Brigada Perverse intră în acțiune

de Spartakus , 17 ianuarie 2017
Grup de votanți PSD care au îndrăznit să creadă în colegul lor, Dragnea

Deși încă nu e 26 ianuarie, ziua când venea pe lume Cârmaciul Nicolae Ceaușescu, adevăratul părinte spiritual al Cârpaciului Liviu Dragnea, ciracii săi din eșaloanele 2, 3 și ale Securității și fostului Partid Comunist, adunați azi ciorchine în PSD și ALDE, s-au gândit să facă o surpriză pulimii care i-a votat, dar și nouă, celorlalți, venind cu Decretul. Pentru cei care au deschis mai târziu ochii și aparatele de radio-TV și nu știu care-i faza cu Decretul ăsta, o să explic pe scurt: o dată la câțiva ani, de ziua lui, Pingelică se credea un fel de împărat-zeu roman și dădea drumul la pușcăriași pe stradă. Când se suna grațierea la bagabonți, imediat climatul de siguranță, ordine și disciplină cu care astăzi pensionarii votanți de PSD ne scot ochii zilnic, dispărea ca prin farmec și după ora nouă seara nu mai vedeai țipenie de om pe străzi.

Citește si: Criza penitenciarelor, rezolvată: pușcăriașii vor primi arest la domiciliile votanților PSD!

Nu vă imaginați însă că noua orânduire pesedistă ar avea, vreo nostalgie după Ceașcă, așa cum au, de pildă, votanții lor mononeuronali. Nici vorbă de așa ceva: alde Dragnea, Tăriceanu și ceilalți penali n-au niciun regret după Ceaușescu, deși măcar o lumânare, acolo, creștinește, ar trebui să-i aprindă la Ghencea, că fără el numai apucau ei să moară la Revoluție și să devină, după Revoluție, prosperi (adică burtoși) și controversați oameni de afaceri & politicieni. Singurul motiv pentru care acești indivizi - instalați în fruntea bucatelor din cauză că la vreo șapte milioane de alegători le-au puțit tehnocrații și nu și-au mișcat curul la vot - vor să dea aministie, grațiere și ce naiba le-o mai trece prin cap, e să-și scape ei pielea. Ca să nu zică însă coana Ioropa sau altcineva că iarăși își dau lege cu dedicație, penalii din PSD-ALDE, această veritabilă ”Brigadă Perverse” chitită să ne dea daună totală, l-au pus pe micuțul plagiator Florin Iordache să facă repede socoteala cam câți pușcăriași trebuie scoși de la bulău, ca să se rezolve, vezi Doamne, problema suprapopulării închisorilor. Că așa sunt pesediștii ăștia: îi doare la bașcheți de problema suprapopulării orașelor și a traficului, în schimb se arată foarte sensibiloși când e vorba de colegii lor de metehne, ajunși la suferință, între patru pereți și cu gratii la ferestre. Păi ce să le fac, frate, șoferilor, dacă sunt oameni cinstiți? Ia să fi violat și ei vreo duduie, ia să fi ciordit un portofel, ia să fi dat în cap la cineva, să vezi cum făcea doamna Firea pe dracu-n patru și rezolva și suprapopularea din trafic.

Prin urmare, ca să fie treaba oablă și justificarea perfectă, pe lângă cele câteva sute de politicieni corupți – inclusiv Dragnea și Tăriceanu – care ar fi ajutați de legea asta să se pișe cu boltă pe justiție, ar mai putea ieși din pușcării încă vreo 8.000 de deținuți de drept comun, condamnați pentru niște găinării și care, la drept vorbind, au făcut rău de râs tagma hoților. Păi ăia sunt hoți, să șterpelească un portmoneu cu 300 de lei și bonuri de masă? Hoți sunt penalii din Parlament, care pentru sub un milion de coco nici nu se dau jos din patul amantei! Acum, grație grijii neprecupețite a Partidului față de om și, mai ales, față de neom, s-ar putea să fim mai mulți, în libertate, cu vreo 8.000 și ceva de oameni. Așa că pregătiți-vă, dragi compatrioți cinstiți, să fiți buzunăriți pe unde veți fi prinși. Și inclusiv boi, pardon, voi, care ați votat cu PSD/ALDE fiindcă sunt români și ortodocși, dar v-au pus miniștri musulmani și dau acum drumul la pârnăiași să vă intre prin case, pregătiți-vă să fiți surprinși. Ați îndrăznit să credeți în România, cum v-a zis Marele Maestru al Combinațiilor din Teleorman? Îndrăzniți să credeți și că o să puteți coborî din tramvaie și autobuze fără buzunarul tăiat și portofelul lipsă la apel. Hai, să vă văd, vă dă mâna să mai îndrăzniți, șoșonarilor, când o să vă încolțească vreo doi magraoni, o să vă pună șuriul la gât și-o să vă colinde cu tradiționalul ”Banii, viața sau mustața?” Mă rog, fără mustața, ca să nu se interpreteze ca un afront adus tatălul tâlharilor din România, tov. Liviu Dragnea.

Și nu știu alții cum sunt, dar mie nu mi-e frică atât de găinarii care mă lasă în autobuz fără banii de Carrefour, până s-ajung la Carrefour, ci de politicienii care mă lasă, pe mine și pe copiii mei, fără viitor. Aici e problema pentru care trebuie luptat. Și de data asta, chiar nu mai e de stat în case, ca la alegeri, hipsterii moșului, e de ieșit în stradă, fraților. Că, dacă nu ieșim acum, când vor ăștia să aducă pușcăriașii peste noi, mare minune de în curând n-o să dea Iordache, Grindeanu și ceilalți lachei ai lui Dragnea o ordonanță de urgență prin care cinstea devine delict și trebuie pedepsită cu pușcăria.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Serios bade?

  25 ianuarie 2017 6:19

  Articol scris de un derbedeu,un prost care in '89 nici nu era o mincarime in nadragii lu' tatsu.Zici de "votanti" ca au un neuron?Pai tu n-ai nici unul tolomace.Aveai pe cine vota?Zi repede?Ce conteaza cum se numeste partidul cistigator?TOTI SINT LA FEL.Pierduti in spatiu,derutati si disperati sa nu-si piarda privilegiile,oportunisti si tzatze ordinare.Cind scrii ceva,scrie cu sens,ce scrii tu prostovane,nu cred ca are sens nici pt tine.Daca jogodeii de la putere,cretinii astia fara scapare,ar fi inlocuiti pina la unul cu oameni integri si competenti,apai sa stii de la mine tonto ca indivizi ca tine nu ar fi lasati sa ocupe postul pe care-l ocupi acum,ca esti la fel de mediocru cum sint astia care se fac ca ne conduc de 27 de ani.Cum ei conduc catre prapastie,tot asa si tu conduci cu articolasul tau spre NIMIC,te descalifici singur cind vorbesti ironic si ca un prostanac despre o perioada pe care nu ai trait-o direct,ti-a fost povestita.Daca mata si tactu ti-au futut cutia craniana si asa goala,cu cit de rau a fost in "iepoca de aur",asculta aici la mine,a fost infinit mai bine decit ce traiesti tu azi.Azi e JALE,inainte d e'89 s-a trait bine,indiferent cine erai,TRAIAI DEMN,nu ca azi.Pricepi cirlane?

  raspunde comentariului
 • grisa

  19 ianuarie 2017 13:37

  Vad ca nu se bate . De ce? Marefeream la 45 din 31 care s-au prezentat la cabinele de votare.

  raspunde comentariului
 • grisa

  19 ianuarie 2017 13:35

  In Ardeal este o vorba "dupa ploaie , chepeneag". Dupa ce 61 dintre cei cu drept de vot li s-a rupt in paispe de votare , acum putem urla cat ne tine gura ca sparlamentarilor li se falfaie de pancartele noastre. Fonfaitul de Cristoiu vorbea in delir comunistoid despre nesemnificatia celor cateva mii de demonstranti, singurii ce s-au incumetata sa infrunte frigul de afara. Atunci , de ce 18 cati au votat PSD-ul sunt luati in seama ?Cretinoiziii, pomanagiiii, profitorii de tot felul ii tot dau inainte cu 45 din castigul PSD-ului, neamintind faptul ca sunt 45 din 39 ,restul de posibili votanti neregasindu-se in oferta electorala a nici unui partid. Si asa, tot trebuiau sa iasa la vot si sa nu lase banda lui dragnea- tariceanu sa puna stapanire pe tara. Asa acum, bea GRigore agheasma, borfasiii PSD-ului putand sa ni se c....ce in cap.

  raspunde comentariului
 • stroe vasilica

  18 ianuarie 2017 11:37

  DE PLANS...IN HOHOTE,GENERATII SECATE,SE DUC,,,NENOROCITE PE VIATA DE O SLEAHTA DE HOTI...NE_ATI RUINAT VIETILE NOUA SI COPIILORCOPIILOR NOSTRI,HAIMANALE HOATE....

  raspunde comentariului
+