Bucurați-vă de libertatea din decembrie

de Academia Caţavencu , 09 decembrie 2016
Bucurați-vă de libertatea din decembrie

Deși aveau prostul obicei să apeleze la munca sclavilor mai ceva ca magraonii din Dâmbovița zilelor noastre, strămoșii romani aveau totuși bunul simț să-i elibereze în decembrie, de Saturnalii. Cât dura sărbătoarea asta, sclavii puteau face orice, puteau să ude și canapeaua, că nu se supăra nimeni. Pe urmă, redeveneau sclavi. Deși sclavagismul a dispărut, cu toții am rămas sclavii unui sistem care ne terorizează încă din alt decembrie, când credeam că ne-am redobândit libertatea.

Acum însă, avem prilejul să ne eliberăm. Iar dacă la precedentele alegeri spuneam mereu că n-avem cu cine vota, că ”toți sunt hoți”, de data asta putem și trebuie să votăm pentru cineva care nu candidează, însă sigur nu e hoț: Dacian Cioloș. Și nu doar că nu e hoț, dar nu e nici mârlan, ceea ce, la un om politic român deja e o anomalie. După un an de guvernare, Adrian Năstase își luase deja, probabil, trei vangogi, doi rembranzi și patru termopane cu cristale Swarovski. După un an de guvernare, lui Ponta deja i se lățise curul cu două palme. Cioloș a stat un an la putere și nu s-a îngrășat nici la burtă, nici la buzunare. El e omul care stă la semafor, în vreme ce unii ca Oprea și Tăriceanu blochează circulația. E omul care merge cu ”căpșunarii” la economic, printre papornițe și plase de rafie, în vreme ce toți ponții, izmenarii și tăricenii nici nu visează că ar putea zbura altfel de la business class. Iar dacă ne uităm la varianta ”Dragnea premier”, ne dăm seama că n-avem de ales. O fi Cioloș omul lui Soroș, al masonilor, reptilienilor și șerpilienilor, dar nu e omul rușilor. El nu dă telefon la ambasada sovietică, precum Iliescu și nici nu jubilează de fericire c-a ieșit Dodon președinte, precum Ponta.

În momentul de față, Cioloș e singura noastră garanție că vom rămâne o insulă de libertate în marea de sclavie roșie care ne înconjoară. Dacă nu vă mișcați fundurile la vot, punând ștampila pe tot ce nu înseamnă axa otrăvită PSD-ALDE, vă condamnați singuri la sclavie. Și că vom fi făcuți sclavi, mai treacă-meargă. Dar riscăm, fraților, să fim făcuți slavi, și-apăi abia asta ar fi cu adevărat grav.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Obraznicia pamantului.Minciuna pamantului

  10 decembrie 2016 6:42

  Pentru că noi tim ce pre plătete guvernul vostru astfel încât adevărul să nu fie descoperit niciodată. Nu vom interveni în lupta voastră pentru putere. Nu vom negocia cu o ară de sclavi, fără consideraie faă de cei mori, astfel încât să asistăm cu indiferenă la o lovitură de stat. Este pentru prima dată când am iniiat o colaborare instituională pentru ca adevărul să fie cunoscut în cazul operaiunii AM-04K. Vom trimite dovada faptului că cei din Colectiv au fost ucii. Noi tim detalii privind întregul plan. Noi tim detalii cu privire la tranzaciile bancare făcute înainte de evenimente. Noi tim de unde au venit banii i pentru ce au fost folosii. Am urmărit traseul acestora din organizaii controlate de George Soro care au finanat, de asemenea, investitura lui Dacian Ciolo, în funcia de prim ministru. Nu este problema noastră că ai acceptat această regie. tim, de asemenea, că documente video, mărturii i alte dovezi eseniale au intrat în Departamentul de Protecie Internă al Ministerului Afacerilor Interne din România, care a fost desfiinat printr-un ordin al prim ministrului vostru, Dacian Ciolo. Dacă voi acceptai acest lucru, noi nu îl acceptăm. Ce s-a întâmplat cu aceste informaii clasificate? Unde sunt acestea acum? Am văzut cum folosii morii în lupte politice murdare. România, din acest moment avei la dispoziie 10 zile pentru a răspunde acestor întrebări. Dacă voi nu suntei capabili de acest lucru, noi suntem. Vrem ca cei vinovai i complicii, cei cu mâinile pline de sânge, care vă guvernează acum ara, să fie pedepsii. Ca o dovadă a faptului că acest lucru nu este o cacealma, vă pune la dispoziie un draft al unor ofieri de informaii români care urmează să fie adresat Ministerului Afacerilor Interne, se arată în mesajul acestora.

  raspunde comentariului
 • doftore

  09 decembrie 2016 18:30

  Sfat gratuit schimba-ti ochelarii exilatule ... si nu mai consuma etno-botanice ca delirezi de-a-dreptul caraghios !!!

  raspunde comentariului
+