicuta.
 
"Fiind in varful muntelui, vom crea si o pensiune de 4 stele, langa biserica. E pacat sa tinem enoriasii in frig. Preturile vor fi accesibile, orice politician isi poate permite cateva zile de liniste. Am creat si un sistem de wi-fi, iar in curand dam drumul si aplicatiei "Help God" .
 
E o aplicatie in care oamenii isi scriu grijile, iar biserica fiind foarte aproape de Divin, totul se duce prin wireless in Rai. Raspunsurile vin direct in lacasul nostru de cult. Se pare ca, dupa toata povestea asta, Dumnezeu inca nu a avut nimic de declarat.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare